Midnight Meat Train
- Evil Xander
- Wendigo
kako sam sinoć krepavao od dosade doma, a odlučio sam ne izaći nigdje konkretno van, sjetio sam se MMT i solo krenuo put cinestara na ponoćnu predstavu pogledati ovo remek djelo koji sam željno iščekivao od prvog infoa o filmu ovdje na forumu, s tim da mi je jedan poznanik čitao book of blood vol. 1 i prije par godina me pozitivnim komentarima nabrijao na MMT.
dakle, film mi je odličan... vinnie jones koji mi je predobar glumac i kuler je majstorski odglumio mahoganiya, brutalnog, hladnokrvnog ubojicu/mesara koji metalnim maljem i kukom za meso (plus torba puna rekvizita za obradu) "rješava" solo putnike u noćnom vlaku newyorške podzemne željeznice. ideja za pet, efekti; vjerujem da je poznato kako ne ljubim novi CGI, pogotovo u horrorima, al ovo je tako lijepo i stilski napravljeno (scene klanja su naravno neuvjerljive pošto je riječ o digitalnom goreu, ali odlično izgleda) da sam ostao paf. tj. cijeli film je vizualno jako ugodan, plus super atmosferična glazba koja savršeno pridonosi ugođaju new yorka noću, podzemne željeznice... uglavnom, jako sam zadovoljan. čekanje i nabrijavanje se itekako isplatilo i sad mi se opet gleda.
naravno, imam par sitnih kritika koje su tako minorne da ih nema smisla spomijnati i pred kraj filma sam se malo zabrinuo da bi radnja mogla otić u krivom smjeru i rezultirati u neki glupi twist što je dosta često kod novijih filmova (meni barem), al srećom ispalo je super i kraj mi se posebno dopao. 
4,5/5

dakle, film mi je odličan... vinnie jones koji mi je predobar glumac i kuler je majstorski odglumio mahoganiya, brutalnog, hladnokrvnog ubojicu/mesara koji metalnim maljem i kukom za meso (plus torba puna rekvizita za obradu) "rješava" solo putnike u noćnom vlaku newyorške podzemne željeznice. ideja za pet, efekti; vjerujem da je poznato kako ne ljubim novi CGI, pogotovo u horrorima, al ovo je tako lijepo i stilski napravljeno (scene klanja su naravno neuvjerljive pošto je riječ o digitalnom goreu, ali odlično izgleda) da sam ostao paf. tj. cijeli film je vizualno jako ugodan, plus super atmosferična glazba koja savršeno pridonosi ugođaju new yorka noću, podzemne željeznice... uglavnom, jako sam zadovoljan. čekanje i nabrijavanje se itekako isplatilo i sad mi se opet gleda.

4,5/5
- A$H
uglavnomWendigo wrote:zbog kraja ili..A$H wrote:vecer..upravo pogledao The Midnight Meat Train...pomalo razocaran..sutra vise o filmu...
The Midnight Meat Train - 3/5 - necu filozofirat previse, jednostavno sam ocekivao bolje od Kitamure..mozda sam pogrijesio jer sam imao velika ocekivanja, ali tko nebi uz toliko poznatih i dobrih imena oko filma..Vinnie odlican u svojoj ulozi..sa takvom facom se nemre pogrijesit...njegova uloga je sigurno najbolja u filmu..
@Wendigo - SPOILER ne, cijelokupni film me pomalo razocarao..da ne spominjem kako je predvidljiv do bola..svaki dogadjaj ili twist je bio ocit, a kraj? Znao sam ga prije nego sam pogledao film tko je pogledao filmove od Kitamure(Aragami pogotovo) zna kraj..to mu je zastitni znak postao..good vs evil i na kraju uvijek good postane/zamjeni evil... tak da nisam bio iznenadjen konceptom kraja..da ga je rezirao Barker mozda bi bio iznenadjen, ali ovako neEND
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
potpis. a uloga onog fotografa koji je glavni protagonist priče je stvarno bezveze..A$H wrote:uglavnomWendigo wrote:zbog kraja ili..A$H wrote:vecer..upravo pogledao The Midnight Meat Train...pomalo razocaran..sutra vise o filmu...
The Midnight Meat Train - 3/5 - necu filozofirat previse, jednostavno sam ocekivao bolje od Kitamure..mozda sam pogrijesio jer sam imao velika ocekivanja, ali tko nebi uz toliko poznatih i dobrih imena oko filma..Vinnie odlican u svojoj ulozi..sa takvom facom se nemre pogrijesit...njegova uloga je sigurno najbolja u filmu..
@Wendigo - SPOILER ne, cijelokupni film me pomalo razocarao..da ne spominjem kako je predvidljiv do bola..svaki dogadjaj ili twist je bio ocit, a kraj? Znao sam ga prije nego sam pogledao film tko je pogledao filmove od Kitamure(Aragami pogotovo) zna kraj..to mu je zastitni znak postao..good vs evil i na kraju uvijek good postane/zamjeni evil... tak da nisam bio iznenadjen konceptom kraja..da ga je rezirao Barker mozda bi bio iznenadjen, ali ovako neEND
- Sedmak
- Deimos
- Deimos
pa da ga je režisirao barker mislim da bi ti bilo isto, jer film prati kraj priče tak da...A$H wrote:uglavnomWendigo wrote:zbog kraja ili..A$H wrote:vecer..upravo pogledao The Midnight Meat Train...pomalo razocaran..sutra vise o filmu...
- maddjuro
moguće, jer u novinama piše da je to triler, pa se žemskama ne sviđa malo krviDeimos wrote:zato jer je ekipica htjela neki hororčić, a ne masakr. mislim da nije bilo spolno uvjetovanomaddjuro wrote:ne uviđam zašto, pošto lik ubija oba spolaDeimos wrote:odličan film. i prvi put da neko usred filma izlazi van (uglavnom ženski dio publike)
I may be an idiot, but i am no fool.
- A$H
pricu nisam citao tak da..Deimos wrote:pa da ga je režisirao barker mislim da bi ti bilo isto, jer film prati kraj priče tak da...A$H wrote:uglavnomWendigo wrote: zbog kraja ili..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!