Navijači
-
Predpostavljam da nitko od vas nije bio priveden od strane policije iz nekog razloga što ima veze sa navijačima,tako da ni blizu ne znate kakva su to postupanja.
da te netko samo zato što si osumnječen za nešto što ni oni ne znaju što drži satima na kiši,hladnoci,bez mogucnosti da se uđeš u kombi ugrijati,da se žene policijaci deru na tebe a ne smiješ pisnuti jer je oko tebe 5 njenih kolega sa štitovima drugacije bi razmisljali,bez mogucnosti da telefoniraš itd.
da te netko samo zato što si osumnječen za nešto što ni oni ne znaju što drži satima na kiši,hladnoci,bez mogucnosti da se uđeš u kombi ugrijati,da se žene policijaci deru na tebe a ne smiješ pisnuti jer je oko tebe 5 njenih kolega sa štitovima drugacije bi razmisljali,bez mogucnosti da telefoniraš itd.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Scarface
GreenHornet wrote:ne,ali mislim da bi mu godina,eventualno dvije zatvora bila sasvim dovoljna...elrania wrote:da si bio taj pored koga se drzala baklja bi li smatrao normalnim da tom liku naplate novcanu kaznu i puste ga?GreenHornet wrote: ti pod pokušaj ubojstva kontaš par udaraca i držanje baklje od 3 sekunde pokraj njega?
između ostalog u jednom navijačkom sukobu me momak sa 3 metra udaljenosti pogodio kamenom od par kg u vilicu pa mi na pamet nije palo da ga treba zatvoriti...
E pa onda s tobon očito nešto nije u redu, sve te huligane na bar 3-4 godine u zatvor. Jedan iz mog susidstva je bija dvi godine i izaša je miran ka bubica, e tako triba. Ovome šta je dobija 10 je malo previše, al uostalom, ko ga jebe, te triba maknit iz društva, i šta se mene tiče, doživotno, jer takvi se neće baš opametit, možda ka ovaj iz susidtva mi se smire, al i dalje je budala.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
ti gledas na to kao da je pokusaj ubojstva samo ako npr. upucas lika i ovaj prezivi...krivo, cim pocinitelj namjerno prouzroci teske tjelesne ozljede koje su mogle, ali ovdje nisu dovele do smrti druge osobe to je jos uvijek pokusaj ubojstva...GreenHornet wrote:ti pod pokušaj ubojstva kontaš par udaraca i držanje baklje od 3 sekunde pokraj njega?A$H wrote:da jer je pokusaj ubojsta i kaj se mene tice jedan od brutalnijih nacina,GreenHornet wrote: I radi toga mu treba dati 10 godina zatvor??![]()
Kad navijač pravi sranja,treba ga se privesti,ispitati ga,naplatit mu kaznu ako je kriv a ne ga mlatiti i lišiti osnovnih ljudskih prava!
Po meni su gamad svi ljudi koji policijsku represiju odobravaju i svršavaju na nju.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
- Scarface
GreenHornet wrote:Je li tko odgovarao kad su 2005. navijača sarajevskog Želja koji je bio srčani bolesnik policajci tako pretukli da je umro par sati iza?!
NE!
I kakve to sad veze ima, kao da prvi put čuješ za nepravdu, to šta je tribalo tada kaznit odgovorne, ne znači da ne triba i sad.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
slazem se. ponajvise s ovim boldanimGhostface wrote:GreenHornet wrote:ne,ali mislim da bi mu godina,eventualno dvije zatvora bila sasvim dovoljna...elrania wrote: da si bio taj pored koga se drzala baklja bi li smatrao normalnim da tom liku naplate novcanu kaznu i puste ga?
između ostalog u jednom navijačkom sukobu me momak sa 3 metra udaljenosti pogodio kamenom od par kg u vilicu pa mi na pamet nije palo da ga treba zatvoriti...
E pa onda s tobon očito nešto nije u redu, sve te huligane na bar 3-4 godine u zatvor. Jedan iz mog susidstva je bija dvi godine i izaša je miran ka bubica, e tako triba. Ovome šta je dobija 10 je malo previše, al uostalom, ko ga jebe, te triba maknit iz društva, i šta se mene tiče, doživotno, jer takvi se neće baš opametit, možda ka ovaj iz susidtva mi se smire, al i dalje je budala.

-
Pokušavam objasniti da se na ovim područjima sa navijačima postupa kao sa građanima 2.reda i između ostalog tu leži odgovor zašto bi osobno svakom nasilnom drotu zabio baklju u usta.Ghostface wrote:GreenHornet wrote:Je li tko odgovarao kad su 2005. navijača sarajevskog Želja koji je bio srčani bolesnik policajci tako pretukli da je umro par sati iza?!
NE!
I kakve to sad veze ima, kao da prvi put čuješ za nepravdu, to šta je tribalo tada kaznit odgovorne, ne znači da ne triba i sad.
- A$H
cak mislim da si prvi put ovo napisao..inace si maloprije bio za to da se svakom drotu to napravi..mjenjamo misljenje polako..GreenHornet wrote:Pokušavam objasniti da se na ovim područjima sa navijačima postupa kao sa građanima 2.reda i između ostalog tu leži odgovor zašto bi osobno svakom nasilnom drotu zabio baklju u usta.Ghostface wrote:GreenHornet wrote:Je li tko odgovarao kad su 2005. navijača sarajevskog Želja koji je bio srčani bolesnik policajci tako pretukli da je umro par sati iza?!
