Meni je bilo super i nadam se da ču sljedeče godine volontirat.
Zakon, sretnoZadro wrote:Ma dobro večinom su bili klinci (moje godište).
Meni je bilo super i nadam se da ču sljedeče godine volontirat.
a takvih uvijek ima... Kao da na trash festival dolaze radi filmova. Većinom oni koji su glumili/režirali u svojim filmovima, pa dolaze vidjeti kako su ispali - za neke je jadno kada naprave smeće od filma samo da bi bili VIP, a ostatak samo radi alkohola, muzike i partijanja.Zadro wrote:Nebih znao. Ja sam jedan od onih koji na festivalima gledaju filmova. Čim počnu tulumi bježim.
Tak da neznam kakva je bila atmosfera.
Kupio sam si knjigu o Motovunu pa mogu citirat![]()
10 festivalskih zapovijedi
Zapovijed peta: Postoje ljudi koji su na festivalima po cijeli dan u kinima, kao i oni koji okolo briju po partyima, piju koktele i fotografiraju se s poznatima. Možda smo mi koji gledamo fillmove za njih budale, ali ne dajte se pokolebati.
Ja spadam među budale
u deadwoodu najviše obožavam kada bacaju ljude svinjama.Info wrote:Pošto je Rome jednim dijelom od HBO-a, pogledaj sad Deadwood (također povijesna serija i jako realna) ili možda Carnivale ako već nisi
Deadwood nisam uopće gledala, al to nek ostane za "jednog dana"Info wrote:Pošto je Rome jednim dijelom od HBO-a, pogledaj sad Deadwood (također povijesna serija i jako realna) ili možda Carnivale ako već nisi
yep, mrvicu lošije od prve sezone, ali i dalje jebeno.Asfodel wrote:Rome 2. sezona - 9/10