Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
- john_constantine
- elrania
- Asfodel
Ahaaa... a zašto su onda ukrali naslovelrania wrote:mislis hitchcockov iz '41?Asfodel wrote:Da, Mr. and Mrs. Smith je nešto preglupo... a jel tko gledao original???
nisam gledala, al taj film bas nema nikakve veze s brangelinom osim naslova.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
FilmTV
To svi danas rade. Pogledaj samo film Miami Vice, istu foru su izveli.Asfodel wrote:Ahaaa... a zašto su onda ukrali naslovelrania wrote:mislis hitchcockov iz '41?Asfodel wrote:Da, Mr. and Mrs. Smith je nešto preglupo... a jel tko gledao original???
nisam gledala, al taj film bas nema nikakve veze s brangelinom osim naslova.
- lord
- Betmen
kraljKhaos[] wrote:Muay Thai Chaiya
super film, bas mi se svidala prica, malo tuzan na kraju![]()
svakako preporucljiv![]()
FilmTV wrote:"kvazidokumentarac" je moderan žanr? ooooook. Dinosauri glume? Nadam se da su učlanjeni u sindikat glumaca, ipak bi bio red da dobiju plaću ako bude štrajkaBoby wrote:Kako vrijeme ide tako se i pojavljuju novi tipa kvazidokumentaraca (to su ti oni o dinosaurima gdje je sve u stvari čista gluma bez imalo improvizacije).![]()
![]()
![]()
made my day
- Scarface
john_constantine wrote:Kung fu panda - zabavna animirana komedija, već dugo nisam vidio tako opušteni animirani film, a mali učitelj je baš kao yoda. Dobra akcija i humor.
Sve je ka u Star warsu, ne samo ta kornjača, i da, crtić je zakon, najbolji koji san dosad gleda.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
- maddjuro
- Aryx
ja sam prekinuo na polo, nije bas nesto specijalno , ima ok fightova , i to je toDjuro21 wrote:Basilisk-dostadobar anime,
spoilerčić
volim kad na kraju svi izginu, da je bilo više ubijanja, a manje ljubavne priče bilo bi bolje, također malo više humora nebi škodil, al sve u svemu super stvar
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Freddy
Infiltrator-film temeljen na istinitoj priči o nacizmu i skinheadsima i neonacistima-znači srednja klasa ljudi koji su inteligentniji od divljaka skinheadsa,znači oni se skrivaju od javnosti,to su uglavnom stariji ljudi,židov Yaron Svoray-bivši policajac i sadašnji novinar ima tajni zadatak otputovati u njemačku i na kraju uhititi neonaciste,na početku kada je došao upoznaje 10-skinheadsa predstavljajuči im se kao Ron Furey,naravno,da im je reko pravo ime,oni bi ga isprebijali na mrtvo ime,i kada murja ulovi Yarona zajedno sa 10 sH,ubrzo ih pusti i polagano kuži da one koje traži su neonacisti......,film je izvrstan,svakom ga preporučam obavezno, 9/10
Hapening-previše sam očekivo od ovog filma i totalno se razočaro,gluma očajna,radnja ide prebrzo,ali opet sam nekak pogledo ga do kraj,Wahlberg nije za ovu ulogu,razočaranje.3/10
Hapening-previše sam očekivo od ovog filma i totalno se razočaro,gluma očajna,radnja ide prebrzo,ali opet sam nekak pogledo ga do kraj,Wahlberg nije za ovu ulogu,razočaranje.3/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Scarface
Righteous kill- 6/10- unatoč legendarnom dvojcu, film je prilično razočaranje, tema već dosta izlizana a i twist je predvidljiv. Međutim, sviđa mi se posveta Heatu u onoj potjeri na kraju, i sve skupa nije tako loše, samo je tribalo nešto bolje spremit za ovakvu prigodu, dva legendrana glumca po treći put zajedno u filmu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Ghrall