Zanimljive anegdote

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Zanimljive anegdote

Post by john_constantine » 17 Sep 2010, 17:00

- kad sam kao mali pojeo šaku mrava i završio na hitnoj
hm? zar mogu napraviti štetu u organizmu?
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Sep 2010, 17:12

Kad odrastem zelim biti Gonzo :mrgreen:
Image

Andrej

Post by Andrej » 17 Sep 2010, 17:45

john_constantine wrote:
Od mravlje kiseline se prdi :supz:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 17 Sep 2010, 21:27

Gonzo kralju :supz:

Sammy

Post by Sammy » 17 Sep 2010, 23:14

lijepo sam se nasmijao..svaka cast Gonzo :lol: :supz:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Sep 2010, 02:59

john_constantine wrote:
Mravlja kiselina mi je tad dobro iritirala žeuldac da sam 3 dana povračao na bilo koju hranu pa sam primao infuziju
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 18 Sep 2010, 03:13

Kad sam imao 7 godina bolovao sam od Legg-Calve-Perthesova bolesti (problem sa kukom lijeve noge) te sam 2 godine bio u bolnici u gipsu do pasa, a jedini otvori na njemu su bili naprijed i otpozadi, tako da sma mogao komotno obaviti male i velike nužde.

Bilo je ljeto 1987 kad je ono bilo na svom vrhuncu...a dan kao pećnica a sunce upržilo i ja zovem medicinsku sestru da mi se kaka i ona mi stavi tutu pod guzicu i ode, a ja vrlo brzo obavim veliku nuždu i počnem zvati: "- Teto gotov sam." I tako puno puta, a tamo nikoga da dođe ili barem da se javi.
Tako sam proveo 2 sata sa tutom pod guzicom, dok se smrad širio. Kad je kuja u bijelom napokon došla guzica mi je bila tako crvena i zadrvenila je da se tog trenutka sjećam kao da je bilo prije 5 minuta.

Nekoliko dana nakon toga sam jeo juhu i prosuo je po sebi, a ono sve otišlo po meni ispod mene i što je najgore i ispod gipsa... A vrućina opet udarila...

Taj je gips tako zaudarao nakon 2 godine da je to bilo neopisivo kad su mi ga skidali...

Ali bilo je divnih dana unatoč svim gorespomenutim nedaćama...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2010, 14:03

trenutno se mogu sjetit 5 stvari.

kad sam imala 5 god, dobila sunčanicu; sve što ide uz to - nesvijest, napadaj, izvrnute oči (ko zombi :lol: ), temp 42, bolnica 2tj i eeg glave 2xgodišnje sljedećih 10 godina..

imala sam možda 7-8 god kad sam se sama spuštala niz strmu nizbrdicu gdje se nije vidjelo dal auto ide. kako mi to očito nije smetalo, ja se spustim i naravno dođe auto, ja zakočim i to predjnom kočnicom i napravim neki salto u zraku i odletim u grmlje. došla sam krvava doma, mama me oprala i natrag van :mrgreen:

ja bila na rolama, a jedna recimo frendica na bicikli. ja se uhvatila iza da me vuče. u međuvremenu ja pala na koljena al se i dalje držala jer ona nije htjela stat. tako sam kožu s koljena cijelu izvrnula i danas imam mrtvo tkivo na tom mjestu :lol:

kad mi je pas imao 6mj, još mu nisu zubi ispali, nego je imao one igle naprijed. tako me je u igri zaderao po bedru i napravio rez dubok cm i dug 2cm, trebala sam ić šivat al me strah bilo :lol:

prošle god u dalm. me opekla meduza na tri mjesta i dan danas na bedru imam ožiljke, i to udubljene, kao rupice smeđe boje.
Image

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 14:09

Ha ha ha!!! :lol: Carica. Pravi akcioni heroj :supz:
Tebe su trebali staviti da glumiš u Lethal Weapon 3. Savršena za scenu kad se Mel Gibson i ona cica trkaju ko ima više ožiljaka.
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2010, 14:09

da da, super scena :mrgreen:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Sep 2010, 14:26

:lol:

I ja imam ožiljaka pun k, pogotovo na koljenima za cijeli život od dječjih vratolomija na bmx-u i skejtu.

