Upravo taj rad shto kaze Freddy - aj i da kazemo da je to bio pokushaj ubistva (a nije) znachi nema shnase da se za pokuashaj dobije 10 mrtvih godina ako se za ubistva dobija po 3-5 godina a ovde za neki kao pokushaj znachi i to samo po svedochenju oshtecene strane tj. spektora/sherifa shto je automatski njegova rech protiv optuzenog jer dokaza nema...nema snimak gde u on gura baklju bilo kome u usta jer cigani da su teli ubili bi ga 100 puta na tom severu ali nisu, fora je bila malo ga izdevetati, oshuriti i poslati u pizdu materinu gde i pripada...i aj sad dal je realno da bi taj klinac to smeo solo da uradi, da mu gurne baklju u usta shto bi ga ubilo u trenutku, ugushilo bi ga i sprzilo bi mu unutrashnje utrobu ili barem zdrelo, znachi kolko ja poznajem taj sever pored onake discipline pa znachi nema sanse da bi on to smeo, pre bi razmisljao shta ce posle da mu se dogodi kako ce ga razbiti stariji i proterati s severa ako bi gurnuo pubu baklju u usta...a ne da bi isho sa namerom da to uradi...znachi toga nije bilo, nego eto kao nismo primenjivali zakon iz 2003. do sada, znachi nisu ga uopshte primenjivali i sad odjednom kao ni manje ni vishe nego maksimalna kazna za to delo 10 godina sunce ti jbm...
Znachi sami sebe saranjuju, to se tako ne radi, ali OK kao hteli su nekog da osude za primer da bi navodno smirili navijache ne samo u Srbiji nego u svim ex-YU republikama jer brate svi pratimo shta se svuda deshava, ja znam kad u Sloveniji nekog izlomi a ne da cu znam sht mi se dogdaja u gradu, kontam da je tako svuda shto se kaze od Vardara to Triglava, znachi ljudi ptrate fazon, jer ipak smo mi male drzavice i to su mseshne navijachke griupe onda ako nemaju prave suparnike, dobro kod nas se to malo razvilo jer su uletele i manje grupe u prichu takodje ja mislim i u BIH ali ne svuda, al opet nije sto kad ti imash 10-ak velikih grupa znachi da ne nabrajam sad, znachi ozbilne grupe od Cigana, Grobara, Torcide, BBB, Armade, Kohorte, Taurunuma, Red Devlsa, onda ovi iz Skoplja jbmliga kako se zovu vishe ni ja ne znam KOMITI il tako neshto, znachi njih jedino ne pratim, zatim imamo Manijake, Horrde Zla, Ultras Zrinjski, Leshinare, FIRMU bre sam zaboravi skroz, Robijashe, onda navijache VELEZA jbte ozak mi prazana, a jaki su isto, pma ima brdo tih grupa po BIH, malo manje u RS, zatim Viole, pa i ovi drugi i znachi nem sad tu kao da neko prisere kao da ali to su neozbiljne grupe, mozda i jesu poneke ali da ih ima ima ih na svakoj tekmi...znachi za svako sranje se odma dozna ko to prati, e sd druga je stvar shto mene "zmijuga loma" zajebava malko ovde pa nece da mi postavlja te slike, znachi ja sam kontao sto se ovog topika tiche ja vama sve slike vi meni barem od svojih grupa jer meni nije cimanje da kopi-pejstujem par fotki, i zato pojedinci istripovashe sad da je ovo topik koji sluzi iskljuchivo za prestaavljanje isljuchivo srpske ULTRA scene, pa jbte ja bi najvishe voleo da i vi postavite koju fotku jer ja zaista ne zalazim na forume BBB i Tocide (banovan sam sa oba zbog grafita neprikladnih, pogadjate kojih, na topicima grafiti i to josh tamo 2004.

)...znachi molim vas pitam vas trojicu koji pishete ovde redovno i josh par ludi koji se ponekad uljuche DA LI ZELITE DA NASTAVIMO ? Znachi meni nije nikakav problem ja ovo imam i na svom internom forumu, znachi zna Mali Zmaj koji je fazon, samo za drugare koji poznaju tematiku...i znachi nisam dosho ovde na ovaj forum da kao se bavim navijachima vec bash naprotiv HORROROM, er to me zanima a u Srbiji mi josh uvek nemamo dovoljno ozbiljan forum na tu temu postoji ZS ali tu je vise fazon zajebancija na sve i svashta a HORROR je samo jedna od stavki u tom nizu , izmedju KULTURE i FILMA...i normalno da cu dodjem ovde uostalom ko i vecina Srba , ja zaista ne nam kolko nas ima ovde al nije ni bitno, ko voli HORRR taj dodje...tog ne zanima chiji je forum je dogod je na jeziku koji se moze skonta, a fala Abraxasu pa su nam jezici skoro pa isti...
