The Expendables (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Dragonrage

The Expendables (2010)

Post by Dragonrage » 07 Nov 2008, 18:11

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=50297
http://www.cinematical.com/2008/11/06/s ... pendables/

Da, dobro ste pročitali...Stallone je navodno prihvatio režiju i jednu od uloga u filmu "The Expendables" a na velikom ekranu bi mu se trebali pridružiti i Jason Statham te Jet Li koji je trenutačno u pregovorima za ulogu. Sama priča se ne čini kao nešto posebno originalno...film će pratiti skupinu plaćenika koji se nađu na zadatku u Južnoj Americi kako bi svrgnuli zloglasnog diktatora. Sudeći po Rambu 4...ali sudeći po posljednja dva Stalloneova filma, Rockyu 6 i posebice po Rambu 4...mogao bi to biti izvrstan akcijski film...i sve opći maskar... :lol: :twisted: :prayer: :prayer: :supz: :supz:
Last edited by Dragonrage on 27 Feb 2009, 18:21, edited 1 time in total.

Scarface

Post by Scarface » 07 Nov 2008, 22:28

"Dream comes true!"- zbilja san oduševljen. 8) 8) 8)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Nov 2008, 05:54

je, valjda ne bude ispao kao war od kojeg sam isto očekivao puno, he.
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 08 Nov 2008, 10:25

Hehe, super tri glumca... :wink:

filmofil

Post by filmofil » 08 Nov 2008, 11:27

nije da mrzim ove glumce, ali ova vijest me nije uzbudila kao neke...ja bi recimo volio vidjeti phoenixa, perlmana i buscemija u istom filmu :D
This is the Zodiac speaking.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Nov 2008, 12:38

Koja će to bit navala testosterona :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

negativni

Post by negativni » 08 Nov 2008, 12:51

filmophil wrote:nije da mrzim ove glumce, ali ova vijest me nije uzbudila kao neke...ja bi recimo volio vidjeti phoenixa, perlmana i buscemija u istom filmu :D
bah!
to bi onda bila neka akcijska drama.
ovo se čeka jer već godinama (ok, od zadnjeg ramba:-) iz hollywooda nije došlo nešto ultrazabavno, nasilno i brainless, bez
povlađivanja testnoj publici.

:partyman: :supz: :rock:

shogo

Post by shogo » 11 Nov 2008, 09:40

spariti Britanca, Kineza i Slya????
kakva će to ekipa biti, statham i li fajteri baletani a sly old school razbijač :lol:

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 11 Nov 2008, 17:50

Jesam li ja jedini na forumu kome je John Rambo golemo sranje ?

Pseudo-ozbiljan "message film" snimljen u mrljavom HDu a la dokumentarac uz najgoru glumu u sva cetiri Rambo filma (a konkurencija je realno zestoka). Jes' ima par finih scena ali...cemu.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Nov 2008, 18:52

Mairosu wrote:Jesam li ja jedini na forumu kome je John Rambo golemo sranje ?

Pseudo-ozbiljan "message film" snimljen u mrljavom HDu a la dokumentarac uz najgoru glumu u sva cetiri Rambo filma (a konkurencija je realno zestoka). Jes' ima par finih scena ali...cemu.
Jaooo...kako si me sad razočarao...uff...od tebe takvo nešto ne bih nikad očekivao :? :? 8) :twisted: :lol: :lol: :lol:

On topic.

"Loša" vijest je što će film biti PG-13...Sly je izjavio da film neče biti "blood bath"...ali opet, ne sumnjam da će Stallone snimiti jebenu akciju...posebice kad ima budget od 60 milja$ na raspolaganju...

sikeone

Post by sikeone » 12 Nov 2008, 20:28

Mislim da si jedini :D

negativni

Post by negativni » 13 Nov 2008, 20:27

sikeone wrote:

Mislim da si jedini :D
I ja to mislim! :)
Novi Rambo je čak, znam da zvuči nevjerovatno, ali bolji od starog Ramba!
jel nisi vidio bodycount skoro 10x veći opd prvog dijela, a od 3. za više od 15%!!
zakon, jedan od najboljih filmova ove godine! - stallone odličan redatelj.

shogo

Post by shogo » 14 Nov 2008, 08:58

pa dobro brate negativni sad si ga prećero malo....

Scarface

Post by Scarface » 14 Nov 2008, 12:39

shogo wrote:pa dobro brate negativni sad si ga prećero malo....

Definitvno, prvi Rambo je nedostižan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 14 Nov 2008, 17:55

Jason Statham Praises Sylvester Stallone, Remains

Stallone, Remains Coy on ‘Expendables’ Details
Published by Shawn Adler on Thursday, November 13, 2008 at 10:54 am.
When it was announced last week that Sylvester Stallone, Jet Li, and Jason Statham would star in a movie called “The Expendables,” my colleague Elisabeth Rappe wondered if it was the most ridiculously badass cast ever assembled.

You know who else wonders that? Jason Statham.

“It’s a great circle of people to be involved with,” Statham whistled. “Sly is someone I grew up watching on TV and on the movies. He’s a living legend. He’s one of the biggest action stars that Hollywood’s ever seen, the whole world’s ever seen. And so the chance for me to come all these years later and be working alongside Sly is just one of those like pinch-yourself moments.

“Rest assured,” that with that cast, “it’s going to be a kickass film,” Statham boasted.

How? Well, as to the particulars, Statham is remaining maddeningly coy, insisting that little beyond the initial tease – that the three play a team of mercenaries on a mission to overthrow a South American dictator – is set in stone.

And when the man actually writing the script is Stallone himself? Well, you don’t take chances, Statham said.

“It’s a little bit far away from talking about it,” the “Transporter” star insisted. “Sly’s working on the script right now so let’s wait and see how it comes back".

http://moviesblog.mtv.com/2008/11/13/ja ... s-details/

Inače pojavio se već i nekakav teaser poster...ne znam zašto ali podjeća me nekako na Dirty Dorzen tip filma...

Image

Post Reply