...Vicevi...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 04 Nov 2008, 15:49

Ljudi s mog faxa su luđaci
ovako oni izvještavaju 232. rođkas faxa:

Prsten i zlatni lanac dat će ti dekanac

Image
Pratimo razgovor:
Jadranka: Joj, Josipe, baš ti je super medaljon... Gdje si ga kupio?
Ana: Je, je, baš je super, u Milanu svi to furaju!
Josip: Curke, samo jedna riječ: Accessorize

Image
Dekan i ministrica obitelji, branitelja, međugeneracijske solidarnosti i svega ostalog lijepog i dobrog suzdržavaju se od smijeha nakon što je ministrica pravosuđa predložila još jedan ispitni rok u travnju.

Image
Premijer i dekan u klasičnoj igri 'Tko prvi trepne'; gradonačelnik čekira medaljon za suprugu...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 04 Nov 2008, 16:26

ova zadnja lol :rotflmao:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Nov 2008, 15:32

Vuco

O SEBI I KOLEGAMA S ESTRADE

Ja sam stil sam po sebi i ne mogu me staviti u neki okvir. Mogu me jedino nazvati modernijom verzijom Milića Vukašinovića, iako su mi od njegovog "Vatrenog poljupca" draži "Azra" i "Riblja čorba". Jedino su Džoni Štulić i Bora Đorđević bolji od mene. Ali stići ću ih, jer imam samo 32 godine. A, bogami, i prestići ću ih ako nešto napravim na svjetskom tržištu. Ne kao Bregović koji krade ciganske pjesme ili prerađuje "Bijelo dugme" po pet puta.

Bolji sam od svih na Balkanu, ko je bolji od mene?! A oni koji to ne priznaju, ko ih jebe.

Sad se i Grašo slika po novinama i priča da snima u Londonu, pozira kraj Big Bena, a tamo je otišao da prodaje kokice.

Njihova publika (Colonijina) ima od 15 do 17 godina. Takvi piju limunadu, javljaju se na radio i glasaju za "Coloniju". A kad se prvi put u životu napiju, ja ću im postati najdraži pjevač.

Kako to Rundek etno, a ja narodnjak?

Điboni ima mal' qrtz.

Karan se klanja kravet'nama

Luka Vuco je Mišo Kovač broj dva hrvatske estrade – o svom ocu na estradi

Ovo šta je Mikulić piva doli u Turskoj na Eurosongu na engleskom, to je isto ko da su u nas doveli nekog Šiptara da piva "Moj Galebe".

Da se ja pitam, ja bih najradije svirao heavy metal i to s primjesama Istoka.

O MEĐUNARODNIM ASPEKTIMA KARIJERE

Napravio sam prije dvije godine neke snimke na engleskom i htio sam to plasirati u Americi. Bio je to trash metal zvuk s harmonikama i klavijaturama. A onda su srušeni oni neboderi u New Yorku, pa su sve to što sam radio smatrali kao provokaciju. Slikao sam se u sinjskoj narodnoj nošnji, a oni su mislili da sam taliban.

Da nemam mnogobrojnu obitelj, ne bih živio u Hrvatskoj, ma ni u Evropi. Išao bih radije na Novi Zeland i čuvao ovce.

Ljudi su me po Beogradu zaustavljali i pozdravljali, a na autoputu nisu 'tili da mi naplate cestarinu.

U Srbiji, nažalost, ne shvaćaju da sam ja najjača muzička pojava na Balkanu u posljednjih 15 godina.

Love and drinking!
Love and drinking!
Love and drinking's the way I'm thinking – engleski prijevod megahita J "Volim piti i ljubiti"

O DRUŠTVENIM ZBIVANJIMA I POJAVAMA

Meni se čini da je onu Vesnu Pusić neko slabo odradija pa joj sve smeta.

Ja želim da se zemlja što prije raspadne i da svi crknu. Bit će posebna poslastica gledati kako djeca pjevaju i umiru. Volim ratove, ubijanja, klanja, razbijanje zgrada, kugu, koleru...

