Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
- Betmen
ovo je najtuznija stvar koju sam cuo u zivotu......pumpkin girl wrote:Prom night. (opet) Hm ne znam zasto opet ali...nasla sam pozitivnu stranu filma: zbog nedavnog prekida s deckom cmizdrila sam cijelo vrijeme tijekom onih ultra-sladunjavih scena pa...ako nemate romanticnih komedija to je pravi izbor ^^
- Hobotshy
Glavu gore, ja sam siguran da bi se ovdje našao neki dečko koji bi sa tobom pogledao dobar horror filmpumpkin girl wrote:Prom night. (opet) Hm ne znam zasto opet ali...nasla sam pozitivnu stranu filma: zbog nedavnog prekida s deckom cmizdrila sam cijelo vrijeme tijekom onih ultra-sladunjavih scena pa...ako nemate romanticnih komedija to je pravi izbor ^^
- Hobotshy
Večeras pogledao
Skin Walkers - ajde barem priča o vukodlacima nije i ovoga puta ispričana na potpuno jednak način... Film pati od gadnih nedosljednosti, npr. nekad je vukodlake/ljude moguće ubiti sa 2 metka, dok bakica sa početka filma podnosi puno puno toga... izdržljivi ti penzioneri
Uglavnom niš posebno ali jedan veliki plus dajem filmu jer ne koristi već 1000 puta prožvakani kliše o tome kako dobrota iznutra pobjeđuje zlo izvana, ili tako nekako... oni koji pogledaju znat će o čemu pričam
Skin Walkers - ajde barem priča o vukodlacima nije i ovoga puta ispričana na potpuno jednak način... Film pati od gadnih nedosljednosti, npr. nekad je vukodlake/ljude moguće ubiti sa 2 metka, dok bakica sa početka filma podnosi puno puno toga... izdržljivi ti penzioneri
Uglavnom niš posebno ali jedan veliki plus dajem filmu jer ne koristi već 1000 puta prožvakani kliše o tome kako dobrota iznutra pobjeđuje zlo izvana, ili tako nekako... oni koji pogledaju znat će o čemu pričam
- Nyu
Hobotshy wrote:Glavu gore, ja sam siguran da bi se ovdje našao neki dečko koji bi sa tobom pogledao dobar horror filmpumpkin girl wrote:Prom night. (opet) Hm ne znam zasto opet ali...nasla sam pozitivnu stranu filma: zbog nedavnog prekida s deckom cmizdrila sam cijelo vrijeme tijekom onih ultra-sladunjavih scena pa...ako nemate romanticnih komedija to je pravi izbor ^^
Ma, mozda, ali ne bi sigurno onaj s kojim se meni gledaju filmovi trenutno
film - Masters of horror - We all scream for ice cream
- Asfodel
- lord
- john_constantine
Supernatural season 1 - zabavna akcijska horor serija, dobri karizmatični likovi, radnja, reference na filmove, čudovišta, i zaraza. Po drugi put gledano. Primjećuje se već odmah razlika u drugoj sezoni, ali ovaj put ću dalje gledati opet iznova i nastaviti ovaj put tamo gdje sam stao.
Michel puši karu.
- Hobotshy
Shaolin vs. Evil Dead 2: Ultimate Power (2006) - na ovaj film sam sasvim slučajno naletio zbog onog Evil Dead u naslovu... Ovo je takav trash, kakav već odavno nisam pogledao, ali u pozitivnom smislu
Najbolje od svega je što film baš i ne pokušava biti smiješan (ne volim azijski humor u sličnim filmovima), ali jednostavno se morate smijati kad vidite neke scene. Ono što me posebno "oduševilo" je originalno kretanje vampira u filmu. Ovako nešto još nitko nije smislio... Oni ne lete, oni ne hodaju, oni drže dvije ruke ispružene ispred sebe i skaču kao žabice
ma to morate vidjet, to se ne može opisati riječima
(i ne, to u filmu nije trebalo biti smiješno
)
Najbolje od svega je što film baš i ne pokušava biti smiješan (ne volim azijski humor u sličnim filmovima), ali jednostavno se morate smijati kad vidite neke scene. Ono što me posebno "oduševilo" je originalno kretanje vampira u filmu. Ovako nešto još nitko nije smislio... Oni ne lete, oni ne hodaju, oni drže dvije ruke ispružene ispred sebe i skaču kao žabice
- A$H
ta fora sa kretanjem je uzeta iz ovog klasika.. Geung si sin sang aka Mr. Vampire - http://www.imdb.com/title/tt0089371/Hobotshy wrote:Shaolin vs. Evil Dead 2: Ultimate Power (2006) - na ovaj film sam sasvim slučajno naletio zbog onog Evil Dead u naslovu... Ovo je takav trash, kakav već odavno nisam pogledao, ali u pozitivnom smislu![]()
Najbolje od svega je što film baš i ne pokušava biti smiješan (ne volim azijski humor u sličnim filmovima), ali jednostavno se morate smijati kad vidite neke scene. Ono što me posebno "oduševilo" je originalno kretanje vampira u filmu. Ovako nešto još nitko nije smislio... Oni ne lete, oni ne hodaju, oni drže dvije ruke ispružene ispred sebe i skaču kao žabicema to morate vidjet, to se ne može opisati riječima
(i ne, to u filmu nije trebalo biti smiješno
)
koji je u svemu(unatoc godini snimanja) bolji od S vs ED filmova...ustvari kad razmislim svih 5 nastavaka je bolje..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!