Smiješna mi je moja anegdota kad sam spokojno čučala u plićaku u Uni i skupljala školjkice i lijepe kamenčiće, a sa stražnje strane mi je zmija ušla u gaće od badića, malo tamo bila i izašla na suprotnu stranu. A ja to nisam ni primjetila. :lol: Mislila sam da me škakljuju one male ribice koje se okupe.
No sestrini vriskovi su mi pomogli da skužim taman kad je ova mustra bježala iz gaća. :lol:
Reko wtf
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 14:37

:lol: :lol: :lol:
Ja sam se toliko puta lomio, da sad znam kad će padati kiša u Argentini :zubifale:
Najinteligentnije je ipak bilo spuštanje niz tobogan - glavom napred, a na kraju tobogana - šiljati kamen veći od mene.
Bilo je tu i pionirskih pokušaja čoveka da poleti sa jaaaaaakooo visokog drveta uz improvizovani padobran od kevine posteljine.
Imao sam svoj Fun-club u urgentnom centru.
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Sep 2010, 14:51

Andrej wrote::lol: :lol: :lol:
Ja sam se toliko puta lomio, da sad znam kad će padati kiša u Argentini :zubifale:
Najinteligentnije je ipak bilo spuštanje niz tobogan - glavom napred, a na kraju tobogana - šiljati kamen veći od mene.
Bilo je tu i pionirskih pokušaja čoveka da poleti sa jaaaaaakooo visokog drveta uz improvizovani padobran od kevine posteljine.
Imao sam svoj Fun-club u urgentnom centru
.
:lol: :lol: :lol:

Meni su oni tamo rekli da dugo nisu vidjeli tako hrabro dijete kao što sam ja (to je bilo nakon više nego stoički podnesenog šivanja glave (prouzročeno skokovima s kauča na radijator, uglavnom, nisam uspjela se nogama dočekat na radijator, nego glavom). Mda, i svi moji zubari su mi rekli da sam im najhrabriji dječji pacijent :mrgreen: (jednom je to jedna od njih rekla javno pred cijelim mojim vrtićem kad je došla držat neko predavanje o zubima). I sad kad sam narasla mi to i kozmetičarka govori. :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 15:09

Asfodel wrote: Meni su oni tamo rekli da dugo nisu vidjeli tako hrabro dijete kao što sam ja (to je bilo nakon više nego stoički podnesenog šivanja glave (prouzročeno skokovima s kauča na radijator, uglavnom, nisam uspjela se nogama dočekat na radijator, nego glavom). Mda, i svi moji zubari su mi rekli da sam im najhrabriji dječji pacijent :mrgreen: (jednom je to jedna od njih rekla javno pred cijelim mojim vrtićem kad je došla držat neko predavanje o zubima). I sad kad sam narasla mi to i kozmetičarka govori. :mrgreen:
Uf, uf, uf...naježio sam se pri samoj pomisli na scenu
A što se tiče zubara, ja sam se ukenj.. od straha svaki put i obavezno tražim 5 tona anestezije.
Ali sam zato sam sebi vadio građevinski ekser(12 cm i obim ko kobasica) iz noge. I to uleteo u kosku.
Gradili zgradu preko puta moje i mi klinci, uveče uleteli i počeli da petljamo po mašinama i alatu. Meni se jedna jako zabavnom učinila jer je ličila na pištolj i naravno uperim prema nozi i opalim.
Toliko sam se usrao da će mi burazer otkinuti glavu ako vidi, da sam sam sebi klještima vadio.
We're all mad here...

metallicat

Post by metallicat » 18 Sep 2010, 15:15

u jbt :shock: :lol:
Image

Post Reply