Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 29 Sep 2008, 18:58

Djuro21 wrote:hellsing 4/5- odličan anime, šteta da ima samo 13 nastavaka, svakako ga treba pogledat ako niste, kasnije cu odgledat i ona 4 OVA nastavka
Ma nije šteta, poslije napada na hellsing su prešli u totalnu nebulozu, tako da bi teško mogli nastaviti dalje radnju, jer više nema veze s mangom. Pogledaj OVA, sto puta je bolji i onda pročitaj mangu.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Sep 2008, 19:25

john_constantine wrote:
Djuro21 wrote:hellsing 4/5- odličan anime, šteta da ima samo 13 nastavaka, svakako ga treba pogledat ako niste, kasnije cu odgledat i ona 4 OVA nastavka
Ma nije šteta, poslije napada na hellsing su prešli u totalnu nebulozu, tako da bi teško mogli nastaviti dalje radnju, jer više nema veze s mangom. Pogledaj OVA, sto puta je bolji i onda pročitaj mangu.
pogledah i ova, uistinu je bolji, na mange prelazim kad sve anime-e odgledam;
kad smo kod mangi, jesi li saznao koliki je dio mange pokriven u bouo renkin animeu? ja sam tražio, i ne nađoh ništa
I may be an idiot, but i am no fool.

Betmen

Post by Betmen » 29 Sep 2008, 21:36

mirrors http://www.imdb.com/title/tt0790686/

mogu reci fakat fora hororac, treba pogledat

Studeni

Post by Studeni » 29 Sep 2008, 22:12

THE 8TH PLAGUE ---- Guerrerov prvijenac i, začudo, legao mi je više nego 'Carver'.....puno bolji kolorit mada se radi o (kontam) običnom "premazu", bolji rad kamere i nekako kvalitetniji gore make-up iako se radi o dosta manjem budžetu nego 'Carver'.....dosta finiji kadrovi prirode nego u Carveru.....frajer ima neki svoj cheapo trashy štih,ali nekako komprimiran (da ne kažem ispeglan), ali mu očajno treba suvisao i korektan scenarij (jer ovo je strašno plitko da ne vjeruješ) i onda bi to moglo biti puno bolje.....unutar žanra i s obzirom na budžet sasvim okej......6/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

dr mladjo

Post by dr mladjo » 29 Sep 2008, 23:00

Severance (2006)- horror komedija.ekipa ode na team building negdje u istočnu europu.u šume i naiđu na probleme..problem s ovima miješanjem obično bude kad je jedan od žanrova preističe.film ima jednostavno prekomične scene koje odudaraju od ozbiljnog dijela filma..6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Sep 2008, 00:07

john_constantine wrote:
konačno nakon par sati sam pročito mangu, tj ovih 90-ak poglavlja koji su objavljeni, jedva čekam novi naszavak, stvarno super manga, da je bar počnu izdavat u nas u sklopu mangamanije

Freddy

Post by Freddy » 30 Sep 2008, 01:33

Mirrors-vidim da vas je dosta pogledalo taj film,sad sam ga upravo pogledo i mogu reč jedan od najboljih filmova u posljednje vrijeme,svake minute sve bolji i bolji,radnja jako dobro zamišljena,totalno neočekivan kraj,sve pohvale za taj film,zasada film god.,ali vidjet čemo 9.5/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2008, 16:59

Djuro21 wrote:
john_constantine wrote:
pogledah i ova, uistinu je bolji, na mange prelazim kad sve anime-e odgledam;
kad smo kod mangi, jesi li saznao koliki je dio mange pokriven u bouo renkin animeu? ja sam tražio, i ne nađoh ništa
ma nisam se niti sjetio pošto nemam pristup netu (na drugom sam kompu), a moram formatirati komp, ali sada ću ostaviti pitanje tim znalcima.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2008, 17:00

Djuro21 wrote:
john_constantine wrote:
konačno nakon par sati sam pročito mangu, tj ovih 90-ak poglavlja koji su objavljeni, jedva čekam novi naszavak, stvarno super manga, da je bar počnu izdavat u nas u sklopu mangamanije
bah, ti iz jutarnjeg niti ne znaju razlikovati mangu od jeftinog stripa, prije se nadaj da će algoritam izdati hellsing poslije blade of immortal.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Sep 2008, 18:30

john_constantine wrote:
Djuro21 wrote:
john_constantine wrote: Ma nije šteta, poslije napada na hellsing su prešli u totalnu nebulozu, tako da bi teško mogli nastaviti dalje radnju, jer više nema veze s mangom. Pogledaj OVA, sto puta je bolji i onda pročitaj mangu.
bah, ti iz jutarnjeg niti ne znaju razlikovati mangu od jeftinog stripa, prije se nadaj da će algoritam izdati hellsing poslije blade of immortal.
taj blade ima dosta knjižica, a pošto izlaze jednom mjesečno će potrajat, mislim se dal da naručim to prek amazona, al došlo bi me 800-tinjak kn, tak da sumnjam

