Tri sestrice (Kad jaganjci utihnu, Sedam, SAW)

Razgovori ugodni o horor temama
undying

Post by undying » 08 Jan 2007, 12:19

jigsaw wrote:Ima tu sličnosti...imaš ti pravo...istina...ima i totalne nepovezanosti...a kako ne kontate ljudi?Pa Undying je samo htio reći da postoji jedan nit,bilo koja....samo ne razumijem zašto si onda otvorio temu??? :P :P :P
Otvorio sam temu da se prica iskljucivo o filmovima koje sam naveo u nazivu teme, ali kao sto vidis tema je otisla u totalno krivom smjeru "jesu li to slicni filmovi ili nisu" pubertetske gluposti... :goodman: +zasto se smijes???

FilmTV

Post by FilmTV » 08 Jan 2007, 15:11

undying wrote:
jigsaw wrote:Ima tu sličnosti...imaš ti pravo...istina...ima i totalne nepovezanosti...a kako ne kontate ljudi?Pa Undying je samo htio reći da postoji jedan nit,bilo koja....samo ne razumijem zašto si onda otvorio temu??? :P :P :P
Otvorio sam temu da se prica iskljucivo o filmovima koje sam naveo u nazivu teme, ali kao sto vidis tema je otisla u totalno krivom smjeru "jesu li to slicni filmovi ili nisu" pubertetske gluposti... :goodman: +zasto se smijes???
Vidim da će se ovo pretvoriti u još jedan flame war. Kako je ova tema već duže vrijeme mirovala a oko nje se stvorilo dosta zle krvi mislim da bi jedan lock bio na mjestu, koncentrirajte se na nešto sa manje nervoze :wink:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 19 Jan 2007, 22:01

Undying je zamolio na PM da mu otvorimo ovaj topic jer želi baciti svoj komentar na Saw II. Jest da je Saw II offtopic za ovaj post, ali ajde, jednom se živi.

Ako mu netko ima potrebe odgovoriti, nek to obavi, u roku od par sati nakon njegovog posta topic ide opet u lock - osim ako baš tako eksplicitno ne želite :wink:

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 10:51

Offtopic-nikako.

SAW2: film me ugodno iznenadio,... Mislio sam vec da ce ici onom uhodanom semom iz prvog dijela i to je to, ali nije. Sasvim pristojan film sto je za horor film SUPER STVAR! Postoje stvari koje mi se u filmu ne svidjaju, jedna od njih je onaj nabildani lik u kuci sto glumi totalno isforsirano-sto to mrzim vidjeti :twisted: :twisted: DEBIL!!! Dobru su "podlogu" za nastavak napravili, ali nije mi se bas svidjela ideja da sad ona cura ubija-mada kazem da je to odlicna podloga za nastavak!!!
SAW3 cu pogledati danas pa bacim svoj komentar...

Red Dragon mi je isto jako dobar.. e sad ne znam jel mi dobar zato sto sam ga gledao u kinu, pa ugodjaj.. ili se stvarno radi o dobrom filmu? A i dosta sam ga zaboravio tako da.. Znam da Ralf Fines glumi odlicno!!! + Nisam gledao Hanibala kakav je? Drug mi kaze da je sranje ali njemu ne treba vjerovati :D

Horrorhr i Filmtv:
ja stvarno ne znam zasto kljucate temu koja je jedna od domisljatijih tema ovde na forumu??? Zbog svadje??? Ma dajte.. smijesno...

john_constantine

Post by john_constantine » 20 Jan 2007, 10:53

Dobru su "podlogu" za nastavak napravili, ali nije mi se bas svidjela ideja da sad ona cura ubija
Ako stavimo na stranu muški šovinizam, krasan spoiler. :lol:

FilmTV

Post by FilmTV » 20 Jan 2007, 11:06

undying wrote:ja stvarno ne znam zasto kljucate temu koja je jedna od domisljatijih tema ovde na forumu??? Zbog svadje??? Ma dajte.. smijesno...
Domišljata tema? Po meni je ovo čisto podjebavanje. Meni su teorije koji si ti ovdje izveo smiješne pa se zato nisam ni ubacivao u "raspravu".

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 11:08

FilmTV wrote:
undying wrote:ja stvarno ne znam zasto kljucate temu koja je jedna od domisljatijih tema ovde na forumu??? Zbog svadje??? Ma dajte.. smijesno...
Domišljata tema? Po meni je ovo čisto podjebavanje. Meni su teorije koji si ti ovdje izveo smiješne pa se zato nisam ni ubacivao u "raspravu".
Ajde reci ti meni sta je tu smijesno-sad cu ti naci svoj post u kojem objasnjavam zasto sam ih stavio u jedno a ti mi ga prokomentiraj

undying

Post by undying » 20 Jan 2007, 11:10

undying wrote:Ova tri filma imaju zajednicko: zanr+istu "boju"(serijske ubice) zanra, inteligentan ubojica, bavljenje psihom manijaka, kroz sve filmove se provlace neke zagonetke a i atmosfera u filmu je vise manje slicna!!! to su super razlozi zasto su ova tri filma slicna!!!!
Ajde sad ti meni objasni gdje sam ja to pogrijesio???

Ako si isprovociran zato sto je Horror otvorio temu a ti nisi htjeo, to je druga prica... Boli me kurac zatvorite temu!

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Jan 2007, 12:22

:serem:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jan 2007, 12:59

undying wrote:Offtopic-nikako..
Offtopic svakako. Pgledaj si prvi post, vezao si tri filma, ovo nije niti jedan od ta tri filma. Je nastavak jednog od filmova, ali nije ontopic :wink: A sad dali si u danjem tijeku rasprave vezivao i nastavke, nemam pojma, zaboravio sam a nije mi se dalo ni pratiti ...

Locked