Normalno mi je da se nekoga siluje ako ga ovaj provocira.

Estrada, gomila govana…

To kad bi Indijci pojeli svoje krave u koje viruju, to bi bilo isto ko kad bi u Sinju pojili Gospu Sinjsku – u emisiji "Trikvartača", kolovoz 2004

O MUŠKO-ŽENSKIM ODNOSIMA I OBITELJI

More nije za muškarce, nego za ženske, da pokazuju sise i guzice ako ih imaju. Žene su za to da se šetaju po plaži i da ih mi muškarci gledamo. Šta se muškarci imaju kupat?! Dok se neki glupan kupa, ja ću mu nategnuti žensku.

Ja kad odem na plažu sidim u hladu, pijem pivo i nadgledam, pošto imam zgodnu ženu, da neko ne "skoči" na nju. Nije joj loše, ne radi u firmi. Samo čuva dicu a ja joj dajem pare. Ima sve, ne mora ni o čemu da se brine.

Žene su nužno zlo i sretne su što nemamo alternativu. Dobro, imamo alternativu... Alternativa je - izdrkat ćeš ga, jebi ga, ali prirodnu alternativu nemamo. Pa ih moramo dresirati poput divljih zvijeri. Ne možeš je pripitomiti već samo dresirati.

Pa neću ja heavy metalom 'ranit svoje troje dice

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Nov 2008, 04:40

Image

Zašto LHC generator ne radi kako treba?
I may be an idiot, but i am no fool.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Nov 2008, 14:47

ImageImage
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Gosp.

Post by Gosp. » 08 Nov 2008, 15:28

Podsječa li vas Kregar na masona? :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Decadentor

Post by Decadentor » 09 Nov 2008, 23:32

Idu dva momka livadom dugom 20 km nigdje živa roba, samo zelenilo i trava. I idu oni njivom i naiđu na govno. Stanu oni i zapitaju se okle govno na livadi dugoj 20 km, sve samo zelenilo nigdje zivotinje, nigdje čovjeka. Nastave oni pješačit, kad naiđu na neku staru babu kako se gega. I pitaju oni nju
"Oprostite gospođo, znate li vi okle ono govno na livadi, mi razmišljamo o tome ima 2 sata i još nam nije jasno..."
odgovori baba:
"E moj sinko, prije mnogo stoljeća bili princ i princeza. Princ je bio iz imućne obitelji, dok je princeza bila obična radnica. Voljeli su se jako, ali roditelji im nisu dopuštali da budu zajedno. Sakrivali su se od sviju jer nisu mogli izdržat taj pritisak. Jednoga dana napadne ih razbojnik i princ u tom sukobu nastrada......"
Odgovore oni :
"Ma dobro bona baba, znaš li ti okle govno na livadi?"
Kaze baba:
"Ma to se neko posro..."
:) :)
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Nov 2008, 23:36

Svećenikova prva misa

Jedan mladi svecenik bio je tako nervozan da prije prve mise nije mogao ni rjeci progovoriti pa upita biskupa za savjet.
Ovaj mu rece:
Sljedeci put popi casu vode s dvije kapljice votke i odmah ces se osjecati slobodnije.
Poslije toga svecenik se osjecao tako dobro da ga nista nije moglo uznemiriti.
Nakon povratka s mise doceka ga cedulja s biskupovom porukom
Postovani reko sam nekoliko kapljica votke u vodu a ne obratno.
I jos par savjeta;
Nije potrebno stavljati kriske limuna na rub pehara.
Ormar pokraj oltara je ispovjedionica a ne WC
Ne osljanajte se vise na kip Blazene Djevice Marije i ne grlite ju
i ne ljubite vise.
Postoji 10 zapovjedi a ne 12, 12 je apostola a ne 7.
Ni jedan od njih nije bio patuljak.
Isusa i njegove mucenike ne zovemo J.C. and Co
David je pobjedio golijata prackom i kamenom i nije ga umlatio
i prosuo mu mozak.
Judu ne nazivamo kurvinim sinom.
Papu ne nazivamo El Padrino
Bin Laden nema veze s Isusovom smrcu.
Sveta vodica je za posvecivanje a ne za osvjezavanje ispod pazuha.
Ne sjedi se ispred oltara i ne stavlja se noga na bibliju.
Hostija nije grickalica uz vino vec za vjernike.
Gresnici idu u pakao a ne u pizdu materinu.
Onaj u kutu pored zbora,kojeg ste nazvali pederom i tranzvezistom u suknji , bio sam ja.
Na kraju se kaze amen a ne fajront

