Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Studeni
-
John_Ryder
-
John_Ryder
- Scarface
dr mladjo wrote:srami se..nešto onako slatko,plavo,malo,umiljato..John_Ryder wrote:
daj,došlo mi je da ju udarim dok je počela vrištat![]()
![]()
Sad bi ti stavija onaj pedo bear, al nisi dostojan truda.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- dr mladjo
-
GreenHornet
"The dirty dozen"
Meni osobno ponajbolji ratni film,i sigurno top 5 u povjesti tog žanra.
Radnja,tematika,gluma odlična.Bitniji likovi jako dobro razrađeni i napravljeni.
Marvinov lika fenomenalno napravljen,baš "pravi vojnik"-oštar,strog,karizmatičan a uz sve to simpatičan.Njegova gluma ništa lošija...
Scene borbe napravljene tako,da bi se mnogi noviji ratni filmovi posramili...
Par smiješnih scena su me baš lijepo nasmijale...
Pogotovo sa onim ćelavim luđakom,zapravo njegova opća pojava...
SPOILER Ne znam je li redatelj mislio postići taj efekt,ali moram priznati da su me donekle rastužile scene pri kraju kad praktički dosta nevinih ljudi strada u podrumu skupa sa njemačkim časnicima...
Jedini mali minus je što je upadanje u dvorac izvedeno lako...SPOILER Mislim,nemoguće da tako važne naciste čuvaju samo 2 stražara,zatim njihovo nepoznavanje njemačkog prođe basicly nezapaženo itd.
9,5/10
Meni osobno ponajbolji ratni film,i sigurno top 5 u povjesti tog žanra.
Radnja,tematika,gluma odlična.Bitniji likovi jako dobro razrađeni i napravljeni.
Marvinov lika fenomenalno napravljen,baš "pravi vojnik"-oštar,strog,karizmatičan a uz sve to simpatičan.Njegova gluma ništa lošija...
Scene borbe napravljene tako,da bi se mnogi noviji ratni filmovi posramili...
Par smiješnih scena su me baš lijepo nasmijale...
SPOILER Ne znam je li redatelj mislio postići taj efekt,ali moram priznati da su me donekle rastužile scene pri kraju kad praktički dosta nevinih ljudi strada u podrumu skupa sa njemačkim časnicima...
Jedini mali minus je što je upadanje u dvorac izvedeno lako...SPOILER Mislim,nemoguće da tako važne naciste čuvaju samo 2 stražara,zatim njihovo nepoznavanje njemačkog prođe basicly nezapaženo itd.
9,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
GreenHornet
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena