Hellboy II: The Golden Army
- Wendigo
- Aryx
ma wendigo noob , pogledaj drugi dio puno je bolji od jedinice ( ja sma jedinicu pred kraj prestao gledati ne sjecam se zasto ) , fakat jeben superhero movie
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- Aryx
kada neznasWendigo wrote:ne, neću to gledat i točka.Aryx wrote:ma wendigo noob , pogledaj drugi dio puno je bolji od jedinice ( ja sma jedinicu pred kraj prestao gledati ne sjecam se zasto ) , fakat jeben superhero movie
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- A$H
SPOILERjohn_constantine wrote:meni se dopalo to što tu zapravo niti nema negativaca...
Spoiler
Ono divovsko biće je ipak posljednji primjerak, a hellboy ga je uništio. A vilenjak Caspian ili kako već, on je samo želio osvetiti nepravdu koju su ljudi napravili, uništili zemlju.
da ali sama osveta i nacin osvete ga cini negativcem..iako je imao mozda dobre namjere na pocetku...
END
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:SPOILERjohn_constantine wrote:meni se dopalo to što tu zapravo niti nema negativaca...
Spoiler
Ono divovsko biće je ipak posljednji primjerak, a hellboy ga je uništio. A vilenjak Caspian ili kako već, on je samo želio osvetiti nepravdu koju su ljudi napravili, uništili zemlju.
da ali sama osveta i nacin osvete ga cini negativcem..iako je imao mozda dobre namjere na pocetku...
END
SPOILER
Složija bi se ipak sa johnom, Nuada (koji Caspian, odakle ti to) je samo uzvraća istom mjerom, otac Balor mu je bija prava stara budala koja je pustila našu vrstu da nadvlada svijetom nakon što smo počinili krvoproliće nad njegovom rasom, tako da ga potpuno razumin. Naravno, njegova djela jesu žestoka i kriva al samo s našeg stajališta, Hellboyu je ionako svejedno, sve dok ima Liz, to je i navedeno par puta kroz cili film, a i ne zaboravimo proročanstvo. Možda na kraju ispadne da mi ljudi imamo veće pravo živit na ovom svitu i da je to razlog zbog kojeg je Balor prekinija rat, al svejedno Nuada ima pravo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
ok znaci imamo pozitivca koji ubija nevine ljude, sije kaos i objavljuje rat ljudima..a onda opet imamo pozitivca koji se bori protiv njega, spasava zivote, itd..
nemre se svuda upotrebit ona "Cilj opravdava sredstva"..
koliko god on bio u pravu itd. u filmu je opet negativac..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:ok znaci imamo pozitivca koji ubija nevine ljude, sije kaos i objavljuje rat ljudima..a onda opet imamo pozitivca koji se bori protiv njega, spasava zivote, itd..
Pa naravno da je negativac u filmu, al ne crno- bijelog tipa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
evo gledao sam film i nekako mi je prvi dio ozbiljniji od ovog...tu je sve nešto nabacano, stvorenja i bajkovita mjesta i sve to mi izgleda dječje...priča ko da je uzeta iz LOTR, a onaj neki svijet ko da je posveta harry potteru
inače, solidan film, ali očekivao sam više nakon onako dobrog prvog dijela
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
misliš, nedostaje one mračne horor atmosfere kakvu je imao original? pa tu se i slažem... Ova dva nastavka su totalno različiti filmovi... prvi je bio mračan i pun čudovišta, a ovaj drugi fantasy.filmophil wrote:evo gledao sam film i nekako mi je prvi dio ozbiljniji od ovog...tu je sve nešto nabacano, stvorenja i bajkovita mjesta i sve to mi izgleda dječje...priča ko da je uzeta iz LOTR, a onaj neki svijet ko da je posveta harry potteruinače, solidan film, ali očekivao sam više nakon onako dobrog prvog dijela
Michel puši karu.
-
filmofil
- john_constantine
pa istina... ali ono za smrti je bilo pretjerano, taj dio mi je previše naivan... Ma vidjeti ćemo kako će ispasti treći hellboy.filmophil wrote:da, mislim da je del torro pretjerao s tim šarenim bojama i bajkovitim stvorenjima...znam da on takve stvari voli, ali neka to ne radi u filmu o hellboyu...
Michel puši karu.
-
filmofil