Koji ste horror zadnji gledali?
- Aryx
pocne jako dobro , a zavrsi totalno vodeno ....maddjuro wrote:death note ep1- konačno mi je ovo došlo na red, ako se nastavi anime ovako kako je počeo, biti ce super,
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
jeba
naravno da hoće, mislim da je kraj napravljen na taj način da se vidi prvo kako će proći na kino blagajnama pa onda...FilmTV wrote:Ako bude para napraviti će oni nastavak i da je kraj takav da umiru ama baš svi likovi u filmu i implodira kugla zemaljskajeba wrote:možda nisam pročitao sve postove vezane uz Mirrors, ali čudi me keko nitko nije rekao da bi mogao biti nastavak
čini mi se da je kraj snimljen baš u tom stilu
SPOILER
mislim da Jack Bauer ne može ostati s one strane ogledala
- A$H
- Hobotshy
The Cottage (2008) - očekivao puno, dobio jako malo... par dobrih fora u inače poprilično nezanimljivom filmu... znam da je ovo horror komedija, ali od horrora ovdje možda ima par minuta filma... nekoliko krvavih scena (ništa spektakularno) i prožvakani "mutant" negativac... priča cijelog filma stane u par rečenica...
- john_constantine
- john_constantine
body bags - otkačeni horor, tri priče, hrpa poznatih glumaca i redatelja povezanih za hororima, ali većinom cameo uloge, prva je solidna s njegovim poznatim horor šokovima, drugi dio je prelud, naročito kraj, a treći je baš najzanimljiviji, naročito scene halucinacije... trash štih, dobra gluma, glazba, krvave scene, omnibus priče, john carpenter kao zabavni mrtvac koji predstavlja filmove. 3/5
Michel puši karu.
-
jeba
nastavio sam sa gledanjem serije Supernatural i za pohvalit je - što bi američki filmski kritičari rekli two thumbs up
no, što više dijelova pogledam sve više mi se čini da je riječ o kopijama pojedinih filmova
wendigo - already seen
phantom traveler - kopija od the night flier i final destination
vidim da je 5. epizoda 1. sezone bloody mary - sounds familiar
e sad, moje pitanje je da li je riječ o kopijama ili sam gledao puno filmova iste tematike, pa mogu naslutiti kuda ide radnja???
bez obzira na sve i dalje ću nastavit gledat
no, što više dijelova pogledam sve više mi se čini da je riječ o kopijama pojedinih filmova
wendigo - already seen
vidim da je 5. epizoda 1. sezone bloody mary - sounds familiar
e sad, moje pitanje je da li je riječ o kopijama ili sam gledao puno filmova iste tematike, pa mogu naslutiti kuda ide radnja???
- john_constantine
ideje su zapravo preuzete iz filmova, i to je već poznato tako da se ne moraš čuditi... Ali kasnije će napredovati radnja, i biti će manje sličnosti...jeba wrote:nastavio sam sa gledanjem serije Supernatural i za pohvalit je - što bi američki filmski kritičari rekli two thumbs up
wendigo - already seen
vidim da je 5. epizoda 1. sezone bloody mary - sounds familiar![]()
e sad, moje pitanje je da li je riječ o kopijama ili sam gledao puno filmova iste tematike, pa mogu naslutiti kuda ide radnja???![]()
Michel puši karu.