hm? zar mogu napraviti štetu u organizmu?- kad sam kao mali pojeo šaku mrava i završio na hitnoj
Zanimljive anegdote
- john_constantine
Re: Zanimljive anegdote
Michel puši karu.
- Decadentor
- Andrej
Od mravlje kiseline se prdijohn_constantine wrote:hm? zar mogu napraviti štetu u organizmu?- kad sam kao mali pojeo šaku mrava i završio na hitnoj
We're all mad here...
- Bub
Gonzo kralju 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Sammy
lijepo sam se nasmijao..svaka cast Gonzo

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- dr_gonzo
Mravlja kiselina mi je tad dobro iritirala žeuldac da sam 3 dana povračao na bilo koju hranu pa sam primao infuzijujohn_constantine wrote:hm? zar mogu napraviti štetu u organizmu?- kad sam kao mali pojeo šaku mrava i završio na hitnoj
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
Kad sam imao 7 godina bolovao sam od Legg-Calve-Perthesova bolesti (problem sa kukom lijeve noge) te sam 2 godine bio u bolnici u gipsu do pasa, a jedini otvori na njemu su bili naprijed i otpozadi, tako da sma mogao komotno obaviti male i velike nužde.
Bilo je ljeto 1987 kad je ono bilo na svom vrhuncu...a dan kao pećnica a sunce upržilo i ja zovem medicinsku sestru da mi se kaka i ona mi stavi tutu pod guzicu i ode, a ja vrlo brzo obavim veliku nuždu i počnem zvati: "- Teto gotov sam." I tako puno puta, a tamo nikoga da dođe ili barem da se javi.
Tako sam proveo 2 sata sa tutom pod guzicom, dok se smrad širio. Kad je kuja u bijelom napokon došla guzica mi je bila tako crvena i zadrvenila je da se tog trenutka sjećam kao da je bilo prije 5 minuta.
Nekoliko dana nakon toga sam jeo juhu i prosuo je po sebi, a ono sve otišlo po meni ispod mene i što je najgore i ispod gipsa... A vrućina opet udarila...
Taj je gips tako zaudarao nakon 2 godine da je to bilo neopisivo kad su mi ga skidali...
Ali bilo je divnih dana unatoč svim gorespomenutim nedaćama...
Bilo je ljeto 1987 kad je ono bilo na svom vrhuncu...a dan kao pećnica a sunce upržilo i ja zovem medicinsku sestru da mi se kaka i ona mi stavi tutu pod guzicu i ode, a ja vrlo brzo obavim veliku nuždu i počnem zvati: "- Teto gotov sam." I tako puno puta, a tamo nikoga da dođe ili barem da se javi.
Tako sam proveo 2 sata sa tutom pod guzicom, dok se smrad širio. Kad je kuja u bijelom napokon došla guzica mi je bila tako crvena i zadrvenila je da se tog trenutka sjećam kao da je bilo prije 5 minuta.
Nekoliko dana nakon toga sam jeo juhu i prosuo je po sebi, a ono sve otišlo po meni ispod mene i što je najgore i ispod gipsa... A vrućina opet udarila...
Taj je gips tako zaudarao nakon 2 godine da je to bilo neopisivo kad su mi ga skidali...
Ali bilo je divnih dana unatoč svim gorespomenutim nedaćama...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
trenutno se mogu sjetit 5 stvari.
kad sam imala 5 god, dobila sunčanicu; sve što ide uz to - nesvijest, napadaj, izvrnute oči (ko zombi
), temp 42, bolnica 2tj i eeg glave 2xgodišnje sljedećih 10 godina..
imala sam možda 7-8 god kad sam se sama spuštala niz strmu nizbrdicu gdje se nije vidjelo dal auto ide. kako mi to očito nije smetalo, ja se spustim i naravno dođe auto, ja zakočim i to predjnom kočnicom i napravim neki salto u zraku i odletim u grmlje. došla sam krvava doma, mama me oprala i natrag van
ja bila na rolama, a jedna recimo frendica na bicikli. ja se uhvatila iza da me vuče. u međuvremenu ja pala na koljena al se i dalje držala jer ona nije htjela stat. tako sam kožu s koljena cijelu izvrnula i danas imam mrtvo tkivo na tom mjestu
kad mi je pas imao 6mj, još mu nisu zubi ispali, nego je imao one igle naprijed. tako me je u igri zaderao po bedru i napravio rez dubok cm i dug 2cm, trebala sam ić šivat al me strah bilo
prošle god u dalm. me opekla meduza na tri mjesta i dan danas na bedru imam ožiljke, i to udubljene, kao rupice smeđe boje.
