nadam se da još netko dijeli mišljenje samnom
The Office UK & US verzija
-
filmofil
The Office UK & US verzija
nisam našao temu za ovu prejebenu seriju...meni najjača humoristična serija ikada...david brent (ricky gervais) i michael scott (steve carell) su nešto nikad viđeno...prvo sam pogledao britansku verziju i bio oduševljen, a onda saznao da postoji i američka...očekivao sam tipično američko smeće i još jedan u nizu američkih sitcomova koji se po ničemu ne razlikuju...1. epizoda US verzije mi je bila smeće jer je pola fora skopirano iz britanske, ali nastavio sam svejedno gledati dalje da vidim kolko su uspjeli upropastiti original...evo neki dan sam završio s 4. sezonom i sada jedva čekam 5. sezonu...o seriji bi mogao napisati romane jer je svaki lik odlično napravljen i ima neku svoju manu zbog koje mu se moraš smijati...ali michael scott i david brent su priča za sebe, ljudi kakvi ne postoje (nažalost) i svaka čast mozgu koji ih je smislio...uskoro ću naručiti preko amazona sve sezone jer ovo se mora imati...
ako niste, obavezno pogledajte ovu seriju (skinite samo 1 epizodu i navući ćete se)...prvo preporučam britansku, a onda američku koja je punoooo duža...
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
- Knatchbull
UK verzija je genijalna. Pogledao sam cijelu seriju u 2 dana i zbilja je šteta što su na tome stali. Ricky Gervais je jednostavno genijalan, dovoljno ga je pogledati da se nasmijem. Ostatak ekipe isto briljantan.
US verziju još nisam probao, al niš ne očekujem pa možda ispadne ok
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
filmofil
ma ak ti je britanska tak dobra onda i ovo mora biti samo nemoj odustati od gledanja nakon 1. sezone jer puno kopiraju britance, a likove je teško prihvatiti kad znaš da su kopije (meni su dwight schrute i jim halpert išli na živce prvih 10ep, a sad su mi među najboljim likovima...inače, njih 2 su rađeni po timu i garethu)Knatchbull wrote:UK verzija je genijalna. Pogledao sam cijelu seriju u 2 dana i zbilja je šteta što su na tome stali. Ricky Gervais je jednostavno genijalan, dovoljno ga je pogledati da se nasmijem. Ostatak ekipe isto briljantan.
a steve carell je priča za sebe...nemrem reći da je bolji od gervaisa, ali niti ih ne možeš uspoređivati jer su dosta različiti im likovi koje glume...britanski šef je nekako više jadan i glup, a ovaj američki je sposoban, ali socijalno zakinut kao da nije iz puberteta izašao
-
filmofil
- negativni
meni je steve carell blago iritantan, a i nekako sam uvijek unaprijed protiv remakeova tako da se još nisam prislio na us izdanje.filmophil wrote:ma ak ti je britanska tak dobra onda i ovo mora biti samo nemoj odustati od gledanja nakon 1. sezone jer puno kopiraju britance, a likove je teško prihvatiti kad znaš da su kopije (meni su dwight schrute i jim halpert išli na živce prvih 10ep, a sad su mi među najboljim likovima...inače, njih 2 su rađeni po timu i garethu)Knatchbull wrote:UK verzija je genijalna. Pogledao sam cijelu seriju u 2 dana i zbilja je šteta što su na tome stali. Ricky Gervais je jednostavno genijalan, dovoljno ga je pogledati da se nasmijem. Ostatak ekipe isto briljantan.
a steve carell je priča za sebe...nemrem reći da je bolji od gervaisa, ali niti ih ne možeš uspoređivati jer su dosta različiti im likovi koje glume...britanski šef je nekako više jadan i glup, a ovaj američki je sposoban, ali socijalno zakinut kao da nije iz puberteta izašao
inače, sličnost 1. us sezone nije čudna zato jer je gervais amerima prodao scenarij, tako da su ovi samo uzeli svoje glumce.
uk izdanje mi je možda i najbolji sitcom (ili to ili seinfeld!) tako da me je malo i strah uopče krenu s us izdanjem, mogo bi pre burno reagirati..
- HorrorHR
- Site Admin
UK verzija je bila genijalna, američkja mi niej baš nešto dobro počela ali je kasnije pokupila na koraku i humoru i ostala jedna od rijetkih serija koju baš pratim. Krajem četvrte sezone prelaskom na te neke 45minutne epizode malo se počelo razvodnjavati, ali eto prije 10 dana je izašla 5x01 i bila mi je predobra. Preskočili su sada tjedan i u četvrtak ide nova epizoda. jedva čekam...
- Freddy
-
filmofil
da, zbog predsjedničke debate...al epizoda zadnje je bila prejaka, kad gube težinuHorrorHR wrote:UK verzija je bila genijalna, američkja mi niej baš nešto dobro počela ali je kasnije pokupila na koraku i humoru i ostala jedna od rijetkih serija koju baš pratim. Krajem četvrte sezone prelaskom na te neke 45minutne epizode malo se počelo razvodnjavati, ali eto prije 10 dana je izašla 5x01 i bila mi je predobra. Preskočili su sada tjedan i u četvrtak ide nova epizoda. jedva čekam...
- HorrorHR
- Site Admin
Re: The Office UK & US verzija
Počeo sa gledanjem sedme sezone, prva epizoda odlična, druga tako tako.
-
filmofil
u kojem smjeru ide serija? ja ću čekat da se napuni 5 epizoda pa tek onda gledat jer mi je prekratak taj format od 20min...
SpoilerShow
jel se vratila holly? kako dwightu ide kupnja branše? 
- HorrorHR
- Site Admin
filmophil wrote:u kojem smjeru ide serija? ja ću čekat da se napuni 5 epizoda pa tek onda gledat jer mi je prekratak taj format od 20min...
SpoilerShowjel se vratila holly? kako dwightu ide kupnja branše?
SpoilerShow
Holly nula bodova, Dwight se upravo bacio u nekakav shopping 
Za sada u sedmoj sezoni nema nikakvog pomaka prema nekim većim stvarima...
Za sada u sedmoj sezoni nema nikakvog pomaka prema nekim većim stvarima...
-
filmofil
baš repriziram UK verziju i pogledao sam 4 epizode 1. sezone, prvi put gledam s titlovima pa je još bolje
u prvom gledanju nisam skužio dosta fora jer nije baš da se taj naglasak lagano skuži
david brent je i službeno najbolji lik ikad napisan u humorističnim serijama
david brent je i službeno najbolji lik ikad napisan u humorističnim serijama
- copycat
Britansku verziju nekuzim
Americka je prebolesna
Americka je prebolesna