Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Bub

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Bub » 13 Jun 2011, 10:48

Mislim da se tu većina razilazi u mišljenjima, što je normalno. Ja konkretno pričam o kupiranju repa, ove ostale egzibicije su bolne tj. čak ni kupiranje ušiju nije bolno jer se radi pod anestezijom. Eto sad sam se baš sjetio nečeg, neki psi se rađaju s petim, šestim prstom na zadnjim šapama, koji im smetaju kasnije kad odrastu ako se ne odstrane pri rođenju tj. mogu se i kasnije, ali onda je proces malo teži i može doći do komplikacija. Mislim da se tu ne osuđuje sami proces rezanja, nego se osuđuje to što je nepotrebno i što se može bez toga, a ako je rezanje kao za ovaj peti prst onad je u redu, zato jer je potrebno i u zdravstvene svrhe ljubimca.

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jun 2011, 10:51

kad smo kod sakaćenja.. što kažete na žensko obrezivanje u nekim istočnim afričkim državama?
ovi koji nisu u dodiru sa civilizacjiom i modernim medicinskim instrumentima curicama od 10 godina režu klitorise oštrim kamenim "nožem" te kasnije ranu zašiju trnom i prvom niti koja im se nađe pri ruci. :shock:
*pad u nesvijest*
Last edited by Wendigo on 13 Jun 2011, 10:57, edited 1 time in total.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Jun 2011, 10:57

Bub wrote:Mislim da se tu većina razilazi u mišljenjima, što je normalno. Ja konkretno pričam o kupiranju repa, ove ostale egzibicije su bolne tj. čak ni kupiranje ušiju nije bolno jer se radi pod anestezijom. Eto sad sam se baš sjetio nečeg, neki psi se rađaju s petim, šestim prstom na zadnjim šapama, koji im smetaju kasnije kad odrastu ako se ne odstrane pri rođenju tj. mogu se i kasnije, ali onda je proces malo teži i može doći do komplikacija. Mislim da se tu ne osuđuje sami proces rezanja, nego se osuđuje to što je nepotrebno i što se može bez toga, a ako je rezanje kao za ovaj peti prst onad je u redu, zato jer je potrebno i u zdravstvene svrhe ljubimca.
tako je :)
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Jun 2011, 10:57

Wendigo wrote:kad smo kod sakaćenja.. što kažete na žensko obrezivanje u nekim istočnim afričkim državama?
ovi koji nisu u dodiru sa civilizacjiom i modernim medicinskim instrumentima režu klitorise oštrim kamenom te kasnije ranu zašiju trnom i prvom niti koja im se nađe pri ruci. :shock:
*pad u nesvijest*
kaj kažem... metak u čelo :zubifale:
Image

Andrej

Post by Andrej » 13 Jun 2011, 13:34

Ko kaže da je kupiranje ušiju isključivo estetska stvar?
Postoji jako dobar razlog za to. Većina pasa kojima se kupiraju uši su službeni psi i to im se radi zbog smanjenja mogućnosti infekcije i povreda.
Isto važi i za rep. To su borbeni psi.
Ne treba ni zaboraviti da skoro nijedna vrsta danas popularna nije autohtona i da su skoro sve genetski inženjering jedne ili druge vrste.
Uz zajebavanje s prirodom idu i manji ili veći defekti.
We're all mad here...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Jun 2011, 15:26

Andrej wrote:Ko kaže da je kupiranje ušiju isključivo estetska stvar?
Postoji jako dobar razlog za to. Većina pasa kojima se kupiraju uši su službeni psi i to im se radi zbog smanjenja mogućnosti infekcije i povreda.
Isto važi i za rep. To su borbeni psi.
Ne treba ni zaboraviti da skoro nijedna vrsta danas popularna nije autohtona i da su skoro sve genetski inženjering jedne ili druge vrste.
Uz zajebavanje s prirodom idu i manji ili veći defekti.
točno tako, zato i imaju genetski nasljedne bolesti ovog i onog, jebiga.
razumijem da su u neki slučajevima neki takvi zahvati bili potrebni, ali ovaj psić od jutros je samo nečiji kućni ljubimac i baš mi ga je bilo muka vidit tako "skrojenog" po glavi (kao i većina takvih pasa danas koja niti služi policiji ni vojsci niti za borbe, pa se nastavlja s rezanjem čisto u estetske svrhe)
čisto na tako nešto sam i mislila. jebiga, znam da danas večina životinja ne živi u nekim najprirodnijim uvjetima (pa moja mica gleda igrice na ps3 i gušta :lol: :facepalm: , ali bolje i to nego da po cesti izbjegava aute kao što joj je namjenio prvi vlasnik koji ju je izbacio na ulicu), ali ono, barem da ne radimo ono što nije potrebno, kao tako nešto.... ali hej, to sam samo ja i moje gledište i nemoram bit u pravu (osim za sebe)

