Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Scarface
john_constantine wrote:dr mladjo wrote:john_constantine wrote:
pa da sam zloban, rekao bi da ga nisam toliko često vidio da se plače i cmizdri toliko u jednom filmu.

važno je da je počeo.samo još nek radi takve filmove a kloni se onim američkih komedija..
s time se slažem, te američke komedije su ga i uništile, makar rush hour serijal može proći, kao i šangajsko podne, ali ostalo...
Ma daj ne pričajte gluposti, te američke komedije su svojevrstan kult i samo su ga učvrstile ka hongkonšku i američku zvijezdu, i meni je do jedna zakon jer ga obožavan ka pojavu. Nova policijska priča je i mene iznenadila ozbiljnošću, ali to je samo dokaz kolko je Jackie dobar glumac.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
dr mladjo
ah jedan buddy buddy serijal je previše a kamoli 2!istina postao je poznatiji i zaradio je više novaca ali zato mu je kvaliteta filmova opala..
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
john_constantine
Ghostface wrote:john_constantine wrote:dr mladjo wrote:važno je da je počeo.samo još nek radi takve filmove a kloni se onim američkih komedija..
s time se slažem, te američke komedije su ga i uništile, makar rush hour serijal može proći, kao i šangajsko podne, ali ostalo...
Ma daj ne pričajte gluposti, te američke komedije su svojevrstan kult i samo su ga učvrstile ka hongkonšku i američku zvijezdu, i meni je do jedna zakon jer ga obožavan ka pojavu. Nova policijska priča je i mene iznenadila ozbiljnošću, ali to je samo dokaz kolko je Jackie dobar glumac.
pa ne znam... U svojoj zemlji je snimio odlične akcijske filmove kao police story serijal ili drunken master, gdje su koristili njegove kaskaderske sposobnosti i smisao za humor i gegove, ali ove američke komedije The Medallion, The Tuxedo su katastrofa cijepljene od humora, i loše akcije.
Michel puši karu.
-
john_constantine
Death race - odlična zabava, akcija, gaženje, eksplozije, vozila, dreadnought, cool likovi, razbijanje, zamke, oružja, glazba, vožnja i Frankestein. Zabava od početka do kraja. 4/5.
Michel puši karu.
-
Asfodel
-
Mr. Brooks - jako dobro
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
GreenHornet
"Batman begins"
9/10
Bruce Wayne me u pojedinim trenutcima po glasu,gestama,ponašanju neodoljivo podsjeća na Patricka Batermana.

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
A$H
Iron Man - 4.5/5 i nakon drugog glednja jedna od najboljih marvelovih adaptacija stripa..jedva cekam drugi dio..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
shogo
STARGATE - treći put, odličan film sa mnogo rupa ali i puno TVRDNJI za zamisliti se i sa nekim čak i dokazima o davnim vremenima...
-
A$H
shogo wrote:STARGATE - treći put, odličan film sa mnogo rupa ali i puno TVRDNJI za zamisliti se i sa nekim čak i dokazima o davnim vremenima...
a sad opet seriju i ostala 2 filma

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Asfodel
-
shogo wrote:STARGATE

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
maddjuro
john_constantine wrote:Death race - odlična zabava, akcija, gaženje, eksplozije, vozila, dreadnought, cool likovi, razbijanje, zamke, oružja, glazba, vožnja i Frankestein. Zabava od početka do kraja. 4/5.
potpisujem, sad mi se baš igra twisted mettal, jedino šteta što nema toga za PC
kad smo kod tog, zna li neko neku igru za PC, u stilu Twisted mettal-a, izuzevši carmageddon, važno je da auti imaju kojekakva oružja
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Studeni
KLASS ---- sjajna estonska 'bullying-školsko nasilje-i-onda-ode-sve-u-pizdu-materinu' drama....odlično snimljena, sjajno uhvaćeni klinački trenuci zlobe i nebrige.....8/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
john_constantine
maddjuro wrote:john_constantine wrote:Death race - odlična zabava, akcija, gaženje, eksplozije, vozila, dreadnought, cool likovi, razbijanje, zamke, oružja, glazba, vožnja i Frankestein. Zabava od početka do kraja. 4/5.
kad smo kod tog, zna li neko neku igru za PC, u stilu Twisted mettal-a, izuzevši carmageddon, važno je da auti imaju kojekakva oružja
hm... onaj auto assault, ali je mmorpg...
a gledam malo ovaj twisted metal na youtube, baš mi ne izgleda ništa specijalno...
A twisted metal 2, imaš za pc.
Michel puši karu.
-
Decadentor
The dark knight 8/10 Film mi je pre odlican, bas mi je sjeo. Nemam vise nist za napisat (znate i sami)
-
maddjuro
john_constantine wrote:maddjuro wrote:john_constantine wrote:Death race - odlična zabava, akcija, gaženje, eksplozije, vozila, dreadnought, cool likovi, razbijanje, zamke, oružja, glazba, vožnja i Frankestein. Zabava od početka do kraja. 4/5.
hm... onaj auto assault, ali je mmorpg...
a gledam malo ovaj twisted metal na youtube, baš mi ne izgleda ništa specijalno...
A twisted metal 2, imaš za pc.
tAK tak je, al tražim nešto u tom stilu za pc, a da nije carmagedon
soryte za offtopiciranje
I may be an idiot, but i am no fool.