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Nov 2008, 00:06

Ide Hitler logorom i gleda Židove poslagane u vrstu.
Pita on prvog - Koliko imaš kila?
- 15
Dođe do drugog - Koliko ima kila?
- 15
Pita i trećeg - Koliko imaš kila?
- 20
- A bucko, bucko...

Scarface

Post by Scarface » 10 Nov 2008, 09:42

Dolazi policajac do uplakane djevojčice oko koje leže dva leša.
-Bože, što se dogodilo? - upita ju policajac.
-Mamu je ugrizla zmija, pa je mama umrla od otrova, onda je tata uzeo sjekiru i zamahnuo prema zmiji ali je slučajno pogodio sebe, i sad su oboje mrtvi!- kroz suze će djevojčica.
Policajac zatim počne skidati hlače i kaže "Žao mi je, al danas stvarno nije tvoj dan."
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Nov 2008, 16:13

Image

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Nov 2008, 16:34

:lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 15 Nov 2008, 00:58

a drama! :prayer: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ImageImage

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Nov 2008, 10:36

Image

Jedan britanski bračni rastaje se nakon što je supruga doznala da ju je suprug prevario u virtualnoj igri "Second Life". Supruga Amy Taylor, koja također igra spomenutu igru i u virtualnom svijetu preuzima lik DJ-ice pod imenom Laura Skye, otkrila je da njen suprug, pod virtualnim identitetom Dave Barmy ljubuje s drugom ženom.

- Možda su vezu započeli online, ali ona potpuno postoji i u stvarnom životu i jednako boli. To je njegova potpuna izdaja. Lagao mi je - rekla je Amy.

Image
David i Amy u stvarnom životu

Amy (28) i njen suprug David (40) upoznali su se na internetskom chatu, a ona se potom preselila u njegov dom u Cornwallu. Oboje su kreirali identitete u Second Lifeu, i njihovi su avatari postali partneri i u virtualnoj igri. Nakon jedne afere s virtualnom prostitutkom, Amy je virtualno testirala Davidovu vjernost, a kad je prošao test, vjenčali su se u virtualnom, a potom i u stvarnom svijetu. Nedugo nakon sklapanja braka Amy je osjetila da nešto nije u redu i otkrila da njen suprug održava još jednu vezu u Second Lifeu, nabijenu emocijama. Nakon tog otkrića odlučila se na razvod, virtualni i stvarni.

28-godišnja Amy je izjavila kako je svjesna da ova priča zvuči bizarno, ali je i dodala kako "ljudi pronalaze ljubav na svakakve načine". Još uvijek namjerava igrati Second Life.
Michel puši karu.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 15 Nov 2008, 14:53

Evo ovako,topic je o francuskim navijačima ali svatko bi ovo trebao pročitati da se od srca nasmije... :lol: :lol: Ja sam vrištao od smijeha kakve spike prodaju likovi sa nickom "Ludaja" "Kop_Boulogne" i ostali navijači PSG-a podrijetlom iz Srbije... :lol: :lol:
Tipa njih 37 goloruki pretuklo 110 navijača Nice koji su imali noževe i palice.... :lol: :lol:
http://www.srpskatribina.net/forum/view ... 17&start=0

Post Reply