Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Asfodel

Post by Asfodel » 13 Nov 2008, 15:00

Da, i ja sam čula predivne kritike za to 8)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

negativni

Post by negativni » 13 Nov 2008, 21:02

_ esz _ wrote:
GreenHornet wrote:"The people under the stairs"
Vrlo dobar film kojemu nešto malo fali (ne znam što :P ) da bude odličan.
8/10
jel to onaj stariji horror ?? Toga se sjecam da sam gledao prije puno puno godina...
morat cu ga ponovo skinuti :D
i meni je u dragom sjećanju,
wes craven čini mi se, možda po kingu...
sjećam se ružnog psa, ventilacijskog prostora između soba...
trebalo bi to opet čekirati.

negativni

Post by negativni » 13 Nov 2008, 21:16

zadnja dva nisu baš za preporuku:
http://negativni.blog.hr/2008/11/162554 ... 005-v.html - ovaj vam se može svidjeti eventualno ako volite gola ženska tijela! 8)

a ovaj je samo za okorjele nunsploatičare! mada nažalost nema guranja metalnih dilda u vagine nevinih opatica.. :cry:
http://negativni.blog.hr/2008/11/162554 ... -1999.html

Wendigo

Post by Wendigo » 13 Nov 2008, 21:59

negativni wrote:zadnja dva nisu baš za preporuku:
http://negativni.blog.hr/2008/11/162554 ... 005-v.html - ovaj vam se može svidjeti eventualno ako volite gola ženska tijela! 8)

a ovaj je samo za okorjele nunsploatičare! mada nažalost nema guranja metalnih dilda u vagine nevinih opatica.. :cry:
ovo drugo već dugo planiram pogledati, nakon što sam malo premotavao i vidieo scenu sa jedrilicom.. :rotflmao: :lol:

negativni

Post by negativni » 13 Nov 2008, 23:12

Wendigo wrote:
negativni wrote:zadnja dva nisu baš za preporuku:

ovo drugo već dugo planiram pogledati, nakon što sam malo premotavao i vidieo scenu sa jedrilicom.. :rotflmao: :lol:
o da, ta scena će mi dugo ostati u sjećanju.:-)
ostatak je bojim se štetan za mozak.
više od većine drugih sranja koje gledamo! 8)

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Nov 2008, 00:00

Old boy- 4/5
konačno da sam i ja pogledao ovo remek djelo, imam taj film već dugo vreena, i slučajno naiđoh na njega kd sam tražio nešto drugo, te ga odlučio pogledat, i stvarno mi je žao da ga nisam ranije pogledao, ovo je stvarno sper film, i ne ćčudi me da ga spielberg želi remakeat, iako sumnjam da može napraviti nešto bolje od ovoga
svaako ga preporučam pogedat svima koji nisu, iako film je malo bolestan, čak i za moj standard(a meni guinea pig 2 nije bolestan film)
I may be an idiot, but i am no fool.

negativni

Post by negativni » 14 Nov 2008, 00:38

maddjuro wrote:Old boy- 4/5
konačno da sam i ja pogledao ovo remek djelo, imam taj film već dugo vreena, i slučajno naiđoh na njega kd sam tražio nešto drugo, te ga odlučio pogledat, i stvarno mi je žao da ga nisam ranije pogledao, ovo je stvarno sper film, i ne ćčudi me da ga spielberg želi remakeat, iako sumnjam da može napraviti nešto bolje od ovoga
svaako ga preporučam pogedat svima koji nisu, iako film je malo bolestan, čak i za moj standard(a meni guinea pig 2 nije bolestan film)
ja bi prije rekao uznemirujuć. 8)

uglavnom čekiraj definitivno i druga 2 iz Parkove vengance trilogije:
sympathy for mr. vengance (prvi koji je meni mrvicu bolji od oldboy) i sympathy for lady vengance.
sva 3 su fakin remek djela.

