GreenHornet wrote:Freddy wrote:GreenHornet wrote:dana white,predsjednik ufc-a je izjavio da će kimbo poginut ako tamo dođe....
a gle,frajer več ima 33 god.,još 4,5 god može ako želi
....tam su oni u prenosti,to ti je isto tak da pošalješ nekog iz ufc-a da se tuče sa Kimbom na ulici,street fight,Kimbo bi bio u velikoj prednosti
vidiš,ja mislim da bilo koji "ulični borac" nema šanse protiv čovjeka koji godinama trenira neku borilačku vještinu...
nedavno su ovdje 3 lika članovi lokalnog ul.fight kluba,2 od njih višestruki prvaci hrvatske u judu+zasad neporaženi ul.fighter doslovi masakrirali 6-7 momaka koji iza sebe imaju na desetke uličnih i hooliganskih fightova...
kaže mi jedan od njih "ja se pokrio,njih 2 udaraju-nešto u blok,nešto kroz blok,stali na sekund,ja opalio 2 aperkata i zaspali su"
recimo fight kimbo-fedor na ulici...mislim da bi trajalo dok bi na nogama bili,čim bi na pod pali bila bi poluga ili gušenje...
dobro,svako ima svoja gledanja,protiv fedora nema šanse,to se zna,ali recimo ja nikad nisam treniro boks,a vjerujem da znam bolje od pola ovih boksača treniro sam hrvanje koje mi je dosta pomoglo,a doma sam sve sam radio i boks,napravio si sprave, i tuko sam se protiv frajera koji je treniro duže vrijeme kickboxer,i razbio ga ko panta pitu,ali dobro ne kažem da to ništa ne znači,več ovisi o situaciji,kužiš,mene recimo uvjek privlačio street fight i na tome sam odraso,ali naravno protiv ovih ul.fight kaj treniraju,koji imaju borbe iza sebe,teško.....znaš kaj je meni najviše pomoglo,a i to bi preporučio svima,stani se pred ogledalo i ciljaj samo svoju bradu i nikad nečeš promašit,ili za brzinu stavi si utege od 4,5kg oko ruke i tako gađaj

,znam i ja podosta poluga
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...