Ali skreno ja sam teme ko nezdrav
Znachi shta je htela drzav sa ovim ? Da da primer svima nama...kako ce da zavsrhimo ako nastavimo sa tim fazonom...al ja jbga znam tj. ja sam uveren da kod naroda koji se loze na INAT (a takvi smo svi mi na Balkanu osim mozda Slovenaca) da ce ovo izazvati samo kontraefekat, jer ukoliko predpostavimo da cigani nisu rezimski navijachi pa da ce malo samo da talasaju pa i ko i proshle godine da sve iskuliraju na miran nachin, znachi ako krenemo od te predpostavke da su znachi FREE, ILEGALA DUBOKA skroz, onda kontam da ce biti veeeelikog sranja ako zaista podrze tog Urosha a ne samo da se pishu parole i kao grafiti o gradu jer realno ako Cigani izadju u Beogradu, izacice svi i znachi nece biti ona smeshna brojka ko kad su hapsili onog psiho-pishijatra da ga ne imenujem, onog pesnika naivca, nego ce imati realnih par hiljada ljudi na ulicama ali ne znachi baba i deda nego ULTRASA sa jakim razlogom je radi se o jenom od nas a ne o tamo nekom nardi-lekaru (namerno vishe necu na ovom topiku koristiti izraz navijachi da se neko ne bi zbunjivao) i sad sve samo od Cigana zavisi, cheka se njihov potez od sutra, znachi il ce biti povlachenje i chekanje odluke o toj zalbi na Vrhovnom sudu ili ce biti odma na ulicama haos...znachi ne onih 200 ljudi ko poslednjim neredima i to vecina bili klinci od po 20-ak godina nego ZLO znachi, ima izadju svi pa i preko 30...
No videcemo, polako, sad su sve ochi uprte u cigane jer nema shanse da se dozoli drzavi da radi shta god joj volja, iz nashe ULTRAS perspektive to je tako, znachi iz perspektive obichnog choveka nIJE ali iz nashe jeste, obichan choek ce kaze sta se oni bune kad krshe zakon non-stop a mi kazemo JOK BRE, JOK...znachi mrzimo tu muriju, ja lidchno mrzim tu muriju, nanela mi je tolko zla u zivotu , bio sam godinu dana u zatvoru zbog "dzaka krompira" shto se kaze dom kriminalci shtejaju slobodno, znachi j sam osetio tu torturu samo tako jerza to delo se dobija uslovna kazna jer mi bilo prvo delo, ali ne, posle presude gde sam dobio tu uslovnu bila on "SABLJA" kad je stoka ubila premijera Srbije Zorana Djindjica koji je jedini lik kog sam cenio od tih politichara (bio je anarhista u mladosti i to kakav

, prevodio Kropotkina, imam te knjge tj. tu gde je pisao, npr. ANRHIZAM I MORAL od Kropotkina izdat '82 gde pishe pogovor, zato ja cenim Zorana josh od pochetka 90-ih jer sam znao shta je radio 80-ih ) i onda sve nas koji smo dobili uslovne aj vi malko na robiju pa meni sa 8 meseci ladno povecaju na godinu dana zatvora chistaka...i ja brate znachi lezim tamo u smrdljivom CZ-u i nije mi jasno zashto tolko, totalna nebuloza a pre toga mi umalo izbili shok bobom oko, na jednim demosima protiv Miloshevica, znachi iamm puno pravo da ih mrzim, jesam ja prekrshio zakona alki ne mora da mi sjebete zivot sada da ne mogu se povratim jer sam izgubio i odliha posao, odlichno placen , redovan sa stzaom zbog opg zatvora i o chemu mi dalje da prichamo, sad ja treba shta ? da se uvatim i prepirem sa nekim ko policijsku stanicu vido nije, ili josh gore nije preziveo ispitivanje i propitivanje u 29. novembru, zanci posle toga niko ne moz ostane isti, ja sam tad puko tad u 29. znachi ne posle u zatvoru, zatvor me smorio ali inspektori su meni zogadili zivot i ubijao bi ih bez i trunke savestti da imam takvu jednu opciju...znachi barte osveta...svi smo mi ljudi, i svako ko me osudjuje nek proba da zamisli sebe u takvoj jednoj sitaciji gde te muche u stanici za "dzak krompira" i to nes ad da bi ja nesto priznao jer sam kriv a neu, ja sam bre odma priznao sve ali ne oni su morali da me sjebu za ceo zivot da ih zapamtim e bogme za pamtio sam ih i zato ide ovaj potpis dole i zato ide ovaj avatar i ceo fazon, ZNACHI MRRRZIM IH iz DNA DUSHE i to bez tih prebijanja po tekmama nego samo zbog te torture po stanicama i po demostracijama kad sam umalo ostao zbog oka jer su oni eksprimentisali sa shok bombama, kao aj dobili tek iz inostranstva pa kao da probaju, i kad su videli kako delje onda se primili, ej dechko u Mostaru onaj Grobar ostao bez prstiju zbog tog sranja, isto jedan klinac 5. oktobra koji je to uzeo u ruke jer je mislio da je to obichan suzavac i heo da im vrati oo mu raznelo i prste i skoro ga oslepelo, ja sva sreca nisam to uzeo ali sa 2 metra pravo u facu u ochi, bartae ja umalo umr nisam tuu od gushenja...naravno sad ce neko da kaze KO TI JE KRIV - SHTO SI ISHO NA DEMONSTRACIJE - e pa drugari to su bile demostracije protv rezim slobodana milsohevica a ja sam tad imao 22 godine i logichne je da sam ishao ko i vecina mojih vrsanjaka pa i starijih...znachi nit sam se kurchio niti bilo shta...nego najebo zbog bahatih policajaca...e zato zna se...
ETO samo TOLIKO