Undying vs. (insert name here)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
undying

Post by undying » 23 Jan 2007, 00:09

HorrorHR wrote:
undying wrote:zasto je neko u moje ime otvarao ovu temu??? To nije ruzno, to je ODVRATNO!!! Ako vec neko zeli ovakvu temu neka je otvori u svoje ime!.
Nije nitko otvarao u tvoje ime temu, sa jednim od tvojih offtopica sam podjelio temu gdje si otišao u offtopic, te automatski sa time tvoj post postaje nositelj teme, tj. ti "autor".
Zaklet sam se bio u stanju da je to uradio Filmtv ali vidis ti si - lose, jako loshe...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 23 Jan 2007, 00:14

undying wrote:Zaklet sam se bio u stanju da je to uradio Filmtv ali vidis ti si - lose, jako loshe...
:pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh:

legendo :lol: :lol: :lol:

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 23 Jan 2007, 00:35

haha...da te citiram"moji su postovi jedni od kvalitetnijh"..Koji je tebi ku...?
Zar nisi shvatio iz konteksta ove cijele svađe da se vecina ljudi na ovom forumu ne slaze s tobom tojest s tvojim postovima?
Kakao onda mozes rec da su kvalietetni?
Zar te nitko nije naucio je vecina uglavnom u pravu?
Ak vecina misli da su ti postovi bespotrebni opcenito neznaimljivi(Cak ti je i admin(HorrorHr) to napiso)trebas valjda nesto naucit iz svega ovog i krenut od sebe a ne se hvalit svojim postovima!
LOL :o :lol:
NHF

undying

Post by undying » 23 Jan 2007, 01:01

horrorfan wrote:haha...da te citiram"moji su postovi jedni od kvalitetnijh"..Koji je tebi ku...?
Zar nisi shvatio iz konteksta ove cijele svađe da se vecina ljudi na ovom forumu ne slaze s tobom tojest s tvojim postovima?
Kakao onda mozes rec da su kvalietetni?
Zar te nitko nije naucio je vecina uglavnom u pravu?
Ak vecina misli da su ti postovi bespotrebni opcenito neznaimljivi(Cak ti je i admin(HorrorHr) to napiso)trebas valjda nesto naucit iz svega ovog i krenut od sebe a ne se hvalit svojim postovima!
LOL :o :lol:
NHF
A cemu to "CAK" ti je i admin rekao..- Nekad i jedna rijec zna dosta reci o covjeku :D Covjek je prevelika rijec za tebe sudoperu :D :D :D

+Vecina zna, vecina zna bla bla bla bla, to o tvojoj prici o "vecini" me podsjeca na jednu pricu o ludom kralju i njegovom kraljevstvu.. Naravno ne zelim sudoperu objasnjavati sta sam tim htio reci, to sam tek onako natuknuo sebi.. :P

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 23 Jan 2007, 03:27

CAK sam koristio kao referencu tome da i sam admin. koji bi trebo bit zadnji koji ce se svađat s tobom je bio prisiljen ti reci da si dosadan i opcenito nezanimljiv.....
Vecinu koristim referncu za to da ti objasnim da ti nema smisla se svađat jer siodbojan vecini...
hm da u vezi sudopera...Ti si sudoper!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Jan 2007, 10:57

undying wrote:
Wendigo wrote:
undying wrote:Admin:

zasto je neko u moje ime otvarao ovu temu??? To nije ruzno, to je ODVRATNO!!! Ako vec neko zeli ovakvu temu neka je otvori u svoje ime!

Vendigo:
ti si se proslavio onom recenicom da u reasonu ne mozes izvuci zvuk gitare, sto je za onoga ko zna super smijesna izjava ali ja ti nisam htjeo odgovarati na to jel me ne zanima da nekom objasnjavam kako se radi u njemu a ti si jedva docekao da kazes da sam "glup"-nema smisla. Nista, vjerujte da je Prodigy rave a da uz to idu antidepresivi i neuroleptici.. Uzivajte...
ne volim se svađati na netu ali eto.. ovo za gitaru: neznam.. ja mislim da se ne može u Reasonu svirat gitara, vjerojatno se može kako ti kažeš "izvući zvuk", što mi ništa ne znaći jer je Reason program koji se sastoji od gro ritam mašina, samplera, matrica i sličnih "gadgeta" za proizvodnju sintetičke glazbe. uglavnom, ne može me isus bog uvjerit da netko svira gitaru sa mišem i tastaturom LOL... glup?!? kad sam ja igdje napisao da si ti glup molim lijepo?! glup je izraz na koji sam kronično alergičan u svim njegovim varijantama i koristim ga samo u ekstremnim slučajevima kad se hard core zakrvim sa nekim.. tako da stari moj, ti si nešto gadno zabrijao.. ono je bio link na wikipediu koju toliko voliš, (ovo nije provokacija!) i gdje se opisuje pojam forum trolla, ako si pročitao text, mogao si shvatit što sam htio reć, a ne optuživat ljude da te nazivaju glupanom i sl. ... end of discussion 4 me. :wink:

p.s. ispred linka koji sam stavio stoji zagrada u kojoj piše nhf = no hard feelings iliti ne ljuti se, zajebancija je i smajlić koji dobroćudno namiguje pa...

