nije egzorcist 4?shogo wrote:radi se o nekom istraživaču, mislim da je doba 2.svj. rata, on ide na uskršnje otoke u potrazi za nekim relikvijama ili malim kipićima koji su lokalna legend, uglavnom leti avionom i javlja se prokletstvo tih figura s uskršnjih otoka!!!ako netko zna
Koji je to film?
- john_constantine
- maddjuro
nesjećam se zašto, al ljudi idu nešto istraživat u kuću opsjednutu duhovima, mislim da je vlasnk bio "kain ili cain" kuću je uredio kao da bude igralište za djecu, a flm završi tako da ka ona vrata na kraju zarobe, navodno je koristio djecu kao roblje ili ne ne sjećam se više
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
the haunted ili the house on haunted hill možda?maddjuro wrote:nesjećam se zašto, al ljudi idu nešto istraživat u kuću opsjednutu duhovima, mislim da je vlasnk bio "kain ili cain" kuću je uredio kao da bude igralište za djecu, a flm završi tako da ka ona vrata na kraju zarobe, navodno je koristio djecu kao roblje ili ne ne sjećam se više
- Wendigo
to je ovo brijem.. zakon film.shogo wrote:ma nije egzorcist, bilo na tvu, nekakva sila prevladava otocima i ti malim kipićima, nešto slično indiani jonesu, urezalo mi se u sjećanje, i taj pad aviona kada se pojavi crvena svijetlost...
http://www.imdb.com/title/tt0091964/
- A$H
lolcactus wrote:Kako se zove film na engleskom koji se prije 10-15 godina prikazivao na TV pod nazivom KAMERONOV ORMAR?
Cameron's Closet - http://www.imdb.com/title/tt0097008/
ovo je bilo lagano..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
GreenHornet
- Wendigo
-
GreenHornet
- cactus
Muče me još dva filma: 1.Plakat filma se sastojao od omarića sa ladicama na kojem su stajali imena organa (oči,uši i slično) a pozadina je tamne boje i 2. Nije horror ali je film koji intrigira. Davno je bio na televiziji,crnobijeli a recimo da je krimić. Radi se ubojstvu u nekom mislim dvorcu koji istražuje policija i na kraju nađu da je krivac sin ili neki rođak ubijenog koji se krio pod lažnim imenom. A zanimljivo je to da se na odjavi filma pojavljuju neki akteri (mislim policajac pa piljarica i još neki) i skidaju masku okrenuti leđima gdje se ispostavlja da je to se isti lik i ne objašnjava se tko je to. Evo koji su to filmovi?
-
GreenHornet