kad sam imala 5 god, dobila sunčanicu; sve što ide uz to - nesvijest, napadaj, izvrnute oči (ko zombi
imala sam možda 7-8 god kad sam se sama spuštala niz strmu nizbrdicu gdje se nije vidjelo dal auto ide. kako mi to očito nije smetalo, ja se spustim i naravno dođe auto, ja zakočim i to predjnom kočnicom i napravim neki salto u zraku i odletim u grmlje. došla sam krvava doma, mama me oprala i natrag van
ja bila na rolama, a jedna recimo frendica na bicikli. ja se uhvatila iza da me vuče. u međuvremenu ja pala na koljena al se i dalje držala jer ona nije htjela stat. tako sam kožu s koljena cijelu izvrnula i danas imam mrtvo tkivo na tom mjestu
kad mi je pas imao 6mj, još mu nisu zubi ispali, nego je imao one igle naprijed. tako me je u igri zaderao po bedru i napravio rez dubok cm i dug 2cm, trebala sam ić šivat al me strah bilo
prošle god u dalm. me opekla meduza na tri mjesta i dan danas na bedru imam ožiljke, i to udubljene, kao rupice smeđe boje.

- Andrej
Ha ha ha!!!
Carica. Pravi akcioni heroj
Tebe su trebali staviti da glumiš u Lethal Weapon 3. Savršena za scenu kad se Mel Gibson i ona cica trkaju ko ima više ožiljaka.
Tebe su trebali staviti da glumiš u Lethal Weapon 3. Savršena za scenu kad se Mel Gibson i ona cica trkaju ko ima više ožiljaka.
We're all mad here...
- metallicat
- Asfodel
I ja imam ožiljaka pun k, pogotovo na koljenima za cijeli život od dječjih vratolomija na bmx-u i skejtu.
Smiješna mi je moja anegdota kad sam spokojno čučala u plićaku u Uni i skupljala školjkice i lijepe kamenčiće, a sa stražnje strane mi je zmija ušla u gaće od badića, malo tamo bila i izašla na suprotnu stranu. A ja to nisam ni primjetila.
No sestrini vriskovi su mi pomogli da skužim taman kad je ova mustra bježala iz gaća.
Reko wtf
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Ja sam se toliko puta lomio, da sad znam kad će padati kiša u Argentini
Najinteligentnije je ipak bilo spuštanje niz tobogan - glavom napred, a na kraju tobogana - šiljati kamen veći od mene.
Bilo je tu i pionirskih pokušaja čoveka da poleti sa jaaaaaakooo visokog drveta uz improvizovani padobran od kevine posteljine.
Imao sam svoj Fun-club u urgentnom centru.
We're all mad here...
- Asfodel
Andrej wrote:![]()
![]()
![]()
Ja sam se toliko puta lomio, da sad znam kad će padati kiša u Argentini![]()
Najinteligentnije je ipak bilo spuštanje niz tobogan - glavom napred, a na kraju tobogana - šiljati kamen veći od mene.
Bilo je tu i pionirskih pokušaja čoveka da poleti sa jaaaaaakooo visokog drveta uz improvizovani padobran od kevine posteljine.
Imao sam svoj Fun-club u urgentnom centru.
Meni su oni tamo rekli da dugo nisu vidjeli tako hrabro dijete kao što sam ja (to je bilo nakon više nego stoički podnesenog šivanja glave (prouzročeno skokovima s kauča na radijator, uglavnom, nisam uspjela se nogama dočekat na radijator, nego glavom). Mda, i svi moji zubari su mi rekli da sam im najhrabriji dječji pacijent
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Uf, uf, uf...naježio sam se pri samoj pomisli na scenuAsfodel wrote: Meni su oni tamo rekli da dugo nisu vidjeli tako hrabro dijete kao što sam ja (to je bilo nakon više nego stoički podnesenog šivanja glave (prouzročeno skokovima s kauča na radijator, uglavnom, nisam uspjela se nogama dočekat na radijator, nego glavom). Mda, i svi moji zubari su mi rekli da sam im najhrabriji dječji pacijent(jednom je to jedna od njih rekla javno pred cijelim mojim vrtićem kad je došla držat neko predavanje o zubima). I sad kad sam narasla mi to i kozmetičarka govori.
A što se tiče zubara, ja sam se ukenj.. od straha svaki put i obavezno tražim 5 tona anestezije.
Ali sam zato sam sebi vadio građevinski ekser(12 cm i obim ko kobasica) iz noge. I to uleteo u kosku.
Gradili zgradu preko puta moje i mi klinci, uveče uleteli i počeli da petljamo po mašinama i alatu. Meni se jedna jako zabavnom učinila jer je ličila na pištolj i naravno uperim prema nozi i opalim.
Toliko sam se usrao da će mi burazer otkinuti glavu ako vidi, da sam sam sebi klještima vadio.
We're all mad here...
- metallicat