Ghostface wrote:
Meni je baš original malo bezvezan, remake fenomenalan.
meni remake nije fenomenalan ali je bar pamtljiviji.tko zna nabrojat imena gl.likova iz oroginala a da ne gleda na imdb?
jedan od rijetkih nastavaka koji je kvalitetan kao original..kako mi ne moženo napravit ovakav film?nikakvih efekata,sve jeftinjak..zar je tako teškoa nači 2 dobra glumca i napisat im kvalitetan dijalog?Betmen wrote:Before Sunset http://www.imdb.com/title/tt0381681/
Mrzim ovaj žanar jer je ženski i fakat je jebeno gay!
Ali gluma u ovom filmu, i kemija koju glumci imaju je tako jebeno zarazna kada pocnete gledat nemrete da ne pogledate do kraja.
Impresivno.
Ne bih rekao gay; mislim da je dosta vješto prikazan odnos muškarca/dečka i žene/cure na jednoj platonskoj razini gdje se njihovi interesi, stavovi i svijetonazori poklope u jednom usnulom poslijepodnevu europske metropole. Ovaj komentar se odnosi na oba nastavkaBetmen wrote:Before Sunset http://www.imdb.com/title/tt0381681/
Ali gluma u ovom filmu, i kemija koju glumci imaju je tako jebeno zarazna kada pocnete gledat nemrete da ne pogledate do kraja.
Impresivno.
Betmen je rekao da mu je ovaj žanr gay a ne filmBoby wrote:Ne bih rekao gay; mislim da je dosta vješto prikazan odnos muškarca/dečka i žene/cure na jednoj platonskoj razini gdje se njihovi interesi, stavovi i svijetonazori poklope u jednom usnulom poslijepodnevu europske metropole. Ovaj komentar se odnosi na oba nastavkaBetmen wrote:Before Sunset http://www.imdb.com/title/tt0381681/
Impresivno.
U tom je fora. Ovo ne bih podvukao pod niti jedan klasični žanr. Ovo je snimano kao da se na licu mjesta snima dvoje ljudi a da oni to ni ne znaju. Nema standardne konstrukcije i scenarija koji priliči komercijalnim filmovima. Film je do te mjere realističan da ga ne bih žanrovski ograničavao. Ali da postoji žanr u kojem bi prevladavali ovakvi filmovi (s obzirom na temu i način na koji je ona dočarana) nikako ga ne bih nazvao gayFilmTV wrote:Betmen je rekao da mu je ovaj žanr gay a ne filmBoby wrote:Ne bih rekao gay; mislim da je dosta vješto prikazan odnos muškarca/dečka i žene/cure na jednoj platonskoj razini gdje se njihovi interesi, stavovi i svijetonazori poklope u jednom usnulom poslijepodnevu europske metropole. Ovaj komentar se odnosi na oba nastavkaBetmen wrote:Before Sunset http://www.imdb.com/title/tt0381681/
Impresivno.
kak ti mozes kenjatBoby wrote:U tom je fora. Ovo ne bih podvukao pod niti jedan klasični žanr. Ovo je snimano kao da se na licu mjesta snima dvoje ljudi a da oni to ni ne znaju. Nema standardne konstrukcije i scenarija koji priliči komercijalnim filmovima. Film je do te mjere realističan da ga ne bih žanrovski ograničavao. Ali da postoji žanr u kojem bi prevladavali ovakvi filmovi (s obzirom na temu i način na koji je ona dočarana) nikako ga ne bih nazvao gayFilmTV wrote:Betmen je rekao da mu je ovaj žanr gay a ne filmBoby wrote: Ne bih rekao gay; mislim da je dosta vješto prikazan odnos muškarca/dečka i žene/cure na jednoj platonskoj razini gdje se njihovi interesi, stavovi i svijetonazori poklope u jednom usnulom poslijepodnevu europske metropole. Ovaj komentar se odnosi na oba nastavka
Iskreno, previše kenjaš. To što tebi nešto nije gay ne znači da drugima ne može biti i, uostalom, da nije. Osim toga, svaki film se može staviti u neki žanr koji dominira.Boby wrote:U tom je fora. Ovo ne bih podvukao pod niti jedan klasični žanr. Ovo je snimano kao da se na licu mjesta snima dvoje ljudi a da oni to ni ne znaju. Nema standardne konstrukcije i scenarija koji priliči komercijalnim filmovima. Film je do te mjere realističan da ga ne bih žanrovski ograničavao. Ali da postoji žanr u kojem bi prevladavali ovakvi filmovi (s obzirom na temu i način na koji je ona dočarana) nikako ga ne bih nazvao gayFilmTV wrote:Betmen je rekao da mu je ovaj žanr gay a ne filmBoby wrote: Ne bih rekao gay; mislim da je dosta vješto prikazan odnos muškarca/dečka i žene/cure na jednoj platonskoj razini gdje se njihovi interesi, stavovi i svijetonazori poklope u jednom usnulom poslijepodnevu europske metropole. Ovaj komentar se odnosi na oba nastavka
Kakve veze ima realizam nekog filma sa žanrom? Po tebi ako je film realističan onda se ne može staviti u neki žanr.Boby wrote:Film je do te mjere realističan da ga ne bih žanrovski ograničavao.
Meni je original isto ultra bez veze i loš...od režije i montaže pa do glume i nekih situacija u filmu koje su mi LOL. Remake nije fenomenalan, naprotiv, na svako novo gledanje je malo dosadnjikav ali mi je bolji od originala i ima svojih momenata....Ghostface wrote:Knatchbull wrote:Assault on Precinct 13 (2005)
Eto još jednog remakea koji je uspio uništiti većinu dobrih stvari iz originala. Kao prvo ovo nije napad na policijsku postaju, nego na ekipu unutra što u biti ubija prvobitnu ideju filma. Samim time gubi se ona originalnost koju je imala Carpenterova verzija a to je tajnovitost i misterij samog napada. Običan krimić s hrpu rupa u priči, nedosljednom karakterizacijom likova i skroz nerealnim scenama borbi. Ethana Hawksa par puta drže na ciljniku snipera i ništa, ali kada treba gađati dva sporedna lika koji pokušavaju pobjeći padaju headshotovi jednim metkom. Karakter glavnog junaka je interesantan. Prvo se skriva iza uredskog stola, a malo kasnije hladnokrvno ubija negativce jednog za drugim. Kakav bi to bio film bez dvije plavuše u haljinama koje plaču cijeli film i pričaju da su ovisne o sexu
Obrati su do bola predvidljivi i nimalo
. Treba spomenuti jedinog dobrog lika, a to je Laurence Fishburne kao Marion Bishop koji je odličan. Kužim da je ovo remake s novim plotom, ali ovo je jednostavno preloše. Moderni policijski problemi s korupcijom prikazani kroz uništavanje jednog klasika
![]()
2/5
Meni je baš original malo bezvezan, remake fenomenalan.