Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Post by john_constantine » 27 Feb 2009, 21:16

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:
A$H wrote:L1

Cons sad izmisljas..lol..bolje to u knjigu stavi..

Jel jos ono sa vampirima pises ili ne?
ma ne izmišljam. :wink: Baš sam takav san sanjao danas ujutro, mislim da sam poslije išao loviti tog vuka ili je on ganjao mene i ekipu. I onda sam se probudio, ali sam bio u prilici da nastavim dalje, no nisam se usudio, lol. :lol:

Ma jep, sada sam malo zapeo, nedostatak motivacije iako imam glavnu ideju, a već sam smislio hrpu novih ideja i scena za dalje. :)

Koja je okvirna radnja te priče ako se smije znat?
pa ono, ništa posebno... Radnja se događa u budućnosti, poslije trećeg svjetskog rata i apokalipse gdje se opet stvorilo novo čovječanstvo koje se podijelilo na lijepe i ružne (lijepi ljudi imaju veće prednosti dok se invalidi ubijaju već pri porodu), i sada, glavni lik je obični mladić koji je nezadovoljan životom, narcisoidnom rastavljenom majkom, i povučenim bratom. I život mu se promijeni jedne noći u parku kada ga vampirica ugrize. Prolazi kroz preobrazbu i kasnije upoznaje tu vampiricu koja mu pomaže proći kroz tu preobrazbu. No, on nesiguran u sebe, zaljubi se u nju što se na kraju pokaže kobnim kada shvati da ga ona samo iskorištava.

Istu situaciju je doživio jedan lik koji je postao Loveheart, vampirski serijski ubojica koji ubija mlade parove i radi od njih "remek djela", npr, odrubi im glave i spoji ih kukama, ili zašije njihova tijela...

Kasnije, na rubu alkoholizma, nađe se u ulici gdje padne na mjesto zločina koje počini vukodlak i biva optužen za ubojstvo, no s obzirom da je bio pijan i da je nemoguće da čovjek raskomada nekoliko tijela, oslobođen je. I igrom slučaja se susretne s istim likom koji ga nagovara da ga ubije jer je on vukodlak. On prihvaća, ali pod uvjet da dokaže da je vukodlak što on vidi kao zaradu (snimka preobrazbe na vijestima), i sve pođe u krivo...

A on odluči ostvariti svoj djetinasti san i baviti se kao detektiv za neobične slučajeve, dok se u Zagrebu sve više širi masovna ubojstva roditelja i nestanka mladih, a jedini trag koji ostave su njihova mrtva tijela i neobični znak u dnevnim sobama. On sam ima već problema s nekom ženskom koja ga opsjeda i samo ga on vidi, ali nitko drugi ne, a kasnije se pojavljuje i istinsko zlo koje će ga još bolje opsjedati, i istu curu zapovijediti da pojede samu sebe. :)

To je ovako jedan dio njegove priče, kasnije se susreće s tim raznim stvorenjima, odrasta kroz svoj život i uništava samog sebe tražeći smisao života. Raskomadaju ga vukodlaci, završava u paklu koji je opsjeo serijski ubojica koji stvara pakao na svoj način, sukobljava se protiv neetičke organizacije koji vodi Dr. Mengele koji se održava nekromancijom i šivanjem vlastitog tijela, a sve samo u dobrobit ćovječanstva (treba žrtvovati nekoga za novi lijek) ili zarobljeni vampirski čuvari koji žive na dnu mora u Atlantidi.

