Saw V (2008)

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 25 Oct 2008, 13:11

HorrorHR wrote:pas mater, sad bi trebao kao prije kina pogledati sva 4 dijela da skužim o čemu se radi? mislim da ne 8)
ovo mi je najzesce kad cujem..sve nastavke sam jednom pogledao zapamtio sam vecinu vaznih stvari..tak da ne kuzim kaj je toliko konfuzno sa nastavcima i flashbackovima.. :P
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2008, 13:12

A$H wrote:
HorrorHR wrote:pas mater, sad bi trebao kao prije kina pogledati sva 4 dijela da skužim o čemu se radi? mislim da ne 8)
ovo mi je najzesce kad cujem..sve nastavke sam jednom pogledao zapamtio sam vecinu vaznih stvari..tak da ne kuzim kaj je toliko konfuzno sa nastavcima i flashbackovima.. :P
slažem se. :lol:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Oct 2008, 13:18

A$H wrote:ovo mi je najzesce kad cujem..sve nastavke sam jednom pogledao zapamtio sam vecinu vaznih stvari..tak da ne kuzim kaj je toliko konfuzno sa nastavcima i flashbackovima.. :P
pa sve je konfuzno, nemam pojma uopće koji su twistovi bili u četvrtom dijelu, a kamoli u drugom. Pričao sam sa par ljudi o istoj stvari i već su prestali nakon trećeg radi konfuzije gledati. Ja ono pogledam, reda radi, da vidim neki dobar kill - a one fore ko koga, tko kada, zašto, kako, ne zapamtim ama baš ništa. U 5 godina sam pogledao toliko filmova, da nije baš da pamtim twistove iz Saw 3, a kamoli iz jedinice :)

elrania

Post by elrania » 25 Oct 2008, 13:36

HorrorHR wrote:
A$H wrote:ovo mi je najzesce kad cujem..sve nastavke sam jednom pogledao zapamtio sam vecinu vaznih stvari..tak da ne kuzim kaj je toliko konfuzno sa nastavcima i flashbackovima.. :P
pa sve je konfuzno, nemam pojma uopće koji su twistovi bili u četvrtom dijelu, a kamoli u drugom. Pričao sam sa par ljudi o istoj stvari i već su prestali nakon trećeg radi konfuzije gledati. Ja ono pogledam, reda radi, da vidim neki dobar kill - a one fore ko koga, tko kada, zašto, kako, ne zapamtim ama baš ništa. U 5 godina sam pogledao toliko filmova, da nije baš da pamtim twistove iz Saw 3, a kamoli iz jedinice :)
ja sam ih pogledala sve i zbilja se niceg ne sjecam :lol:, zapamtila sam samo dojam koji je nakon svih (osim prvog, ajd) bio nikakav.

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Oct 2008, 14:59

Ja ću sutra pogledati prvi, za par dana drugi, pa treći...pa tek onda 347.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 25 Oct 2008, 15:59

Bloody Disgusting - 3/10
Overall, SAW V looked like a made-for-TV movie that might air on the Sci-Fi Channel. It was dull, boring and even looked cheap. There’s literally someone holding or looking through a file in every single scene (outside of the traps) as if it’s they’re there just to add something to the empty space.
e tek me sad film zainteresirao
:mrgreen: :rock:

A$H

Post by A$H » 25 Oct 2008, 16:01

hahaha i mislio sam da bude.. :mrgreen:

Jigsaw_16

Post by Jigsaw_16 » 25 Oct 2008, 20:33

Jedinica je najbolja....onaj redatelj Darren Lynn Bousman je sve zeznuo...
al svejedno jedva čekam : D
(inače sam novi član pa još ne kužim sve...al budem ja to xD)
WWJD - What would Jigsaw do? (po šesti put :D)

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Oct 2008, 00:02

Jigsaw_16 wrote:Jedinica je najbolja....onaj redatelj Darren Lynn Bousman je sve zeznuo...
Pozdrav, imenjače.

Jigsaw_16

Post by Jigsaw_16 » 26 Oct 2008, 09:45

jigsaw wrote:
Jigsaw_16 wrote:Jedinica je najbolja....onaj redatelj Darren Lynn Bousman je sve zeznuo...
Pozdrav, imenjače.
hehe. hvala. drago mi je da ima još nekog kome je Jigsaw super.
pozdrav
WWJD - What would Jigsaw do? (po šesti put :D)

A$H

Post by A$H » 26 Oct 2008, 11:45

kako kome, po meni nije..bar je uveo fora zamke i dosta gorea..sad kad ga nebude ziher ce bit manje krvaviji i zanimljiviji nastavci..

A$H

Post by A$H » 26 Oct 2008, 11:47

Overall however I think if you are already a fan of the Saw franchise you will like this entry. Though the gore is significantly cut back probably because Darren Lynn Bousman is no longer behind the camera. So don't expect as much splatter. A solid entry into the Saw franchise but if you are not familiar with the franchise.. don't even attempt to catch this one. I highly recommend however doing a marathon run of the first four films to catch yourself up. I would say to people who are wary of the film to just wait for DVD. With the economy the way it is you can spend your hard earned money on something much better than this.
Score - 6/10

A$H

Post by A$H » 26 Oct 2008, 11:50

Thanks to a great many flashbacks, nearly everyone who has appeared in a Saw movie previously gets to make a cameo. Though mostly old footage, it's a nice touch and serves as a wink to the fans, given the series' ever-more complicated continuity.

Despite some surface flaws, Saw V shouldn't disappoint anyone who has made it this far into the franchise. (Especially those fans who gathered for last night's five-movie marathon) To everyone else, be sure to keep your eyes open; Part VI is already planned for next Halloween and there are more than a few threads left purposefully untied for more Jigsaw outings.
Rating: 6 out of 10

ista ocijena i na drugom site-u..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Oct 2008, 12:11

Image

Image

A$H

Post by A$H » 26 Oct 2008, 12:16

smrdi mi i vese od 2 nastavka.. :lol: :lol:

Post Reply