'Oldboy' Remake Resurrected With Steven Spielberg?!
This is either the best news, or the worst news (I'm leaning towards the latter) as Variety reports that Steven Spielberg and Will Smith are in early discussions to collaborate on a remake of Chan Wook-park's masterpiece Oldboy. DreamWorks is in the process of securing the remake rights, and the new pic will be distributed by Universal. In the 2003 Korean original, a man gets kidnapped and held in a shabby cell for 15 years without explanation. Suddenly, he's released and given money, a cell phone and clothes and is set on a path to discover who destroyed his life so he can take revenge.
Oldboy remake?
- HorrorHR
- Site Admin
Oldboy remake?
- john_constantine
-
filmofil
ma moralo se kad tad desiti jer amerikanci takva remek djela jednostavno ne zaobilaze, ali kad se već ide rimejkat neka onda film uzme neki redatelj koji ima smisla za to jer oldboy nije običan film...spielberg će napraviti neko ultramegabigbudget govno, ja bi recimo volio vidjet tarantina u ovome jer je i sam izjavio da mu je film prejeben, mislim da bi nadmašio original 
This is the Zodiac speaking.
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Wendigo
filmophil wrote:ma moralo se kad tad desiti jer amerikanci takva remek djela jednostavno ne zaobilaze, ali kad se već ide rimejkat neka onda film uzme neki redatelj koji ima smisla za to jer oldboy nije običan film...spielberg će napraviti neko ultramegabigbudget govno, ja bi recimo volio vidjet tarantina u ovome jer je i sam izjavio da mu je film prejeben, mislim da bi nadmašio original
istina. mada ja ne želim remake jer je totalno nepotreban, pa jebmu film je star 4 godine i potpuno je "svjež"...
- negativni
pa ne rade ameri remake zbog toga što žele unaprijediti original!Aryx wrote:mislim je oldboy tolko savrsen film da mi definitivno nije potreban remake
film je planetarno popularan i znaju da kakvo god sranje da naprave
ljudi (mi) ćemo to ipak gledati.
meni je gore bilo spominjanje will smitha, uh kako ne podnosim tog lika,
zbog njega ni ne mogu pogledati i am legend, niti hancocka,
ok, znam da ni s jednim ne propuštam nešto posebno ali..
hehhe, šta i cage je bio u igri za remake.
o my fucking god!
inaće remake je već snimljen.
indijski: Zinda (2006) http://www.imdb.com/title/tt0488906/
PLOT: A man, taken and locked up for 14 years without any sane reason, is suddenly released, and has 4 days to figure out why this was done to him.
ok nije potpuno isto ovdje je lik proveo 14 godina zatočen a ne 15!
- negativni
a šta bi onda rekao za rec? ili chaser? također fenomenalne horrore, gotovo savršene,Wendigo wrote:filmophil wrote:ma moralo se kad tad desiti jer amerikanci takva remek djela jednostavno ne zaobilaze, ali kad se već ide rimejkat neka onda film uzme neki redatelj koji ima smisla za to jer oldboy nije običan film...spielberg će napraviti neko ultramegabigbudget govno, ja bi recimo volio vidjet tarantina u ovome jer je i sam izjavio da mu je film prejeben, mislim da bi nadmašio original
istina. mada ja ne želim remake jer je totalno nepotreban, pa jebmu film je star 4 godine i potpuno je "svjež"...
a ameri su otkupili prava za remake i prije nego li su izašli, čim se na netu počelo pričati o njima, filmovi krenu u kina
a remake se već radi.
mislim da će uskoro svaki film raditi u dvije verzije jedna normalna, a jedna s američkim glumcima s pojednostavljenom
radnjom predviđena za američko tržište, problem je taj prokleti internet pa do nas dođe i ta druga verzija!
- Wendigo
također me živcira, pogotovo za REC npr. jbga..negativni wrote:a šta bi onda rekao za rec? ili chaser? također fenomenalne horrore, gotovo savršene,Wendigo wrote:filmophil wrote:ma moralo se kad tad desiti jer amerikanci takva remek djela jednostavno ne zaobilaze, ali kad se već ide rimejkat neka onda film uzme neki redatelj koji ima smisla za to jer oldboy nije običan film...spielberg će napraviti neko ultramegabigbudget govno, ja bi recimo volio vidjet tarantina u ovome jer je i sam izjavio da mu je film prejeben, mislim da bi nadmašio original
a ameri su otkupili prava za remake i prije nego li su izašli, čim se na netu počelo pričati o njima, filmovi krenu u kina
a remake se već radi.![]()
mislim da će uskoro svaki film raditi u dvije verzije jedna normalna, a jedna s američkim glumcima s pojednostavljenom
radnjom predviđena za američko tržište, problem je taj prokleti internet pa do nas dođe i ta druga verzija!
- kikuchiyo
pa Tarantino i tako radi remakeove, svaki film mu je remake, odnosno krađ... ovaj, posvetafilmophil wrote:ma moralo se kad tad desiti jer amerikanci takva remek djela jednostavno ne zaobilaze, ali kad se već ide rimejkat neka onda film uzme neki redatelj koji ima smisla za to jer oldboy nije običan film...spielberg će napraviti neko ultramegabigbudget govno, ja bi recimo volio vidjet tarantina u ovome jer je i sam izjavio da mu je film prejeben, mislim da bi nadmašio original
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!
- john_constantine
- Scarface
john_constantine wrote:dobro kaže filmtv... u koreji bar nemaju valjda toliku cenzuru za nasilnim filmovima, a ovdje u americi će samo šiziti i davati cenzure, rezati i sve to, naročito tu temu incesta. A remake, ma to rade samo zato jer amerikanci ne vole titlove.
Možda i neće bit toliko cenzure, pa čak ni na temu incesta, jer san zna na istu naić u dosta serija, sad ne znan koliki je to faktor za komercijalni uspjeh filma, ipak su serije druga stvar, almoran priznat da jedva čekan vidit šta će ispast od ovoga. Već smo vidili da holivudski pokušaj kopiranja emocionalnosti radnje specifične za azijske filmove nije baš uspija (Bangkok dangerous), tako da san dosta skeptičan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
pulp fiction je krađa? kill bill je krađa? death proof je krađa? jackie brown je krađa? i po čemu je inglorious basterds krađa? ako misliš na onaj film iz 80-ih to nema veze s ovim što on radikikuchiyo wrote:pa Tarantino i tako radi remakeove, svaki film mu je remake, odnosno krađ... ovaj, posvetafilmophil wrote:ma moralo se kad tad desiti jer amerikanci takva remek djela jednostavno ne zaobilaze, ali kad se već ide rimejkat neka onda film uzme neki redatelj koji ima smisla za to jer oldboy nije običan film...spielberg će napraviti neko ultramegabigbudget govno, ja bi recimo volio vidjet tarantina u ovome jer je i sam izjavio da mu je film prejeben, mislim da bi nadmašio original, sad radi Inglorious Bastards, odnosno kako ga je on nazvao Inglourious Basterds
This is the Zodiac speaking.