9 ujutro je još dobroboyko wrote:imam problem sa svojim mačorom. svako jutro oko 9 sati,dolazi mi u sobu i grize mi noge xD naravno zbudi me i ja nisam sretan
mica kad je bila kod mene je imala naviku u 7 to raditi i lupat uokolo.
9 ujutro je još dobroboyko wrote:imam problem sa svojim mačorom. svako jutro oko 9 sati,dolazi mi u sobu i grize mi noge xD naravno zbudi me i ja nisam sretan
čru,čruelrania wrote:9 ujutro je još dobroboyko wrote:imam problem sa svojim mačorom. svako jutro oko 9 sati,dolazi mi u sobu i grize mi noge xD naravno zbudi me i ja nisam sretan
mica kad je bila kod mene je imala naviku u 7 to raditi i lupat uokolo.
ja nemam, a baš bi htjela za ovu mladu. al jebemu, preskupo jejohn_constantine wrote:A da li imate doma kakve grebalice za mačke? Naša ima naviku grebati kauč otraga i slično, pa sam prije godinu otišao u zoo shop i tražim grebalicu. A ona mi je dala nekakvu dasku omotanu užetom ili nečime. I da bi mačka sama trebala naučiti grebati, ali neke nauče, neke ne. Naravno, grebalica nema nikakvu svrhu...
a baš lijepoScarface wrote:Upravo doveli novu ženku psića, izgleda da je bila napuštena, i sad se baš upoznaje s ostatkom životinjskog carstva.

imam i grebalice i penjalice i sto čuda. moje baš rasturaju po tome.john_constantine wrote:evo, pogledao, zove se "natusan".
A da li imate doma kakve grebalice za mačke? Naša ima naviku grebati kauč otraga i slično, pa sam prije godinu otišao u zoo shop i tražim grebalicu. A ona mi je dala nekakvu dasku omotanu užetom ili nečime. I da bi mačka sama trebala naučiti grebati, ali neke nauče, neke ne. Naravno, grebalica nema nikakvu svrhu...

sretno s timecallac wrote:U mojem životinjskom cartstvu kod staraca ima prinova- crni kratkodlaki njemački lovni terijer, izgleda kao igračka na baterijea toliko je mali, sladak i razigran..i super se uklopio, sad ga samo treba naučit da ne juri mačke i kokoši.....