Meni je bilo super i nadam se da ču sljedeče godine volontirat.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Josef K
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Ma dobro večinom su bili klinci (moje godište
).
- Asfodel
Zakon, sretnoZadro wrote:Ma dobro večinom su bili klinci (moje godište).
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
a takvih uvijek ima... Kao da na trash festival dolaze radi filmova. Većinom oni koji su glumili/režirali u svojim filmovima, pa dolaze vidjeti kako su ispali - za neke je jadno kada naprave smeće od filma samo da bi bili VIP, a ostatak samo radi alkohola, muzike i partijanja.Zadro wrote:Nebih znao. Ja sam jedan od onih koji na festivalima gledaju filmova. Čim počnu tulumi bježim.
Tak da neznam kakva je bila atmosfera.
Kupio sam si knjigu o Motovunu pa mogu citirat![]()
10 festivalskih zapovijedi
Zapovijed peta: Postoje ljudi koji su na festivalima po cijeli dan u kinima, kao i oni koji okolo briju po partyima, piju koktele i fotografiraju se s poznatima. Možda smo mi koji gledamo fillmove za njih budale, ali ne dajte se pokolebati.
Ja spadam među budale
Uvijek sam htio jedanput na Motovun, možda jednom u životu, ali i mislio sam da je uvijek takva situacija, da se tamo dolazi radi "imidža", a ne radi gledanja filmova.
Michel puši karu.
- john_constantine
James Bond: Tomorrow Never Dies - odličan moderan nastavak prepun akcije, humora, eksplozije i solidnih negativaca. Baš ti brže vrijeme pređe za razliku od prošlih filmova koji su znali često zamarati dugim trajanjem. Još samo Die another day i spreman sam konačno pogledati novog James Bonda. Jedva čekam da ga popljujem. 
Michel puši karu.
- Jane Doe
hesher 6,5/10
film kojeg jedan lik čini zanimljivim, inaće radnja je već stoput viđena i nemaštovita, ali to se odradilo malo drugačije ubacivanjem njega u cijelu priču....
samom liku bi dala 10, ali budući da mi je film skroz slab, ovo je neka fer ocjena
film kojeg jedan lik čini zanimljivim, inaće radnja je već stoput viđena i nemaštovita, ali to se odradilo malo drugačije ubacivanjem njega u cijelu priču....
samom liku bi dala 10, ali budući da mi je film skroz slab, ovo je neka fer ocjena

- Asfodel
Rome 2. sezona - 9/10
- Info
Pošto je Rome jednim dijelom od HBO-a, pogledaj sad Deadwood (također povijesna serija i jako realna) ili možda Carnivale ako već nisi 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- john_constantine
u deadwoodu najviše obožavam kada bacaju ljude svinjama.Info wrote:Pošto je Rome jednim dijelom od HBO-a, pogledaj sad Deadwood (također povijesna serija i jako realna) ili možda Carnivale ako već nisi
Michel puši karu.
- Asfodel
Deadwood nisam uopće gledala, al to nek ostane za "jednog dana"Info wrote:Pošto je Rome jednim dijelom od HBO-a, pogledaj sad Deadwood (također povijesna serija i jako realna) ili možda Carnivale ako već nisi
Imam kao nekih prioriteta koji već (pre)dugo čekaju. Što se tiče hbo shema, nije mi toliko stvar u tome čija je serija, nego u sadržaju.. konkretno ovdje u vremenskom smještaju - ovo me BAŠ zanimalo, recimo.
Ali vidjet ćemo hoću imati vremena sad za upuštanje u serije, vjerojatno će ići mic po mic, jer mi se jače gledaju filmovi kad imam vremena za gledanje nečega
Al hvala na preporukama i to sve jel
- john_constantine
James Bond: Die Another Day - baš blesav, ali zabavan i nabrijan nastavak s posljednjom ulogom Pierce Brosnana i seksi ulogom Halle Berry. Ali tu su ga stvarno pretjerali od lavine koja se ruši pod ledenjakom do spektakularne završnice. 4/5
Michel puši karu.
- Asfodel
Changeling - odlično. Sve napravljeno ziheraški i spretno, sama priča je ono što šokira i osvaja ...i gradacija svega kako vrijeme trajanja odmiče. Jedino mi Anđa baš nije za ovakve uloge, al ne smeta. 
- Wendigo
yep, mrvicu lošije od prve sezone, ali i dalje jebeno.Asfodel wrote:Rome 2. sezona - 9/10
- Josef K
The Man Who Knew Too Much - 7/10
Može to i bolje Hitch.
Može to i bolje Hitch.
-
John_Ryder
Blitz - inače sam veliki fan Stathama ali u ovom filmu ne glumi onako uobičajeno kao što smo naviknuti,znam da mu je takva uloga namjenjena ali nikako mi nije pasalo to britansko preseravanje,film mi isto tako nije sjeo,5/10
- Info
The Station Agent - odlična dramedija o prijateljstvu, vlakovima, prihvaćanju itd. Glumi Peter Dinklage (Tyrion iz Game of Thrones + gledao još od njega Dead and Funeral) 8.5/10
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"