Što mi je maknulo smješak danas?
- Bub
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Mislim da se tu većina razilazi u mišljenjima, što je normalno. Ja konkretno pričam o kupiranju repa, ove ostale egzibicije su bolne tj. čak ni kupiranje ušiju nije bolno jer se radi pod anestezijom. Eto sad sam se baš sjetio nečeg, neki psi se rađaju s petim, šestim prstom na zadnjim šapama, koji im smetaju kasnije kad odrastu ako se ne odstrane pri rođenju tj. mogu se i kasnije, ali onda je proces malo teži i može doći do komplikacija. Mislim da se tu ne osuđuje sami proces rezanja, nego se osuđuje to što je nepotrebno i što se može bez toga, a ako je rezanje kao za ovaj peti prst onad je u redu, zato jer je potrebno i u zdravstvene svrhe ljubimca.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Wendigo
kad smo kod sakaćenja.. što kažete na žensko obrezivanje u nekim istočnim afričkim državama?
ovi koji nisu u dodiru sa civilizacjiom i modernim medicinskim instrumentima curicama od 10 godina režu klitorise oštrim kamenim "nožem" te kasnije ranu zašiju trnom i prvom niti koja im se nađe pri ruci.
*pad u nesvijest*
ovi koji nisu u dodiru sa civilizacjiom i modernim medicinskim instrumentima curicama od 10 godina režu klitorise oštrim kamenim "nožem" te kasnije ranu zašiju trnom i prvom niti koja im se nađe pri ruci.
*pad u nesvijest*
Last edited by Wendigo on 13 Jun 2011, 10:57, edited 1 time in total.
- Jane Doe
tako jeBub wrote:Mislim da se tu većina razilazi u mišljenjima, što je normalno. Ja konkretno pričam o kupiranju repa, ove ostale egzibicije su bolne tj. čak ni kupiranje ušiju nije bolno jer se radi pod anestezijom. Eto sad sam se baš sjetio nečeg, neki psi se rađaju s petim, šestim prstom na zadnjim šapama, koji im smetaju kasnije kad odrastu ako se ne odstrane pri rođenju tj. mogu se i kasnije, ali onda je proces malo teži i može doći do komplikacija. Mislim da se tu ne osuđuje sami proces rezanja, nego se osuđuje to što je nepotrebno i što se može bez toga, a ako je rezanje kao za ovaj peti prst onad je u redu, zato jer je potrebno i u zdravstvene svrhe ljubimca.

- Jane Doe
kaj kažem... metak u čeloWendigo wrote:kad smo kod sakaćenja.. što kažete na žensko obrezivanje u nekim istočnim afričkim državama?
ovi koji nisu u dodiru sa civilizacjiom i modernim medicinskim instrumentima režu klitorise oštrim kamenom te kasnije ranu zašiju trnom i prvom niti koja im se nađe pri ruci.
*pad u nesvijest*

- Andrej
Ko kaže da je kupiranje ušiju isključivo estetska stvar?
Postoji jako dobar razlog za to. Većina pasa kojima se kupiraju uši su službeni psi i to im se radi zbog smanjenja mogućnosti infekcije i povreda.
Isto važi i za rep. To su borbeni psi.
Ne treba ni zaboraviti da skoro nijedna vrsta danas popularna nije autohtona i da su skoro sve genetski inženjering jedne ili druge vrste.
Uz zajebavanje s prirodom idu i manji ili veći defekti.
Postoji jako dobar razlog za to. Većina pasa kojima se kupiraju uši su službeni psi i to im se radi zbog smanjenja mogućnosti infekcije i povreda.
Ne treba ni zaboraviti da skoro nijedna vrsta danas popularna nije autohtona i da su skoro sve genetski inženjering jedne ili druge vrste.
We're all mad here...
- Jane Doe
točno tako, zato i imaju genetski nasljedne bolesti ovog i onog, jebiga.Andrej wrote:Ko kaže da je kupiranje ušiju isključivo estetska stvar?
razumijem da su u neki slučajevima neki takvi zahvati bili potrebni, ali ovaj psić od jutros je samo nečiji kućni ljubimac i baš mi ga je bilo muka vidit tako "skrojenog" po glavi (kao i većina takvih pasa danas koja niti služi policiji ni vojsci niti za borbe, pa se nastavlja s rezanjem čisto u estetske svrhe)
čisto na tako nešto sam i mislila. jebiga, znam da danas večina životinja ne živi u nekim najprirodnijim uvjetima (pa moja mica gleda igrice na ps3 i gušta
OT. idem s posla i osjetim kako se ljulja most (most je ogroman, brza cesta) i stanem i prebirem u glavi kako nema svrhe da se meni vrti jer sam dobro jela i ni tlak me ne zeza danas. i okrenem se oko sebe i ko za napast nikog na mostu baš taj tren, niti ide kakav šleper niti išta slično. i onda usput gledam ljude dal je kaj kome čudno dal je možda bio kakav manji potres, ali očito da ne, svi s kojima sam se mimoišla djelovali su sasvim bezbrižno.... ali jeben osječaj, kao da imaš male valove pod nogama... kad to sranje jednog dana pukne

- elrania
to ti je tak kad tetoviraš ristove, više ni na mirnoću nogu nemoš računati 
valjda nije neka zajebancija s potresom i da se ponavlja, ne bih da mi se ljulja dok autom budem danas prek tog išla
ot: brojevi i nedostatak vremena i leđa.
valjda nije neka zajebancija s potresom i da se ponavlja, ne bih da mi se ljulja dok autom budem danas prek tog išla
- Jane Doe
da, gotova sam, osječam posljedice, tako mi i treba kada oskrvnjujem svoje tijeloelrania wrote:to ti je tak kad tetoviraš ristove, više ni na mirnoću nogu nemoš računati
valjda nije neka zajebancija s potresom i da se ponavlja, ne bih da mi se ljulja dok autom budem danas prek tog išla![]()
a da most pukne, tonem 100%, pa ti stavi sidro na sebe

- elrania
imaš lastu i krila, to ti owna sidro kad je double power!
- Jane Doe
huh, dobro jeelrania wrote:imaš lastu i krila, to ti owna sidro kad je double power!
a imam i kompas da ne zalutam, sada znamo i za ubuduće da treba pazit na ravnotežu svega toga i ne stavljat previše teških stvari ak nemaš neš da ih owna
OT. tek je ponedjeljak...

- Wendigo
još si istetoviraš joker kartu. u slučaju da lastavica zakaže ili da kompas odjednom popizdi. 
- Jane Doe
da, i eto tužni topic postade smiješan, barem ovog popodnevaWendigo wrote:još si istetoviraš joker kartu. u slučaju da lastavica zakaže ili da kompas odjednom popizdi.
ali razmislit ću o prijedlogu, nikad neznaš kad ti joker može dobro doć, ili kvisko

- elrania
pa tebe ništa neće uhvatiti nespremnu
još kad se pauk stvori možeš skakat po zgradama
joooj, popizdit ću od brojeva i testova i računa i varijabli i pizdi materinih

još kad se pauk stvori možeš skakat po zgradama
joooj, popizdit ću od brojeva i testova i računa i varijabli i pizdi materinih
- Josef K
Psihologija -> Obriši -> DAelrania wrote:pa tebe ništa neće uhvatiti nespremnu![]()
još kad se pauk stvori možeš skakat po zgradama![]()
joooj, popizdit ću od brojeva i testova i računa i varijabli i pizdi materinih![]()
- elrania
možda je tako najbolje 
(al šteta mi vidjeti da odustaješ)
(al šteta mi vidjeti da odustaješ)