Samo čekam da kažu da je Isus bio alien koji je spasio svjet od ostalih aliens

osim toga:
mountain men
pawn shop
storage wars
+ History, SCI (Science Channel)
ripper street
TWD

meni je serija postala zakon pogotovo kada se radi o arhitekturi i čistim crtama rezanje kamena i on nekim nevjerovatnim sličnostima po cijelom svijetu kada svijet i nije bio toliko poveza,Michel wrote:Ta teorija već postojiali nisu je oni izmislili već te drevne civilizacije. Tako stoji u njihovim spisima. Govore o bogovima koji su došli s neba (annunaki) i da su na zemlji postali sveci. Cijela biblija je kopija par knjiga koje su starije od Biblije.
No, ono što mene fascinira je to što su sve te stare civilizacije imale u svojim piramidama slike vanzemaljaca i letećih tanjura. Sve one stare građevine poput puma punco su toliko savršeno napravljene da se danas ne mogu napraviti. Bez obzira što je ta serija postala čista karikatura, tu ima popriličan broj zanimljivh priča i misterija.

dobro za znatiolio wrote:ok emisija
na trenutke zanimljiva, ali poslije u kasnijim sezonama samo recikliraju isti materijal

Sve si rekaohitman_4 wrote:haha predobro...pleme mi je uljepšavalo nedjeljno jutro,strasti dolazak iz škole,spasilačka služba ljeto,xena mi je uvijek bila draža od herculesa,dawson creek
,nikita uvijek zanimljiva,beverly hills je bilo obvezno štivo uz merloce place
![]()
ehehe još kad se sjetim sunset beacha(ben i njegov poremećeni brat derek)