jučer premalo bilo ljudi,navijanje dobro,igra užas
Kelava-ispucavanja užasna, posla nekog nije imao
Lovren-dao dobar gol, nakon toga dosta slabašan u ofenzivi...pomalo se bojao ići naprijed...al okej u obrani mislim da je dodao samo 1 krivu loptu
Carlos i Bišćan-jedini koji su pokušavali namjestiti Osječanima šansu, to sve govori...Bišćan totalno izvan utakmice, većina lopti krivo dodana...
Ibanez-odličan, a kao lijevo krilo fenomenalan...mislim da dinamo nikada nije imao takvog igrača sa takvim centaršutom, mislim da će "mali" bit igračina...također, vidlo se da ni slobodnjaci mu nisu stran pojam
Vrdoljak-ništa osobito, svoj posao odradio, ajmo reć korektno...jedino mislim da je kod 1 skoka morao bolje reagirati...a on inače ima dobar udarac glavom...
Badelj-vidi se iz aviona da je "iza" izgubljen, te da treba igrati više naprijed gdje mu je i mjesto...inače ukupno solidan, dobro je da popravlja formu
Balaban-zanimljivo zbog čega je bio zamijenjen...u 44. min. Balaban je išao u svojem karakterističnom "odličnom" prodoru i naravno kao i uvijek, krivo dodao...publika popizdila, počela mu jebat mater i sve...a onda je Bole-top zapljeskao(sarkastično, budala)...ja sam se valjo od smijeha...onda su ovi poludjeli, a Ivanković je naprosto ga morao zamijeniti
inače je odigrao katatsrofalno i vidlo se iz aviona da dinamo s njime nije napravio 1 smislenu akciju
Sammir-danas stvarno loš....previše oscilacija ima u igri, a mislim da bi trebao više pucat jer nema loš šut, al jebi ga kad pimplja stalno
Morales-odradio posao...odličan centaršut odmah na poč., cijelu utakmicu jako opasan po Skendera...zadovoljan sam njime, a isplatio nam se već onim predivnim golom protiv Sparte
Mandžukić-uff danas mu nije išlo...dobio je 2 prave lopte...u 2. pol. sam pred golmanom je fulo zicera, a kasnije mislim danije bio baš čist penal, a mislim d aje bolje da ih on ne izvodi jer ima slab šut
Tadić-ništa
Hrgović-kao lijevo krilo(novi Profesorov eksperiment...) ništa, katatsrofa...kasnije premješten(NAPOKON) na lijevog beka gdje je odigrao ništa osobito...važno da je na krilo došao Ibanez koji je radio čuda Osijeku
Tomić-slab, imo je jedino 2 solidna centaršuta iz kornera neiskorištena...
al sam se smrzo
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...