Kućni ljubimci - objavite slike

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Kućni ljubimci - objavite slike

Post by elrania » 08 Jan 2011, 15:40

boyko wrote:imam problem sa svojim mačorom. svako jutro oko 9 sati,dolazi mi u sobu i grize mi noge xD naravno zbudi me i ja nisam sretan :mrgreen:
9 ujutro je još dobro :lol:
mica kad je bila kod mene je imala naviku u 7 to raditi i lupat uokolo.

boyko

Post by boyko » 08 Jan 2011, 15:44

elrania wrote:
boyko wrote:imam problem sa svojim mačorom. svako jutro oko 9 sati,dolazi mi u sobu i grize mi noge xD naravno zbudi me i ja nisam sretan :mrgreen:
9 ujutro je još dobro :lol:
mica kad je bila kod mene je imala naviku u 7 to raditi i lupat uokolo.
čru,čru :D
samo kaj sam došel oko 7 doma,naravno pijan i buđenje u 9 mi nije baš sjelo :mrgreen:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

metallicat

Post by metallicat » 08 Jan 2011, 20:30

john_constantine wrote:A da li imate doma kakve grebalice za mačke? Naša ima naviku grebati kauč otraga i slično, pa sam prije godinu otišao u zoo shop i tražim grebalicu. A ona mi je dala nekakvu dasku omotanu užetom ili nečime. I da bi mačka sama trebala naučiti grebati, ali neke nauče, neke ne. Naravno, grebalica nema nikakvu svrhu...
ja nemam, a baš bi htjela za ovu mladu. al jebemu, preskupo je :x oko 100-150kn dođe.
Scarface wrote:Upravo doveli novu ženku psića, izgleda da je bila napuštena, i sad se baš upoznaje s ostatkom životinjskog carstva. :mrgreen:
a baš lijepo :D misliš da će bit mala il veća? šta još imaš doma?
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 09 Jan 2011, 10:18

john_constantine wrote:evo, pogledao, zove se "natusan".

A da li imate doma kakve grebalice za mačke? Naša ima naviku grebati kauč otraga i slično, pa sam prije godinu otišao u zoo shop i tražim grebalicu. A ona mi je dala nekakvu dasku omotanu užetom ili nečime. I da bi mačka sama trebala naučiti grebati, ali neke nauče, neke ne. Naravno, grebalica nema nikakvu svrhu...
imam i grebalice i penjalice i sto čuda. moje baš rasturaju po tome.
mislim da mačke vole kad je neš stabilno više nego ovakve daske. po meni su najbolji stupovi, što višlji i deblji, to bolji (ak naletiš na takve, ak ne obični stup omotan špagom je ok, ko je spretniji s alatom može si to doma napravit)
ja imam nekakav visine do kukova i malo uži od taburea. možeš mislit kak mi je bilo grdosiju teglit doma.
imam i ja tu dasku, al to se skoro ni ne gleda, ovo ostalo dušu dalo.
i nije istina da će sama naučit grebat. kad počne tamo di nesmije ti ju primi i stavi ju na grebalicu. tak sam ja svoje odučila od gluposti. kak bi ona trebala znat di smije,a di nesmije grebat, treba joj pokazat, ko ti je to reko baš i nema pojma.
isto i sa pijeskom. kak će mali mačić koji nije nikad boravio u zatvorenom znat sam od prve da treba ić u pijesak kad mu je sila. ja sam svoje nosala po par puta dnevno i prvi puta kad su same ušle, od tada više nema beda. brzo one skuže, samo ima treba pokazat.
Image

callac

Post by callac » 09 Jan 2011, 11:25

U mojem životinjskom cartstvu kod staraca ima prinova- crni kratkodlaki njemački lovni terijer, izgleda kao igračka na baterije :lol: a toliko je mali, sladak i razigran..i super se uklopio, sad ga samo treba naučit da ne juri mačke i kokoši.....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 09 Jan 2011, 12:34

callac wrote:U mojem životinjskom cartstvu kod staraca ima prinova- crni kratkodlaki njemački lovni terijer, izgleda kao igračka na baterije :lol: a toliko je mali, sladak i razigran..i super se uklopio, sad ga samo treba naučit da ne juri mačke i kokoši.....
sretno s time :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 09 Jan 2011, 13:15

