The Vampire Diaries (2009)
-
anamaria
Re: The Vampire Diaries (2009)
htjela bih samo pitati,gdje vi gledate tu seriju??
- Scarface
Klasičnim putem- skidanjem priko torrenta ili ostalih trackera (rapidshare, megaupload). Ako nisi upoznata s tim, sigurno ti neko od prijatelja skida razne filmove, muziku i slično, pa moš njega/nju zamolit da ti to skine. Ili možeš gledat priko neta ode: http://www.surfthechannel.com/show/77442.html
-
anamaria
ee hvala puno,snađem se ..koliko sam vidjela na traileru ,isti je twilight,samo fale vukodlciGhostface wrote:Klasičnim putem- skidanjem priko torrenta ili ostalih trackera (rapidshare, megaupload). Ako nisi upoznata s tim, sigurno ti neko od prijatelja skida razne filmove, muziku i slično, pa moš njega/nju zamolit da ti to skine. Ili možeš gledat priko neta ode: http://www.surfthechannel.com/show/77442.html
- Scarface
anamaria wrote:ee hvala puno,snađem se ..koliko sam vidjela na traileru ,isti je twilight,samo fale vukodlciGhostface wrote:Klasičnim putem- skidanjem priko torrenta ili ostalih trackera (rapidshare, megaupload). Ako nisi upoznata s tim, sigurno ti neko od prijatelja skida razne filmove, muziku i slično, pa moš njega/nju zamolit da ti to skine. Ili možeš gledat priko neta ode: http://www.surfthechannel.com/show/77442.html
Je, dosta slično, u nekim segmentima i bolje.
-
anamaria
Ghostface wrote:anamaria wrote:ee hvala puno,snađem se ..koliko sam vidjela na traileru ,isti je twilight,samo fale vukodlciGhostface wrote:Klasičnim putem- skidanjem priko torrenta ili ostalih trackera (rapidshare, megaupload). Ako nisi upoznata s tim, sigurno ti neko od prijatelja skida razne filmove, muziku i slično, pa moš njega/nju zamolit da ti to skine. Ili možeš gledat priko neta ode: http://www.surfthechannel.com/show/77442.html
seka mi to gleda i kaze da je ta serija dosta "napaljena". ona je gleda na televiziji..ko sto ja znam,a i pola fb isto..sam nezz gdje
- Scarface
anamaria wrote:Ghostface wrote:anamaria wrote: ee hvala puno,snađem se ..koliko sam vidjela na traileru ,isti je twilight,samo fale vukodlci
seka mi to gleda i kaze da je ta serija dosta "napaljena". ona je gleda na televiziji..ko sto ja znam,a i pola fb isto..sam nezz gdje
Istina, malo je više orijentirana na tinejdžerske odnose i nije toliko "cenzurirana" i pitoma ka Twilight. Glavna radnja se tek zakuhava, pa će tek sad počet prava stvar, objašnjenje sukoba između braće i ostale tajne, baš je postalo iznenađujuće nabrijano.
-
anamaria
Ghostface wrote:anamaria wrote:Ghostface wrote:
Istina, malo je više orijentirana na tinejdžerske odnose i nije toliko "cenzurirana" i pitoma ka Twilight. Glavna radnja se tek zakuhava, pa će tek sad počet prava stvar, objašnjenje sukoba između braće i ostale tajne, baš je postalo iznenađujuće nabrijano.
waau....fuck...da mi je skinuti,presla sam vak promet -.-.......super...jel imalo strasna?...volim takve serije...ima li ta knjiga?
- Scarface
anamaria wrote:Ghostface wrote:anamaria wrote:
waau....fuck...da mi je skinuti,presla sam vak promet -.-.......super...jel imalo strasna?...volim takve serije...ima li ta knjiga?
Nije baš strašna, al je atmosfera prilično mračna, šta unosi određenu dozu jeze, a i zli brat Damon je odličan zlikovac, i odabrali su pravog glumca za tu ulogu. Knjiga ima više, prva trilogija, pa jedna knjiga kao poveznica i sada je počela nova trilogija. Kažu da serija malo odstupa od nje, pa ni samim fanovima knjige nije sve poznato, jer su neke tajne očito promijenjene, pa je i njima zanimljivo otkrit ishod.
-
Vampire fan
- HorrorHR
- Site Admin
nije gotova sezona još, uzeli su pauzu od pedesetak dana - nova epizoda će biti 21. siječnja 2010.Vampire fan wrote:hi.. nedavno sam otkrila seriju i samo me zanima dal je snimljena samo prva sezona ili? jer odgledala sam svih 10 epizoda i mrzim kad tak zavrse.. dal netko zna kad ce se snimat dalje? tnx..
-
Vampire fan
- HorrorHR
- Site Admin
- metallicat
pogledala sam prve 3 ep i odustala
nakon true blood rijetko koja ju može dostić

- Wendigo
upravo to.metallicat wrote:pogledala sam prve 3 ep i odustalanakon true blood rijetko koja ju može dostić
![]()
![]()