LOL...ako misliš na sliku na kojoj lik trga košulju cool potezom onda sam na tu i ja mislio hahaha....samo kaj je to meni 2. slika u 2. reduelrania wrote:druga je elegantnija i senzualnija.![]()
vidi samo kako je azijat izblamiran poglednom na torzo s prednje strane![]()
jason ne mora nis ni radit, sam se skine i gotovi su![]()
Transporter 3
- Dragonrage
- elrania
mislis onda 1. u 2. redu?Dragonrage wrote:LOL...ako misliš na sliku na kojoj lik trga košulju cool potezom onda sam na tu i ja mislio hahaha....samo kaj je to meni 2. slika u 2. reduelrania wrote:druga je elegantnija i senzualnija.![]()
vidi samo kako je azijat izblamiran poglednom na torzo s prednje strane![]()
jason ne mora nis ni radit, sam se skine i gotovi su![]()
toliko gledas u nju da pada koncntracija?
- Decadentor
- Dragonrage
Novi trailer...još više cool, još više nabrijano...
TRAILER 2
Kao što kaže komentar na jednoj stranici...
The full trailer for the upcoming threequel actioner TRANSPORTER 3 is here and holy hell, does it look awesome. If you're jonesing for pure, unadulterated, brainless action then this movie is most certainly the one for you. The film looks like a hyperkinetic, over-the-top, non-stop action extravaganza...
TRAILER 2
Kao što kaže komentar na jednoj stranici...
The full trailer for the upcoming threequel actioner TRANSPORTER 3 is here and holy hell, does it look awesome. If you're jonesing for pure, unadulterated, brainless action then this movie is most certainly the one for you. The film looks like a hyperkinetic, over-the-top, non-stop action extravaganza...
- Dragonrage
- negativni
Re: Transporter 3
a u q, ja mislio da je sam već gledo 3. dio i da čekamo 4.!:-)john_constantine wrote:Na imdb - u primijetim najavu za 2009 godinu, ali treba se prijaviti na 14 dana besplatno, pa nemam nikakvih informacija. dok je jason stantham i luc besson, film će sigurno biti odličan i zabavan.
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
Warehouse Fight
Možda se varam...možda je to samo tako napravljeno za interent, ali i u jednom i u drugom clipu montaža mi se čini prebrzom i kamera je nekako predivlja...
Možda se varam...možda je to samo tako napravljeno za interent, ali i u jednom i u drugom clipu montaža mi se čini prebrzom i kamera je nekako predivlja...
- Dragonrage