OT. idem s posla i osjetim kako se ljulja most (most je ogroman, brza cesta) i stanem i prebirem u glavi kako nema svrhe da se meni vrti jer sam dobro jela i ni tlak me ne zeza danas. i okrenem se oko sebe i ko za napast nikog na mostu baš taj tren, niti ide kakav šleper niti išta slično. i onda usput gledam ljude dal je kaj kome čudno dal je možda bio kakav manji potres, ali očito da ne, svi s kojima sam se mimoišla djelovali su sasvim bezbrižno.... ali jeben osječaj, kao da imaš male valove pod nogama... kad to sranje jednog dana pukne :o
Image

elrania

Post by elrania » 13 Jun 2011, 15:31

to ti je tak kad tetoviraš ristove, više ni na mirnoću nogu nemoš računati :lol:
valjda nije neka zajebancija s potresom i da se ponavlja, ne bih da mi se ljulja dok autom budem danas prek tog išla :lol:

ot: brojevi i nedostatak vremena i leđa.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Jun 2011, 15:35

elrania wrote:to ti je tak kad tetoviraš ristove, više ni na mirnoću nogu nemoš računati :lol:
valjda nije neka zajebancija s potresom i da se ponavlja, ne bih da mi se ljulja dok autom budem danas prek tog išla :lol:

ot: brojevi i nedostatak vremena i leđa.
da, gotova sam, osječam posljedice, tako mi i treba kada oskrvnjujem svoje tijelo :zubifale: :supz:
a da most pukne, tonem 100%, pa ti stavi sidro na sebe :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 13 Jun 2011, 15:38

imaš lastu i krila, to ti owna sidro kad je double power!

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Jun 2011, 15:42

elrania wrote:imaš lastu i krila, to ti owna sidro kad je double power!
huh, dobro je :o :lol:
a imam i kompas da ne zalutam, sada znamo i za ubuduće da treba pazit na ravnotežu svega toga i ne stavljat previše teških stvari ak nemaš neš da ih owna :zubifale: :supz:

OT. tek je ponedjeljak... :x :roll:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Jun 2011, 15:47

još si istetoviraš joker kartu. u slučaju da lastavica zakaže ili da kompas odjednom popizdi. :lol:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Jun 2011, 15:49

Wendigo wrote:još si istetoviraš joker kartu. u slučaju da lastavica zakaže ili da kompas odjednom popizdi. :lol:
da, i eto tužni topic postade smiješan, barem ovog popodneva :lol: :supz:
ali razmislit ću o prijedlogu, nikad neznaš kad ti joker može dobro doć, ili kvisko :zubifale: :supz:
Image

elrania

Post by elrania » 13 Jun 2011, 15:52

pa tebe ništa neće uhvatiti nespremnu :lol:
još kad se pauk stvori možeš skakat po zgradama :mrgreen:

joooj, popizdit ću od brojeva i testova i računa i varijabli i pizdi materinih :mrgreen: :twisted:

Josef K

Post by Josef K » 13 Jun 2011, 16:13

elrania wrote:pa tebe ništa neće uhvatiti nespremnu :lol:
još kad se pauk stvori možeš skakat po zgradama :mrgreen:

joooj, popizdit ću od brojeva i testova i računa i varijabli i pizdi materinih :mrgreen: :twisted:
Psihologija -> Obriši -> DA

elrania

Post by elrania » 13 Jun 2011, 16:17

možda je tako najbolje :lol:

(al šteta mi vidjeti da odustaješ)

Post Reply