Nije bilo rijeci o sviranju gitare nego o pravljenju muzike, nije bitno. Svaki ton mozes izvuci u reasonu+ poslije ide na post produkciju.. da ne duzim sad. Drugi dio teksta odnosio se na pojedince ovde, ne iskljucivo na tebe!+ Zasto si se bas ti ukljucio u raspravu kad nemas ama bas nikakve veze sa svim ovim?? Razumijem Zombija i A$H-a sa njima sam ulazio u konflikte i prije, pa je to ok, ali ti kojeg sam smatrao da razumijes o cemu pricam.. Nisam ocekivao.+ Saljes onu stranicu Wikipedie.. Zasto? Jel ti stvarno mislis da su moji postovi nekvalitetni? Da ne duzim, nemas ti nikakvo misljenje u vezi mene, to je jedina istina a poslao si post iz samo tebi znanog razloga.. Moji postovi na ovom forumu su jedni od kvalitetnijih i to govorim zato sto ZNAM a ne zato sto lupam-to se osjeti iz aviona! :P !
hmm... mi se znamo možda kad nisi očekivao od mene da se "uključim u raspravu" :?: forum služi za rasprave koliko ja znam.. ok, stavio sam link da se malo informiraš o trolanju, flejmanju.. i da shvatiš da to ljudi na forumima, blogovima, chatovima i ostalim vrstama online komunikacije NE vole, a kako si ti to precepirao, sam bog zna... uživaj!

undying

Post by undying » 23 Jan 2007, 11:11

horrorfan wrote:CAK sam koristio kao referencu tome da i sam admin. koji bi trebo bit zadnji koji ce se svađat s tobom je bio prisiljen ti reci da si dosadan i opcenito nezanimljiv.....
Vecinu koristim referncu za to da ti objasnim da ti nema smisla se svađat jer siodbojan vecini...
Sudoperu pa prvi sam post uputio upravo adminu i logicno je da udjem sa njim u raspravu (daj admin nadji neki smajlic koji se valja po podu, ovoliko gluposti od pojedinaca jos nisam procitao)

...................................................................................................................................................

Vendigo:

mozda upravo to sto se ne znamo mi daje pravo (barem ja mislim) da se ne mijesas u raspravu! Nije bitno. Zaboravi..

Wendigo

Post by Wendigo » 23 Jan 2007, 11:56

undying wrote:
horrorfan wrote:CAK sam koristio kao referencu tome da i sam admin. koji bi trebo bit zadnji koji ce se svađat s tobom je bio prisiljen ti reci da si dosadan i opcenito nezanimljiv.....
Sudoperu pa prvi sam post uputio upravo adminu i logicno je da udjem sa njim u raspravu (daj admin nadji neki smajlic koji se valja po podu, ovoliko gluposti od pojedinaca jos nisam procitao)

...................................................................................................................................................

Vendigo:

mozda upravo to sto se ne znamo mi daje pravo (barem ja mislim) da se ne mijesas u raspravu! Nije bitno. Zaboravi..
aleluja... :lol: :lol: zaboravih.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2007, 12:55

undying wrote:
ma već si dosadan za tim jedno te istim tekstom. Čovjek bi rekao da koristiš copy - paste. :roll: Pa nađi si sam već taj jebeni smajlić umjesto što tražiš druge da ti nađu da bi se ti glupirao njime.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 23 Jan 2007, 13:29

Cons ti docro kaze.Nit te zanimaju horrori ,nisi napiso nijedan pametan post,sa svima se svađaš...bilo bi najbolje da odes.... :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2007, 14:26

horrorfan wrote:Cons ti docro kaze.Nit te zanimaju horrori ,nisi napiso nijedan pametan post,sa svima se svađaš...bilo bi najbolje da odes.... :wink:
je, ima pravo. Kada si uopće spomenuo zadnji film koji si gledao, bilo horor ili nehoror? Ili komentirao neki film u nekom topicu, samo hvališ svoj hallowen za jedno te istim tekstom.

jigsaw

Post by jigsaw » 23 Jan 2007, 14:34

horrorfan wrote:Cons ti docro kaze.Nit te zanimaju horrori ,nisi napiso nijedan pametan post,sa svima se svađaš...bilo bi najbolje da odes.... :wink:
:supz:

pain_of_salvation

Post by pain_of_salvation » 23 Jan 2007, 15:48

ja mislim da je on divovska mimoza :?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 23 Jan 2007, 16:10

pain_of_salvation wrote:ja mislim da je on divovska mimoza :?
LOL :lol: :lol: :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jan 2007, 17:31

pain_of_salvation wrote:ja mislim da je on divovska mimoza :?
Ima li tko iskustva za ubijanjem divovskih mimoza? :axe: :axe:

Post Reply