Hm, sada će A$H sigurno reći da je sve to već viđeno, a istina... Većina tih ideja koje sam smislio su već iskorištena i lako se prepoznaju dijelovi iako nisam pokupio iz njih ideje, nego sam... A ja sam zadovoljan time, he. Sada se glavni lik bavi slučajem jedne retardirane djevojke čiji je otac umro od nagle starosti (jučer je bio 35 godišnjak, a ujutro ga je našla isušenog, s sijedom kosom i kao da ima 105 godina...).
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 27 Feb 2009, 21:22

john_constantine wrote:
Ghostface wrote:
john_constantine wrote: ma ne izmišljam. :wink: Baš sam takav san sanjao danas ujutro, mislim da sam poslije išao loviti tog vuka ili je on ganjao mene i ekipu. I onda sam se probudio, ali sam bio u prilici da nastavim dalje, no nisam se usudio, lol. :lol:

Ma jep, sada sam malo zapeo, nedostatak motivacije iako imam glavnu ideju, a već sam smislio hrpu novih ideja i scena za dalje. :)

Koja je okvirna radnja te priče ako se smije znat?
pa ono, ništa posebno... Radnja se događa u budućnosti, poslije trećeg svjetskog rata i apokalipse gdje se opet stvorilo novo čovječanstvo koje se podijelilo na lijepe i ružne (lijepi ljudi imaju veće prednosti dok se invalidi ubijaju već pri porodu), i sada, glavni lik je obični mladić koji je nezadovoljan životom, narcisoidnom rastavljenom majkom, i povučenim bratom. I život mu se promijeni jedne noći u parku kada ga vampirica ugrize. Prolazi kroz preobrazbu i kasnije upoznaje tu vampiricu koja mu pomaže proći kroz tu preobrazbu. No, on nesiguran u sebe, zaljubi se u nju što se na kraju pokaže kobnim kada shvati da ga ona samo iskorištava.

Istu situaciju je doživio jedan lik koji je postao Loveheart, vampirski serijski ubojica koji ubija mlade parove i radi od njih "remek djela", npr, odrubi im glave i spoji ih kukama, ili zašije njihova tijela...

Kasnije, na rubu alkoholizma, nađe se u ulici gdje padne na mjesto zločina koje počini vukodlak i biva optužen za ubojstvo, no s obzirom da je bio pijan i da je nemoguće da čovjek raskomada nekoliko tijela, oslobođen je. I igrom slučaja se susretne s istim likom koji ga nagovara da ga ubije jer je on vukodlak. On prihvaća, ali pod uvjet da dokaže da je vukodlak što on vidi kao zaradu (snimka preobrazbe na vijestima), i sve pođe u krivo...

A on odluči ostvariti svoj djetinasti san i baviti se kao detektiv za neobične slučajeve, dok se u Zagrebu sve više širi masovna ubojstva roditelja i nestanka mladih, a jedini trag koji ostave su njihova mrtva tijela i neobični znak u dnevnim sobama. On sam ima već problema s nekom ženskom koja ga opsjeda i samo ga on vidi, ali nitko drugi ne, a kasnije se pojavljuje i istinsko zlo koje će ga još bolje opsjedati, i istu curu zapovijediti da pojede samu sebe. :)

To je ovako jedan dio njegove priče, kasnije se susreće s tim raznim stvorenjima, odrasta kroz svoj život i uništava samog sebe tražeći smisao života. Raskomadaju ga vukodlaci, završava u paklu koji je opsjeo serijski ubojica koji stvara pakao na svoj način, sukobljava se protiv neetičke organizacije koji vodi Dr. Mengele koji se održava nekromancijom i šivanjem vlastitog tijela, a sve samo u dobrobit ćovječanstva (treba žrtvovati nekoga za novi lijek) ili zarobljeni vampirski čuvari koji žive na dnu mora u Atlantidi.

Hm, sada će A$H sigurno reći da je sve to već viđeno, a istina... Većina tih ideja koje sam smislio su već iskorištena i lako se prepoznaju dijelovi iako nisam pokupio iz njih ideje, nego sam... A ja sam zadovoljan time, he. Sada se glavni lik bavi slučajem jedne retardirane djevojke čiji je otac umro od nagle starosti (jučer je bio 35 godišnjak, a ujutro ga je našla isušenog, s sijedom kosom i kao da ima 105 godina...).