P.S.
sory-te zbog offtopiciranja

Scarface

Post by Scarface » 30 Sep 2008, 18:56

john_constantine wrote:
Djuro21 wrote:
john_constantine wrote: Ma nije šteta, poslije napada na hellsing su prešli u totalnu nebulozu, tako da bi teško mogli nastaviti dalje radnju, jer više nema veze s mangom. Pogledaj OVA, sto puta je bolji i onda pročitaj mangu.

Nije jutarnji nego večernji! I ne pametuj tu, večernji radi sasvim solidan posao, recimo ovaj Riding shotgun je fenomenalan (a i Bizenghast je hvalevrijedan potez unatoč tome šta se meni ne sviđa), nema veze šta nije autentična manga, i Hellsinga sigurno neće večernji izdat jer ima ugovor sa Tokyopopom koji to ne izdaje, nema to veze sa tvojom tvrdnjom da ne znaju razlikovat mangu od jeftinog stripa. Ako već nešto tvrdiš, bar imaj argumentirane činjenice iza toga, idu mi na živce takvi pljuvači, umisto da budete veseli šta se manga, bilo japanska ili zapadnjačka pokušava probit na tržište.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Sep 2008, 19:02

sretan sam ja da bar nešto izlazi, ovaj riding shotgh je ok, bizenghast je postao jadan tamo negdje od trečg nastavka, jedino žao mi je što ne izdaju neke krvavije mange, nego samo one za do 18 godina(pritom apominjem da nisam čitao onu oštricu besmrtnika od algoritma)

Scarface

Post by Scarface » 30 Sep 2008, 21:57

Djuro21 wrote:sretan sam ja da bar nešto izlazi, ovaj riding shotgh je ok, bizenghast je postao jadan tamo negdje od trečg nastavka, jedino žao mi je što ne izdaju neke krvavije mange, nego samo one za do 18 godina(pritom apominjem da nisam čitao onu oštricu besmrtnika od algoritma)

E pa baš BoI ti je za starije tinejdžere, prilično zrela manga, i po pitanju krvi, jezika a i zahtjevne životne filozofije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bad Seed

Post by Bad Seed » 30 Sep 2008, 22:18

Studeni wrote:THE 8TH PLAGUE ---- Guerrerov prvijenac i, začudo, legao mi je više nego 'Carver'.....puno bolji kolorit mada se radi o (kontam) običnom "premazu", bolji rad kamere i nekako kvalitetniji gore make-up iako se radi o dosta manjem budžetu nego 'Carver'.....dosta finiji kadrovi prirode nego u Carveru.....frajer ima neki svoj cheapo trashy štih,ali nekako komprimiran (da ne kažem ispeglan), ali mu očajno treba suvisao i korektan scenarij (jer ovo je strašno plitko da ne vjeruješ) i onda bi to moglo biti puno bolje.....unutar žanra i s obzirom na budžet sasvim okej......6/10
ajme meni je taj film bio toliko očajan da ga nisam mogla pogledati do kraja. a probala sam više puta :lol:

Studeni

Post by Studeni » 30 Sep 2008, 23:08

Bad Seed wrote:
Studeni wrote:THE 8TH PLAGUE ---- Guerrerov prvijenac i, začudo, legao mi je više nego 'Carver'.....puno bolji kolorit mada se radi o (kontam) običnom "premazu", bolji rad kamere i nekako kvalitetniji gore make-up iako se radi o dosta manjem budžetu nego 'Carver'.....dosta finiji kadrovi prirode nego u Carveru.....frajer ima neki svoj cheapo trashy štih,ali nekako komprimiran (da ne kažem ispeglan), ali mu očajno treba suvisao i korektan scenarij (jer ovo je strašno plitko da ne vjeruješ) i onda bi to moglo biti puno bolje.....unutar žanra i s obzirom na budžet sasvim okej......6/10
ajme meni je taj film bio toliko očajan da ga nisam mogla pogledati do kraja. a probala sam više puta :lol:
bila je to teška borba :wink:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Post Reply