Terminator Salvation: The Future Begins
- Dragonrage
- Aryx
dobro izgleda , ali neznam zasto nekako se ne veselim previse ovom filmu , ali sigurno se gledaDragonrage wrote:Pojavio se navodno posljednji official trailer...i to u trajanju od čak 4 minute...
TRAILER - Quicktime
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Samhain
stavlja dobar dojam. prvom prilikom ću pogledati filmDragonrage wrote:Pojavio se navodno posljednji official trailer...i to u trajanju od čak 4 minute...
TRAILER - Quicktime
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned
- Dragonrage
- Dragonrage
- Samhain
- Decadentor
- Scarface
Evo me taman iz kina, i ljudi moji, nažalost, film je loš. Pun je rupa, ne samo u općoj logici već i u kanonu samog serijala, ono šta je moglo bit pravi postapokaliptični ep o ratu između ljudi i strojeva pretvorilo se u slabašan film s lijepim prikazom novog doba, ali sa jako puno mana. Cila radnja je nedorečena i imaš dojam da upadaš u središte stvari bez ikakvog uvoda (pa mogli su recimo kroz kratke flashbackove u uvodnoj špici ka šta je napravljeno u Wolverineu prikazat početak Apokalipse, rušenje gradova, pokolj čovječanstva, a umisto toga dobili smo neki tekst od 5 rečenica). ne znan šta još da kažen osim toga da se definitivno otvara priča za još dva nastavak čime se pretpostavljan planira trilogija, ali jednostavno sve je tako mlako, i nadasve glupo. Kad još neko pogleda možemo u detaljniju raspravau. Uglavnom- 5/10 i to na lipe oči.
- callac
Znači loš je? Ja ga planiram idući tjedan gledat u kinu, štajaznam..nije da ti ne vjerujem , ali nekako volim ići u kino na spektakle pa makar bili i šit.. kako me živcira kad dobre filmove useru unatoč parama i dobrim glumcima. A niš, pogledat ću pa ćemo raspravljati!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
- john_constantine
thanks. A ima li akcije, i novih vrsta terminatora i slično, ako se gleda to više samo kao akcijski spektakl? Onda je tu zadovoljavajuć?Ghostface wrote:john_constantine wrote:hm, recent u jutarnjem ga je nazvao dvosatnim heavy metalom i dao ocjenu 2... Ma pm... Tako sam očekivao taj postapokalipstični film u budućnosti i onda uprskaju...
recenzent
Michel puši karu.
- Samhain
i taj lik kao zna ikoji kurac o filmovima?john_constantine wrote:hm, recent u jutarnjem ga je nazvao dvosatnim heavy metalom i dao ocjenu 2... Ma pm... Tako sam očekivao taj postapokalipstični film u budućnosti i onda uprskaju...
daj čovječe tamo ti 90% slučajeva pišu o filmovima oni kojima je najdraži Casablanca ili Tko pjeva zlo ne misli. hvatam se za glavu kada čitam recenzije filmova u Jutarnjem, mada niti Večernji nije nimalo bolji.
meni je film sasvim solidan, gledao sam Cam verziju i mogu reći da ima dosta flashbackova i qoutova tako da ni jedan element iz prošlih filmova nije zanemaren, čak ni You Could be mine od Gunsa
nemam nikakve zamjerke osim kraja filma koji je, istina, više hollywoodski.
(Romans Chpt. 5, v.12):
- Scarface
Samhain wrote:i taj lik kao zna ikoji kurac o filmovima?john_constantine wrote:hm, recent u jutarnjem ga je nazvao dvosatnim heavy metalom i dao ocjenu 2... Ma pm... Tako sam očekivao taj postapokalipstični film u budućnosti i onda uprskaju...![]()
daj čovječe tamo ti 90% slučajeva pišu o filmovima oni kojima je najdraži Casablanca ili Tko pjeva zlo ne misli. hvatam se za glavu kada čitam recenzije filmova u Jutarnjem, mada niti Večernji nije nimalo bolji.
meni je film sasvim solidan, gledao sam Cam verziju i mogu reći da ima dosta flashbackova i qoutova tako da ni jedan element iz prošlih filmova nije zanemaren, čak ni You Could be mine od Gunsato me je ugodno iznenadilo.
nemam nikakve zamjerke osim kraja filma koji je, istina, više hollywoodski.
Kojih flashbackova, kvragu i sve?