Ok, ima tu svega i svačega, malo i previše toga, a nisan baš ni razumija radnju, jel detektiv taj mladić ili Loveheart? Uglavnom, piši, uživaj, nije bitno jel kvalitetno il ne. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 27 Feb 2009, 21:26

poludio sam na pola teksta.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Feb 2009, 21:32

ne, samo sam ga loše ubacio, he. To je jedan od klanova vampira, ono, zaljubio se u tu vampiricu, ali je on završio svoju preobrazbu i postao "obični" vampir, i na kraju poludio kada ga je odbacila, pa joj je golim rukama raskomadao lice jer nije mogao više gledati ju, pošto je i dalje bio zaljubljen u nju. I izgubio je kontrolu nad samim sobom i počeo ubijati parove. A glavni lik Robert istražuje njegov slučaj...

Taj lik sam stvorio negdje dok sam bio na moru, valjda u srednjoj, kada sam bio na balkonu i promatrao zalazak sunca. Nešto vlastitog iskustva i ono, teško razdoblje u srednjoj, pa je nastao taj lik, he. :) Taj roman već treći put prerađujem, prvi put sam napisao tri knjige, ali onda sam drugi put izvadio jedan dio radnje iz prve epizode i napravio novi Tjeskoba. I treći put poboljšao roman, učinio sam lika puno mračnijim, dodao hrpu novih ideja, stvorio ozbiljan svijet i to.

A tjeskoba, ono, tri različita lika, razni povezani događaji. Prvi uđe u auto nakon posla gdje ga napadne vučja glava. :) Druga se vraća kući da bi izbjegla batine od svog nasilnog muža koji će ju istući ako zakasni. I susretne neobičnog lika u halji, a ona je sva u crvenome kao crvenkapica, i naravno, nađe poslije bakinu kućicu i leš unutra, a i strašnu tajnu. :D A treći, ženskar koji proživi moru u vlastitom stanu.
I bizarnim preokretom, kada se pojavi dan, prvi je doživio nesreću, drugu grize pas po nozi jer je provalila u tuđi stan, a trećega roditelji smjeste u ludnicu jer je poludio.

I naravno, noć opet padne i opet počne strava. :D
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Feb 2009, 21:33

A$H wrote:poludio sam na pola teksta.. :lol: :lol:
:P
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 27 Feb 2009, 22:40

Cons, tvoji tekstovi su kao moji snovi...konfuzni
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Feb 2009, 23:03

lol a ja sam sanjo da sam bio u crkvi i onda su se ljedi poceli pretvarat u zombie pa sam ih ubijo sa nekim cekicem
Image

A$H

Post by A$H » 28 Feb 2009, 22:47

L1 :lol:

Scarface

Post by Scarface » 28 Feb 2009, 22:52

Iden pogledat neki film pa na spavanje i buđenje u 5 ujutro- čeka me sutra učenje od nekih 15 sati, puno san u zaostatku pa zato.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 28 Feb 2009, 22:55

ja bih najradije isto neki film, sam se sve bojim da cu zaspat ko sinoc... ak iskopam nes dobro, mozda se i pogleda.

sretno s ucenjem :)
ja sad napokon sve 4 u zrak... semestar gotov, dala sve kolegije koji su mi uvjet za godinu, a jedan mi je zbog konstantnih kolizija ostao za jesen, al bude se to vec...

jigsaw

Post by jigsaw » 01 Mar 2009, 00:14

Ghostface wrote:Iden pogledat neki film pa na spavanje i buđenje u 5 ujutro- čeka me sutra učenje od nekih 15 sati, puno san u zaostatku pa zato.
Ne znam kako ćeš to uspjeti...

A$H

Post by A$H » 01 Mar 2009, 00:16

ma kaj nebi..lol :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 01 Mar 2009, 00:45

The lastest one 8) :lol:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Mar 2009, 03:04

jigsaw wrote:
Ghostface wrote:Iden pogledat neki film pa na spavanje i buđenje u 5 ujutro- čeka me sutra učenje od nekih 15 sati, puno san u zaostatku pa zato.
Ne znam kako ćeš to uspjeti...
Lako, uz volju
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 01 Mar 2009, 03:24

jbt..otisao spavat i sad se ustao..nemrem zaspat..ahh..

Locked