maddjuro

Post by maddjuro » 14 Nov 2008, 12:33

negativni wrote:
maddjuro wrote:Old boy- 4/5

uglavnom čekiraj definitivno i druga 2 iz Parkove vengance trilogije:
sympathy for mr. vengance (prvi koji je meni mrvicu bolji od oldboy) i sympathy for lady vengance.
sva 3 su fakin remek djela.
budem, možda i večeras ak se skine
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Nov 2008, 17:00

a i zašto je tu stavljen oldboy... pa nije to horor. :lol: A lady vengeance nikako da pogledam, već treći put gledam 15 minuta i odustanem...
Michel puši karu.

dr mladjo

Post by dr mladjo » 14 Nov 2008, 19:14

negativni wrote:
.
hmm.na forum.hr sam raspavljao s nekim o eden lake.jel zaslužuje epitet bolestan ili uznemirujuč..da nisi to ti bio? :-)

pa nije to horor.
ah vodi se pod triler a njih ovdje znamo ubacivat..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

negativni

Post by negativni » 14 Nov 2008, 21:11

john_constantine wrote:a i zašto je tu stavljen oldboy... pa nije to horor. :lol: A lady vengeance nikako da pogledam, već treći put gledam 15 minuta i odustanem...
čekaj jel nije već u prvih 15 minuta scena kad cura dođe u ženski zatvor,
tamo je ona saplete, ova padne pod noge, glavnoj lezbi u čeliji, ova kaže
pridošlici koja joj gleda u međunožje: "Upoznaj se s njom. Dugo ćete se družiti."?! :wink:
ne znam kako si nakon toga mogao prestati gledati! :)

nijedan nije horror, nego (krvava) drama, ali neke scene su više uznemirujuće nego li
u većini horrora, jer su likovi životni i upoznaš ih prije nego li počne mrcvarenje.
i sam ponovno planiram pogledati sva tri.

negativni

Post by negativni » 14 Nov 2008, 21:25

dr mladjo wrote:
negativni wrote:
.
hmm.na forum.hr sam raspavljao s nekim o eden lake.jel zaslužuje epitet bolestan ili uznemirujuč..da nisi to ti bio? :-)
heheh, ne, nisam tamo već dugo, otkad su me treći put kikali sa seksa. :roll: :D
ali "bolestan" mi kod oldboya nekako nije pristajao.
to mi je više kao recimo kod ovako nečeg.

ukratko o radnji:
Reality TV hits a new low in Isaak James’ outrageous mockumentary Special Needs! Flamboyant producer Warren Piece and his bullying production crew are on a quest to produce “Handicaps”, a startling new reality show about the physically and mentally disabled. Crossing every line of political correctness, Warren and his cronies pull together the wildest cast of handicapables ever assembled, including a break dancing schizophrenic, a wheelchair bound pop singer, a foul-mouthed midget and a paraplegic gangsta!

to si inače planiram za nedjeljno popodne.
:)

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Nov 2008, 21:39

negativni wrote:
john_constantine wrote:a i zašto je tu stavljen oldboy... pa nije to horor. :lol: A lady vengeance nikako da pogledam, već treći put gledam 15 minuta i odustanem...
čekaj jel nije već u prvih 15 minuta scena kad cura dođe u ženski zatvor,
tamo je ona saplete, ova padne pod noge, glavnoj lezbi u čeliji, ova kaže
pridošlici koja joj gleda u međunožje: "Upoznaj se s njom. Dugo ćete se družiti."?! :wink:
ne znam kako si nakon toga mogao prestati gledati! :)

nijedan nije horror, nego (krvava) drama, ali neke scene su više uznemirujuće nego li
u većini horrora, jer su likovi životni i upoznaš ih prije nego li počne mrcvarenje.
i sam ponovno planiram pogledati sva tri.
ili ona scena s tofuom. :lol: Ma poslije tog dijela s lezbijkom, kada izađe iz zatvora, nekako sam odustao. Ma dati ću joj jedanput priliku...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Nov 2008, 02:30

Fly 2 6.5/10
Zanimljiv film, no kao i vecina starih horora pocetak je dosadan, ali kraj :P
I jako me raznjezila scena kad Fly pomilki majog svatkog jotvajeja
8)
Image

Borgia 666

Post by Borgia 666 » 15 Nov 2008, 10:39

Horror Express (1973)Ugodnih sat i pol sa Christoferom Lee.

Post Reply