Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
copycat

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by copycat » 02 Mar 2013, 08:10

totalno sam se navukla na ancient aliens
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Onak :facepalm:
Samo čekam da kažu da je Isus bio alien koji je spasio svjet od ostalih aliens :mrgreen: :zubifale: tj. očekujem tu teoriju

Image

osim toga:
mountain men
pawn shop
storage wars
+ History, SCI (Science Channel)
ripper street
TWD

Michel

Post by Michel » 02 Mar 2013, 15:37

Ta teorija već postoji :zubifale: ali nisu je oni izmislili već te drevne civilizacije. Tako stoji u njihovim spisima. Govore o bogovima koji su došli s neba (annunaki) i da su na zemlji postali sveci. Cijela biblija je kopija par knjiga koje su starije od Biblije.

No, ono što mene fascinira je to što su sve te stare civilizacije imale u svojim piramidama slike vanzemaljaca i letećih tanjura. Sve one stare građevine poput puma punco su toliko savršeno napravljene da se danas ne mogu napraviti. Bez obzira što je ta serija postala čista karikatura, tu ima popriličan broj zanimljivh priča i misterija.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

copycat

Post by copycat » 02 Mar 2013, 16:07

Michel wrote:Ta teorija već postoji :zubifale: ali nisu je oni izmislili već te drevne civilizacije. Tako stoji u njihovim spisima. Govore o bogovima koji su došli s neba (annunaki) i da su na zemlji postali sveci. Cijela biblija je kopija par knjiga koje su starije od Biblije.

No, ono što mene fascinira je to što su sve te stare civilizacije imale u svojim piramidama slike vanzemaljaca i letećih tanjura. Sve one stare građevine poput puma punco su toliko savršeno napravljene da se danas ne mogu napraviti. Bez obzira što je ta serija postala čista karikatura, tu ima popriličan broj zanimljivh priča i misterija.
meni je serija postala zakon pogotovo kada se radi o arhitekturi i čistim crtama rezanje kamena i on nekim nevjerovatnim sličnostima po cijelom svijetu kada svijet i nije bio toliko poveza,
npr. kako su svi na sliku bogova izduljivali glave (ili su to mješanci vanzemaljaca i ljudske rase, kako oni vele)
Image
i naravno piramide po cijelom svijetu
Image

Ima stvari koji su čisti bullshit da budem iskrena, jer se može znanstveno dokazati da ima veze sa čovjekom i općom logikom jer i davno prije, kao i danas, postojali ljudi koje se rode ekstra inteligentni tj. obdareni na bilo koji inteligentni način npr. kao Nikola Tesla i Einstein. Mene je serija facinirala jer ustvari kroz nju sam skužila koliko mi malo znam o našim dalekim precima i kako su skoro svi imali zbog nečega heroglife kao način komunikacije tijekom tog vremena.
Image

ili je sve bullshit i ljudi su bili jako dobro povezani oduvijek a mi to neznamo što je također vrlo moguće

Osobno vjerujem u život izvan naše planete i sunčevog sistema, ali tu staje jer jednostavno mi se neda stime opterečivati.
Ali serija je super zanimljiva ne samo zbog vanzemaljaca već povjesno, kutluroški, umjetnički...itd.

Najdraži mi je njemac i ovaj "aaaliens" uglavnom gledam svaki dan i ne zbog vanzemaljaca već zbog ostalog :)

i za kraj
SpoilerShow
Image

olio

Post by olio » 02 Mar 2013, 17:42

ok emisija
na trenutke zanimljiva, ali poslije u kasnijim sezonama samo recikliraju isti materijal

copycat

Post by copycat » 02 Mar 2013, 17:48

olio wrote:ok emisija
na trenutke zanimljiva, ali poslije u kasnijim sezonama samo recikliraju isti materijal
dobro za znati :-D :-D

copycat

Post by copycat » 05 Mar 2013, 15:18

Celebrity Ghost Stories :supz: :supz: :supz:

Salvador

Post by Salvador » 05 Mar 2013, 16:03

Vikings :supz: :partyman:

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Mar 2013, 20:12

počinjem opet iznova s star trek voyager. :rock: Jbg, da me koljete, ne mogu smisliti tu prvu verziju serije, original series. Dosadna usprkos dobrim maskama i slično. Neću ipak gledati po redoslijedu, tako je ionako svaka serija za sebe. A dati ću opet šansu enteprise iako mi to po mom mišljenju uopće ne spada u star trek.
Michel puši karu.

dobry

Post by dobry » 13 Mar 2013, 10:54

Californication , Shameless ,Sons of Anarchy

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Mar 2013, 22:48

Završila treće Misfitse, valjda ću počet i četvrte :kokicarenje:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Mar 2013, 13:03

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 Mar 2013, 13:54

haha predobro...pleme mi je uljepšavalo nedjeljno jutro,strasti dolazak iz škole,spasilačka služba ljeto :zubifale: ,xena mi je uvijek bila draža od herculesa,dawson creek :supz: ,nikita uvijek zanimljiva,beverly hills je bilo obvezno štivo uz merloce place :oops:

ehehe još kad se sjetim sunset beacha(ben i njegov poremećeni brat derek) :lol:
Image

Image

Image

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 17 Mar 2013, 13:55

Jao Girl From Tomorrow :D :D Odmah skidam :supz:

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Mar 2013, 16:58

hitman_4 wrote:haha predobro...pleme mi je uljepšavalo nedjeljno jutro,strasti dolazak iz škole,spasilačka služba ljeto :zubifale: ,xena mi je uvijek bila draža od herculesa,dawson creek :supz: ,nikita uvijek zanimljiva,beverly hills je bilo obvezno štivo uz merloce place :oops:

ehehe još kad se sjetim sunset beacha(ben i njegov poremećeni brat derek) :lol:
Sve si rekao :weedman:

Propustili su spomenutiBuffy, taj Sunset i tak..

Scarface

Post by Scarface » 17 Mar 2013, 17:36

Još se sićan kako san iste godine pogleda po prvi puta Vrisak i Terror Island arc u Sunset Beachu. :D Genijalno, ah da je vratit to vrime nenormalne uživljenosti!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Post Reply