Hellboy II: The Golden Army

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Wendigo

Post by Wendigo » 27 Sep 2008, 12:42

imam ga doma već 2 tjedna i neda mi se to gledat.. pogotovo nakon prvog dijela kojeg sam gledao na preskokce koliko mi je dobar bio.. :D još jedan blesavi superhero movie.. :P ovo je valjda jedini film gdje me ron perlman koji mi je inače super, živcira.

Aryx

Post by Aryx » 27 Sep 2008, 13:46

ma wendigo noob , pogledaj drugi dio puno je bolji od jedinice ( ja sma jedinicu pred kraj prestao gledati ne sjecam se zasto ) , fakat jeben superhero movie
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Sep 2008, 13:54

Aryx wrote:ma wendigo noob , pogledaj drugi dio puno je bolji od jedinice ( ja sma jedinicu pred kraj prestao gledati ne sjecam se zasto ) , fakat jeben superhero movie
ne, neću to gledat i točka. :P

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Sep 2008, 16:47

meni se dopalo to što tu zapravo niti nema negativaca...

Spoiler

Ono divovsko biće je ipak posljednji primjerak, a hellboy ga je uništio. A vilenjak Caspian ili kako već, on je samo želio osvetiti nepravdu koju su ljudi napravili, uništili zemlju.
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 27 Sep 2008, 16:50

Wendigo wrote:
Aryx wrote:ma wendigo noob , pogledaj drugi dio puno je bolji od jedinice ( ja sma jedinicu pred kraj prestao gledati ne sjecam se zasto ) , fakat jeben superhero movie
ne, neću to gledat i točka. :P
kada neznas :D :lol: :lol:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 27 Sep 2008, 16:51

john_constantine wrote:meni se dopalo to što tu zapravo niti nema negativaca...

Spoiler

Ono divovsko biće je ipak posljednji primjerak, a hellboy ga je uništio. A vilenjak Caspian ili kako već, on je samo želio osvetiti nepravdu koju su ljudi napravili, uništili zemlju.
SPOILER

da ali sama osveta i nacin osvete ga cini negativcem..iako je imao mozda dobre namjere na pocetku...

END
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 27 Sep 2008, 19:21

A$H wrote:
john_constantine wrote:meni se dopalo to što tu zapravo niti nema negativaca...

Spoiler

SPOILER

da ali sama osveta i nacin osvete ga cini negativcem..iako je imao mozda dobre namjere na pocetku...

END

SPOILER

Složija bi se ipak sa johnom, Nuada (koji Caspian, odakle ti to) je samo uzvraća istom mjerom, otac Balor mu je bija prava stara budala koja je pustila našu vrstu da nadvlada svijetom nakon što smo počinili krvoproliće nad njegovom rasom, tako da ga potpuno razumin. Naravno, njegova djela jesu žestoka i kriva al samo s našeg stajališta, Hellboyu je ionako svejedno, sve dok ima Liz, to je i navedeno par puta kroz cili film, a i ne zaboravimo proročanstvo. Možda na kraju ispadne da mi ljudi imamo veće pravo živit na ovom svitu i da je to razlog zbog kojeg je Balor prekinija rat, al svejedno Nuada ima pravo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 27 Sep 2008, 19:38

ok znaci imamo pozitivca koji ubija nevine ljude, sije kaos i objavljuje rat ljudima..a onda opet imamo pozitivca koji se bori protiv njega, spasava zivote, itd..

nemre se svuda upotrebit ona "Cilj opravdava sredstva"..

koliko god on bio u pravu itd. u filmu je opet negativac..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 27 Sep 2008, 21:09

A$H wrote:ok znaci imamo pozitivca koji ubija nevine ljude, sije kaos i objavljuje rat ljudima..a onda opet imamo pozitivca koji se bori protiv njega, spasava zivote, itd..

nemre se svuda upotrebit ona "Cilj opravdava sredstva"..

koliko god on bio u pravu itd. u filmu je opet negativac..

Pa naravno da je negativac u filmu, al ne crno- bijelog tipa.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 19 Oct 2008, 22:02

evo gledao sam film i nekako mi je prvi dio ozbiljniji od ovog...tu je sve nešto nabacano, stvorenja i bajkovita mjesta i sve to mi izgleda dječje...priča ko da je uzeta iz LOTR, a onaj neki svijet ko da je posveta harry potteru :roll: inače, solidan film, ali očekivao sam više nakon onako dobrog prvog dijela
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Oct 2008, 22:14

filmophil wrote:evo gledao sam film i nekako mi je prvi dio ozbiljniji od ovog...tu je sve nešto nabacano, stvorenja i bajkovita mjesta i sve to mi izgleda dječje...priča ko da je uzeta iz LOTR, a onaj neki svijet ko da je posveta harry potteru :roll: inače, solidan film, ali očekivao sam više nakon onako dobrog prvog dijela
misliš, nedostaje one mračne horor atmosfere kakvu je imao original? pa tu se i slažem... Ova dva nastavka su totalno različiti filmovi... prvi je bio mračan i pun čudovišta, a ovaj drugi fantasy.
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 19 Oct 2008, 22:33

da, mislim da je del torro pretjerao s tim šarenim bojama i bajkovitim stvorenjima...znam da on takve stvari voli, ali neka to ne radi u filmu o hellboyu...

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Oct 2008, 22:43

filmophil wrote:da, mislim da je del torro pretjerao s tim šarenim bojama i bajkovitim stvorenjima...znam da on takve stvari voli, ali neka to ne radi u filmu o hellboyu...
pa istina... ali ono za smrti je bilo pretjerano, taj dio mi je previše naivan... Ma vidjeti ćemo kako će ispasti treći hellboy.
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 19 Oct 2008, 22:51

meni su oba dijela o.k.
sviđa mi se smisao za humor Hellboya :D

filmofil

Post by filmofil » 20 Oct 2008, 00:17

ma meni je ron perlman jedan od najdražih glumaca i zato hellboy kao lik nemre bit loš u nijednom pogledu, ali su loše napravili abea...u prvom dijelu mi je abe bio okej lik, ali pretjerali su u dvojci sa onim ljubavnim sranjima

Post Reply