Sad to već možeš stvrano nazvati životinjskim carstvom, daj nabaci sliku.

callac

Post by callac » 09 Jan 2011, 13:37

budem, čim ga tata uslika :D

ovo su životinje od kojih trenutno imam slike, fali još bar šest mačaka i taj novi pas...
Žule
Image
Nya
Image
Micić koji leži tati na leđima, poza u kojoj ga se najčešće vidi :lol:
Image
Lini, kćer od Nye
Image
Candy, mama od Micića
Image
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Jan 2011, 13:39

Micić je najkuliji, na leđima :lol:
I Nya mi je prekjut
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 09 Jan 2011, 13:48

Ma odlični su svi, ali tajo rula :supz: ma i Žule :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jan 2011, 14:06

he, baš mi se najviše dopadaju mačke. :rock:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 09 Jan 2011, 14:16

Ma, ja ih sveeee obožavam!!!! :heart:
još kad dođe moja Aya i bratova Dea, da vidiš derneka....i onda se svi u kuću presele, mama jadna dobije slom živaca, rat između mačaka koje rulaju kućom i pasa koji su razmaženi i ljubomorni na mačke :lol:
Ne vidi se dobro na slici, ali Lini (Nyina kćer) ima deformaciju čeljusti, donja čeljust je za više od duplo manja od gornje, al ju to ne spriječava da bude glavna kad je hrana u pitanju, njoj sve treba i sve trpa u usta :lol: i izgleda kao mala krtica sa tim svojim nosićem, ljubav moja draga... A Nya je najbolji mali pas ikad, tako drago i umiljato stvorenje u životu nisam srela, moja Aya je grozna po tom pitanju, ne voli nikog osim mene i dečka i svi su joj potencijalna prijetnja, totalno je paranoična :ANAL:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Jan 2011, 14:28

Svaka čast starcima što izdrže s svim tim, vidi se da su onda krasni ljudi. :lol:
Kod mene jedva preživljavamo s jednim mačkom (koji btw sad više ne izgleda kao mačak, nego kao rakun. Ukrmio se čovjek.) I svi u obitelji su meteoropati osim mene pa vjerojatno samim time mijenjaju raspoloženja ovisno o tome što ih kad boli.. Onda jedan dan recimo stara ne voli mačka, jer previše mijauče ili nešto sitno zaprlja.. Poludit ću od njega!, Kad ga ja dohvatim!, Makni tog svog mačka!, Ići ćete i ti i taj mačak u pm! ..itd itd :lol: Drugi put ga obožava, tepanje i sl.. Ah
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 09 Jan 2011, 14:36

ah, ne znam ja šta se događa kad mi nismo doma, rijetko kad su psi u kući, ali mačak i Candyca su vječno unutra, Micić je čak naučio otvorit ulazna vrata, skoči na kvaku i uđe (još kad bi ih znao i zatvoriti, bilo bi savršeno :lol: ) Candy svaku noć spava tati na prsima, a ako ju slučajno netko ne pusti njemu u sobu, mjauče nenormalno brzo i glasno da probudi sve ukućane i kad uđe u sobu onda je mir...
Mama nije ljubitelj životinja, ali se jadna uz nas morala naviknuti....
Ovdje se vidi čeljust od Lini, bar malo....
Image
Ovo je Mario, sin od Candy
Image
I ovo je isto Lini :heart:
Image
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 12 Jan 2011, 23:04

moram opet stavit kad je toliko slatka i medena :D
a psina je smiješno ispao, pa eto.