Last Post Wins !!!11one
- Scarface
To šta ne učin 10 sati dnevno ne znači da san lijen i bezvoljan, triba bit umjeren u svemu, sve ispod i iznad nije baš normalno, al eto, ritam od 3 sata san odredija, sat više- manje, ne mislin da će bit problema, ne težin ja petici, dva mi je dosta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
pa dobro, sam znas kolko mislis da trebas i mozes. vidjet ces s vremenom jel ti to zbilja odgovara. sve u svemu, sretno.
inace, ja jedva da 1h na dan sjedim za knjigom
. i to mi otpadne na pisanje zadaca.
sad bas kad se osvrnem na svoje ucenje jedino kad se sjecam da sam nes radila je tj-2 prije samog ispita i onda sam zagrijala solicu kak se spada.
najveca tlaka su mi seminari koje pisemo...cujem da me ceka 6 komada na ovoj godini sada *sigh*
a i da ce bit kilometarskih zadaca svaki dan
inace, ja jedva da 1h na dan sjedim za knjigom
sad bas kad se osvrnem na svoje ucenje jedino kad se sjecam da sam nes radila je tj-2 prije samog ispita i onda sam zagrijala solicu kak se spada.
najveca tlaka su mi seminari koje pisemo...cujem da me ceka 6 komada na ovoj godini sada *sigh*
a i da ce bit kilometarskih zadaca svaki dan
- Scarface
Fala, imamo i mi neke seminare koje triba radit u powerpointu, al ne svi, već koga odabere. Danas san nešto čita, učit počinjen sutra, pa šta bude.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Od ljudi koje sam ja vidjela da idu na medicinu (a i logika mi tak govori kad vidim debljinu knjige), samo 3 sata je nemoguće, a sad ti vidi ak tebi ide, ništa ja ne kažemGhostface wrote:ritam od 3 sata san odredija, sat više- manje, ne mislin da će bit problema, ne težin ja petici, dva mi je dosta.
puno sreće
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Ma bit će ok, rasporedija san negdi oko 40 stranica dnevno koje ću onako pročitat, nešto važnije upamtit, i za to mi ne triba više od 3 sata, i uspijen li održat taj ritam, bit ću gotovo za 15 dana, a ispit je 28.10, dakle za 23 dana, i ostaje mi masu vrimena za utvrdit i ponovit.
- Donnie Darko
- Scarface
Nikad se nemoj divit nekome samo zato šta dobro uči, najbolji prijatelj mi je završija za bravare i sad je vatrogasac, ja se divin njemu puno više nego sebi i ostalim "medicinarima".
- elrania
- Asfodel
- john_constantine
- Freddy