The Vampire Diaries (2009)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
anamaria

Re: The Vampire Diaries (2009)

Post by anamaria » 21 Oct 2009, 00:21

htjela bih samo pitati,gdje vi gledate tu seriju??

Scarface

Post by Scarface » 21 Oct 2009, 00:30

Klasičnim putem- skidanjem priko torrenta ili ostalih trackera (rapidshare, megaupload). Ako nisi upoznata s tim, sigurno ti neko od prijatelja skida razne filmove, muziku i slično, pa moš njega/nju zamolit da ti to skine. Ili možeš gledat priko neta ode: http://www.surfthechannel.com/show/77442.html

anamaria

Post by anamaria » 21 Oct 2009, 15:36

Ghostface wrote:Klasičnim putem- skidanjem priko torrenta ili ostalih trackera (rapidshare, megaupload). Ako nisi upoznata s tim, sigurno ti neko od prijatelja skida razne filmove, muziku i slično, pa moš njega/nju zamolit da ti to skine. Ili možeš gledat priko neta ode: http://www.surfthechannel.com/show/77442.html
ee hvala puno,snađem se ..koliko sam vidjela na traileru ,isti je twilight,samo fale vukodlci :D

Scarface

Post by Scarface » 21 Oct 2009, 17:23

anamaria wrote:
Ghostface wrote:Klasičnim putem- skidanjem priko torrenta ili ostalih trackera (rapidshare, megaupload). Ako nisi upoznata s tim, sigurno ti neko od prijatelja skida razne filmove, muziku i slično, pa moš njega/nju zamolit da ti to skine. Ili možeš gledat priko neta ode: http://www.surfthechannel.com/show/77442.html
ee hvala puno,snađem se ..koliko sam vidjela na traileru ,isti je twilight,samo fale vukodlci :D

Je, dosta slično, u nekim segmentima i bolje. :wink:

anamaria

Post by anamaria » 21 Oct 2009, 17:26

Ghostface wrote:
anamaria wrote:

seka mi to gleda i kaze da je ta serija dosta "napaljena". ona je gleda na televiziji..ko sto ja znam,a i pola fb isto..sam nezz gdje :lol:

Scarface

Post by Scarface » 21 Oct 2009, 17:37

anamaria wrote:
Ghostface wrote:
anamaria wrote: ee hvala puno,snađem se ..koliko sam vidjela na traileru ,isti je twilight,samo fale vukodlci :D

seka mi to gleda i kaze da je ta serija dosta "napaljena". ona je gleda na televiziji..ko sto ja znam,a i pola fb isto..sam nezz gdje :lol:

Istina, malo je više orijentirana na tinejdžerske odnose i nije toliko "cenzurirana" i pitoma ka Twilight. Glavna radnja se tek zakuhava, pa će tek sad počet prava stvar, objašnjenje sukoba između braće i ostale tajne, baš je postalo iznenađujuće nabrijano.

anamaria

Post by anamaria » 21 Oct 2009, 17:39

Ghostface wrote:
anamaria wrote:
Ghostface wrote:

Istina, malo je više orijentirana na tinejdžerske odnose i nije toliko "cenzurirana" i pitoma ka Twilight. Glavna radnja se tek zakuhava, pa će tek sad počet prava stvar, objašnjenje sukoba između braće i ostale tajne, baš je postalo iznenađujuće nabrijano.

waau....fuck...da mi je skinuti,presla sam vak promet -.-.......super...jel imalo strasna?...volim takve serije...ima li ta knjiga?

Scarface

Post by Scarface » 21 Oct 2009, 18:34

anamaria wrote:
Ghostface wrote:
anamaria wrote:

waau....fuck...da mi je skinuti,presla sam vak promet -.-.......super...jel imalo strasna?...volim takve serije...ima li ta knjiga?

Nije baš strašna, al je atmosfera prilično mračna, šta unosi određenu dozu jeze, a i zli brat Damon je odličan zlikovac, i odabrali su pravog glumca za tu ulogu. Knjiga ima više, prva trilogija, pa jedna knjiga kao poveznica i sada je počela nova trilogija. Kažu da serija malo odstupa od nje, pa ni samim fanovima knjige nije sve poznato, jer su neke tajne očito promijenjene, pa je i njima zanimljivo otkrit ishod.

Vampire fan

Post by Vampire fan » 20 Dec 2009, 15:42

hi.. nedavno sam otkrila seriju i samo me zanima dal je snimljena samo prva sezona ili? jer odgledala sam svih 10 epizoda i mrzim kad tak zavrse.. dal netko zna kad ce se snimat dalje? tnx..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Dec 2009, 15:49

Vampire fan wrote:hi.. nedavno sam otkrila seriju i samo me zanima dal je snimljena samo prva sezona ili? jer odgledala sam svih 10 epizoda i mrzim kad tak zavrse.. dal netko zna kad ce se snimat dalje? tnx..
nije gotova sezona još, uzeli su pauzu od pedesetak dana - nova epizoda će biti 21. siječnja 2010.

Vampire fan

Post by Vampire fan » 20 Dec 2009, 15:52

hvala.. a jel se prikazuje na telki ta serija? nisam primjetila, a u postovima iznad je netko spomenuo da gleda na televiziji..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Dec 2009, 16:04

Vampire fan wrote:hvala.. a jel se prikazuje na telki ta serija? nisam primjetila, a u postovima iznad je netko spomenuo da gleda na televiziji..
Kod nas ne, eventualno su mislili da gledaju na satelitskoj - ProSieben vrti seriju ako se ne varam.

Aryx

Post by Aryx » 20 Dec 2009, 16:26

elrania wrote:pass :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

metallicat

Post by metallicat » 14 Mar 2010, 14:47

pogledala sam prve 3 ep i odustala :lol: nakon true blood rijetko koja ju može dostić :mrgreen: 8)
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Mar 2010, 15:41

metallicat wrote:pogledala sam prve 3 ep i odustala :lol: nakon true blood rijetko koja ju može dostić :mrgreen: 8)
upravo to. 8) joj kad će više treća sezona... -.-

Post Reply