NE!
iako to ne znaci puno tko kaze da je ovo bio nasilan drot..mozda je samo radio svoj posao i zaradjivao za obitelj..
Last edited by A$H on 19 Sep 2008, 16:55, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
GreenHornet wrote:Pokušavam objasniti da se na ovim područjima sa navijačima postupa kao sa građanima 2.reda i između ostalog tu leži odgovor zašto bi osobno svakom nasilnom drotu zabio baklju u usta.Ghostface wrote:GreenHornet wrote:Je li tko odgovarao kad su 2005. navijača sarajevskog Želja koji je bio srčani bolesnik policajci tako pretukli da je umro par sati iza?!
NE!
Niko ne zaslužuje baklju u usta, nasilje nikad nije odgovor. I u biti, većina navijača i jesu građani drugog reda, ma šta drugog, desetog, tako da ne znan čemu ta tvoja shrvanost time, sami su sebi to nanijeli. Čast iznimkama, al njih je ionako jako malo.
-
A opet bolje da su građani drugog reda nego miševi bez m od muškosti u sebi koji tipkaju po internetu da navijače treba na goli otok poslati i koji vole policiju a u pravom životu se tresu od straha kad je u njihovom gradu ili blizi neka utakmica.
(nisam mislio na nikoga iz ovog topica/foruma nego opcenito je takvih jako puno oko nas)
(nisam mislio na nikoga iz ovog topica/foruma nego opcenito je takvih jako puno oko nas)
- Scarface
GreenHornet wrote:A opet bolje da su građani drugog reda nego miševi bez m od muškosti u sebi koji tipkaju po internetu da navijače treba na goli otok poslati i koji vole policiju a u pravom životu se tresu od straha kad je u njihovom gradu ili blizi neka utakmica.
Ne stari moj, bolje je bit takav miš nego jebeni huligan. Zašto jednostavno svi ne mogu bit normalni, koji kurac uopće triba ikakvo divljanje, i koji kurac se uopće iko triba bojat kad je blizu neka utakmica. Zdrav navijački duh se odavno izgubija, ako ga malo i ima, živi u ono malo penzića koje to još zanima, shvati to pa više nećeš branit ovakve ispade.
-
-
Nije važno koga je palio.Freddy wrote:po meni nije trebo tako strogu kaznu dobit,ali neka se ugledaju na london....da tako oni nešto naprave,doživotno ne može na utakmice,murjak je ipak službena osoba i zbog toga je takva kazna,a da je palio drugog navijača,ne bi ni približno bila takva kaznaGreenHornet wrote:I radi toga mu treba dati 10 godina zatvor??A$H wrote:Covijeka pretuku i pale bakljom, izivljavaju se na njemu, a ti pitas - po cemu to -...to sve govori o tebi..
i sad ce cajkici radi tog nekog vjerovatno istanburat i onda ce bit kako opet tuku jadne nevine navijace...a gamad je 90% njih..![]()
Kad navijač pravi sranja,treba ga se privesti,ispitati ga,naplatit mu kaznu ako je kriv a ne ga mlatiti i lišiti osnovnih ljudskih prava!
Po meni su gamad svi ljudi koji policijsku represiju odobravaju i svršavaju na nju.
Osobno bih uveo drakonske kazne za sve slične postupke.
Ukoliko je doista gurao baklju u lice policajcu (napominjem, ja snimku nisam vidio tako da samo komentiram napisano), onda je sadist i psihopat. Takve ljude treba micati sa ulice.
Da je gurao baklju u lice i navijaču drugog kluba, svejedno je.
Osoba koja je sposobna unakaziti drugu osobu na taj način je sposobna i unakaziti staricu koja živi u istoj zgradi isl (karikiram).
Znam da se neki ovdje deklariraju kao navijači, ali ne možete odobravati nešto takvo (ovaj komentar se pretežno odnosi na GreenHorneta).
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Wendigo
također. sve takve pozatvarati ili na neki prislilni rad.. samo što policija po običaju ne radi svoj posao kako treba...elrania wrote:slazem se. ponajvise s ovim boldanimGhostface wrote:GreenHornet wrote: ne,ali mislim da bi mu godina,eventualno dvije zatvora bila sasvim dovoljna...
-
Dajte molim vas,ako ste tako objektivni što niste otvorili topic o korupciji na fakultetima što je sad aktualno i počeli govoriti da i njih treba poslati na prisilni rad i slično?!
Ili kad se dogodi slučaj pedofilije?Ili pljačka,ili o maloljetničkim bandama u zg?
Najlakše je pljuvati navijače...Tako ispada da su oni državni neprijatelji broj 1.
Btw "Gosp" ja već neko vrijeme ne idem na utakmice,mislim da i neću tako skoro...
Ili kad se dogodi slučaj pedofilije?Ili pljačka,ili o maloljetničkim bandama u zg?
Najlakše je pljuvati navijače...Tako ispada da su oni državni neprijatelji broj 1.
Btw "Gosp" ja već neko vrijeme ne idem na utakmice,mislim da i neću tako skoro...