pa ono, ništa posebno... Radnja se događa u budućnosti, poslije trećeg svjetskog rata i apokalipse gdje se opet stvorilo novo čovječanstvo koje se podijelilo na lijepe i ružne (lijepi ljudi imaju veće prednosti dok se invalidi ubijaju već pri porodu), i sada, glavni lik je obični mladić koji je nezadovoljan životom, narcisoidnom rastavljenom majkom, i povučenim bratom. I život mu se promijeni jedne noći u parku kada ga vampirica ugrize. Prolazi kroz preobrazbu i kasnije upoznaje tu vampiricu koja mu pomaže proći kroz tu preobrazbu. No, on nesiguran u sebe, zaljubi se u nju što se na kraju pokaže kobnim kada shvati da ga ona samo iskorištava.Ghostface wrote:john_constantine wrote:ma ne izmišljam.A$H wrote:L1
Cons sad izmisljas..lol..bolje to u knjigu stavi..
Jel jos ono sa vampirima pises ili ne?Baš sam takav san sanjao danas ujutro, mislim da sam poslije išao loviti tog vuka ili je on ganjao mene i ekipu. I onda sam se probudio, ali sam bio u prilici da nastavim dalje, no nisam se usudio, lol.
![]()
Ma jep, sada sam malo zapeo, nedostatak motivacije iako imam glavnu ideju, a već sam smislio hrpu novih ideja i scena za dalje.
Koja je okvirna radnja te priče ako se smije znat?
Istu situaciju je doživio jedan lik koji je postao Loveheart, vampirski serijski ubojica koji ubija mlade parove i radi od njih "remek djela", npr, odrubi im glave i spoji ih kukama, ili zašije njihova tijela...
Kasnije, na rubu alkoholizma, nađe se u ulici gdje padne na mjesto zločina koje počini vukodlak i biva optužen za ubojstvo, no s obzirom da je bio pijan i da je nemoguće da čovjek raskomada nekoliko tijela, oslobođen je. I igrom slučaja se susretne s istim likom koji ga nagovara da ga ubije jer je on vukodlak. On prihvaća, ali pod uvjet da dokaže da je vukodlak što on vidi kao zaradu (snimka preobrazbe na vijestima), i sve pođe u krivo...
A on odluči ostvariti svoj djetinasti san i baviti se kao detektiv za neobične slučajeve, dok se u Zagrebu sve više širi masovna ubojstva roditelja i nestanka mladih, a jedini trag koji ostave su njihova mrtva tijela i neobični znak u dnevnim sobama. On sam ima već problema s nekom ženskom koja ga opsjeda i samo ga on vidi, ali nitko drugi ne, a kasnije se pojavljuje i istinsko zlo koje će ga još bolje opsjedati, i istu curu zapovijediti da pojede samu sebe.
To je ovako jedan dio njegove priče, kasnije se susreće s tim raznim stvorenjima, odrasta kroz svoj život i uništava samog sebe tražeći smisao života. Raskomadaju ga vukodlaci, završava u paklu koji je opsjeo serijski ubojica koji stvara pakao na svoj način, sukobljava se protiv neetičke organizacije koji vodi Dr. Mengele koji se održava nekromancijom i šivanjem vlastitog tijela, a sve samo u dobrobit ćovječanstva (treba žrtvovati nekoga za novi lijek) ili zarobljeni vampirski čuvari koji žive na dnu mora u Atlantidi.
Hm, sada će A$H sigurno reći da je sve to već viđeno, a istina... Većina tih ideja koje sam smislio su već iskorištena i lako se prepoznaju dijelovi iako nisam pokupio iz njih ideje, nego sam... A ja sam zadovoljan time, he. Sada se glavni lik bavi slučajem jedne retardirane djevojke čiji je otac umro od nagle starosti (jučer je bio 35 godišnjak, a ujutro ga je našla isušenog, s sijedom kosom i kao da ima 105 godina...).