Terminator Salvation: The Future Begins

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 May 2009, 18:52

Pojavio se navodno posljednji official trailer...i to u trajanju od čak 4 minute...

TRAILER - Quicktime

Aryx

Post by Aryx » 08 May 2009, 19:08

Dragonrage wrote:Pojavio se navodno posljednji official trailer...i to u trajanju od čak 4 minute...

TRAILER - Quicktime
dobro izgleda , ali neznam zasto nekako se ne veselim previse ovom filmu , ali sigurno se gleda :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 10 May 2009, 13:46

Image
Image
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Samhain

Post by Samhain » 10 May 2009, 19:12

Dragonrage wrote:Pojavio se navodno posljednji official trailer...i to u trajanju od čak 4 minute...

TRAILER - Quicktime
stavlja dobar dojam. prvom prilikom ću pogledati film :D
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 May 2009, 18:23

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 May 2009, 18:25

Navodno fotografija koja prikazuje Arnolda iz filma...

Image

A bojim se da bi to i moglo biti točno pošto sam ja dobio potvrdu da Arnie izgleda upravo ovako u filmu...full CGIish...

Samhain

Post by Samhain » 13 May 2009, 19:35

očekivao sam gore... :?

ovo je još u redu, budemo vidjeli u filmu.
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Decadentor

Post by Decadentor » 04 Jun 2009, 15:15

Pun je net camova, pa ko voli....
Image

Scarface

Post by Scarface » 04 Jun 2009, 21:53

Evo me taman iz kina, i ljudi moji, nažalost, film je loš. Pun je rupa, ne samo u općoj logici već i u kanonu samog serijala, ono šta je moglo bit pravi postapokaliptični ep o ratu između ljudi i strojeva pretvorilo se u slabašan film s lijepim prikazom novog doba, ali sa jako puno mana. Cila radnja je nedorečena i imaš dojam da upadaš u središte stvari bez ikakvog uvoda (pa mogli su recimo kroz kratke flashbackove u uvodnoj špici ka šta je napravljeno u Wolverineu prikazat početak Apokalipse, rušenje gradova, pokolj čovječanstva, a umisto toga dobili smo neki tekst od 5 rečenica). ne znan šta još da kažen osim toga da se definitivno otvara priča za još dva nastavak čime se pretpostavljan planira trilogija, ali jednostavno sve je tako mlako, i nadasve glupo. Kad još neko pogleda možemo u detaljniju raspravau. Uglavnom- 5/10 i to na lipe oči.

callac

Post by callac » 04 Jun 2009, 21:56

Znači loš je? Ja ga planiram idući tjedan gledat u kinu, štajaznam..nije da ti ne vjerujem , ali nekako volim ići u kino na spektakle pa makar bili i šit.. kako me živcira kad dobre filmove useru unatoč parama i dobrim glumcima. A niš, pogledat ću pa ćemo raspravljati!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jun 2009, 22:03

hm, recent u jutarnjem ga je nazvao dvosatnim heavy metalom i dao ocjenu 2... Ma pm... Tako sam očekivao taj postapokalipstični film u budućnosti i onda uprskaju...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 04 Jun 2009, 22:04

john_constantine wrote:hm, recent u jutarnjem ga je nazvao dvosatnim heavy metalom i dao ocjenu 2... Ma pm... Tako sam očekivao taj postapokalipstični film u budućnosti i onda uprskaju...

recenzent

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jun 2009, 22:15

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:hm, recent u jutarnjem ga je nazvao dvosatnim heavy metalom i dao ocjenu 2... Ma pm... Tako sam očekivao taj postapokalipstični film u budućnosti i onda uprskaju...

recenzent
thanks. A ima li akcije, i novih vrsta terminatora i slično, ako se gleda to više samo kao akcijski spektakl? Onda je tu zadovoljavajuć?
Michel puši karu.

Samhain

Post by Samhain » 05 Jun 2009, 02:35

i taj lik kao zna ikoji kurac o filmovima? :lol:
daj čovječe tamo ti 90% slučajeva pišu o filmovima oni kojima je najdraži Casablanca ili Tko pjeva zlo ne misli. hvatam se za glavu kada čitam recenzije filmova u Jutarnjem, mada niti Večernji nije nimalo bolji.

meni je film sasvim solidan, gledao sam Cam verziju i mogu reći da ima dosta flashbackova i qoutova tako da ni jedan element iz prošlih filmova nije zanemaren, čak ni You Could be mine od Gunsa :D to me je ugodno iznenadilo.

nemam nikakve zamjerke osim kraja filma koji je, istina, više hollywoodski.
(Romans Chpt. 5, v.12):

Scarface

Post by Scarface » 05 Jun 2009, 16:44

Samhain wrote:
i taj lik kao zna ikoji kurac o filmovima? :lol:
daj čovječe tamo ti 90% slučajeva pišu o filmovima oni kojima je najdraži Casablanca ili Tko pjeva zlo ne misli. hvatam se za glavu kada čitam recenzije filmova u Jutarnjem, mada niti Večernji nije nimalo bolji.

meni je film sasvim solidan, gledao sam Cam verziju i mogu reći da ima dosta flashbackova i qoutova tako da ni jedan element iz prošlih filmova nije zanemaren, čak ni You Could be mine od Gunsa :D to me je ugodno iznenadilo.

nemam nikakve zamjerke osim kraja filma koji je, istina, više hollywoodski.

Kojih flashbackova, kvragu i sve?

Post Reply