Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 16 Sep 2008, 20:06

children of the corn 2 - pa čak zabavan nastavak, bijelac i indijanac, scene smrti koje variraju od blesavih (kao ona za kolicima) do onih predobrih (smrt u kombajnu), a tek scena kada čovjek riga krv po drugima. Priča je solidna, efekti loši, ali zabavno pojavljivanje nekog demona na kraju filma + zabavan završetak. E vidio trailer za trojku, izgleda prezabavno. :D
Michel puši karu.

Hobotshy

Post by Hobotshy » 16 Sep 2008, 22:47

Friday the 13th the Series

prve tri epizode

Ok, za pogledat navečer u nedostatku boljeg materijala

Studeni

Post by Studeni » 16 Sep 2008, 23:26

Scared ---- tajlandski slasher koji me zabavio prvenstveno zbog iznimno puno solidnog i dobrog gore-a....scenarij standardno plitak, možda i više nego prosjek, twist imbecilno blesav, ali zbog nečega je leglo....... 6.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Knatchbull

Post by Knatchbull » 17 Sep 2008, 16:54

The Unseen (1981)
stara priča o curama(novinarke) koje nemaju gdje prenoćiti u nekom selu gdje se održava neka parada pa ih neki lokalni tip primi u svoju vilu i tako to. cure su ok, osim glavne koja je katastrofa. zanimljiva ubojstva i negativac... gledljivo.
3/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Sep 2008, 18:28

počeo gledati sleepaway camp i ugasio nakon pojave one ultra mega turbo, nešto.. iritantne žene na početku. tako jezivo nepodnošljiv glas i glumu nisam doživio od trolla 2.. :roll: ne velim da je film loš i dat ću mu priliku jednog dana kad će mi se isključivo slasher gledati..

the wolf man (1941)
4/5 za sada najbolje ostvarnenje od ovih klasičnih universalovih čudovišta.. stvarno super film za to doba. najrazrađenija priča, likovi, atmosfera.. jedino mi se maska ne sviđa, no dobro.. 8)

The Undertaker

Post by The Undertaker » 17 Sep 2008, 19:17

Wendigo wrote:počeo gledati sleepaway camp i ugasio nakon pojave one ultra mega turbo, nešto.. iritantne žene na početku. tako jezivo nepodnošljiv glas i glumu nisam doživio od trolla 2.. :roll: ne velim da je film loš i dat ću mu priliku jednog dana kad će mi se isključivo slasher gledati..
:rotflmao: kakva je to pojava, jos je scenarista zamislio da se svakih 10 minuta pojavljuje, i to cim glavna junakinja i njena simpatija pocnu da se muvaju i eto nje da im uporpasti ugodjaj :lol:
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Sep 2008, 19:22

The Undertaker wrote:
Wendigo wrote:počeo gledati sleepaway camp i ugasio nakon pojave one ultra mega turbo, nešto.. iritantne žene na početku. tako jezivo nepodnošljiv glas i glumu nisam doživio od trolla 2.. :roll: ne velim da je film loš i dat ću mu priliku jednog dana kad će mi se isključivo slasher gledati..
:rotflmao: kakva je to pojava, jos je scenarista zamislio da se svakih 10 minuta pojavljuje, i to cim glavna junakinja i njena simpatija pocnu da se muvaju i eto nje da im uporpasti ugodjaj :lol:
:evil: pa kak ću sad pogledati film kad se taj stvor svako malo pojavljuje.. :cry: :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Sep 2008, 19:30

wendigo ta žena se pojavljuje samo na početku i par minuta prije kraja filma...ali ona je na neki način vrlo bitna za radnju... :)
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Sep 2008, 19:32

GreenHornet wrote:wendigo ta žena se pojavljuje samo na početku i par minuta prije kraja filma...ali ona je na neki način vrlo bitna za radnju... :)
a onda ću stisnut zube.. :lol:

The Undertaker

Post by The Undertaker » 17 Sep 2008, 19:33

A on je mislio na tetku Marthu? :oops: Moja greška...
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Sep 2008, 22:23

Children of the corn 3 - po traileru je izgledao kao zabava, ali ispao je baš loš nastavak s bezveznim smrtima, dosadnom radnjom, nedostatak djece koja ubijaju odrasle, više magije, ali ima par bizarnih scena kao onaj nastanak strašila na početku filma ili ono ogromno čudovište na kraju filma, suludo. :lol:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Sep 2008, 22:48

Hellraiser dvojka - tak tak...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

miss_s

Post by miss_s » 18 Sep 2008, 08:11

Znaci...The descent..film je cista petica :finga: Frontiere (ne bih ga svrstala u zanr horora al hajde) nista posebno, dosada, The Mist-tako, tako, moze i bolje, za razbibrigu je ok, One missed call (engleska i kineska verzija) nije los film, zatim sam malo prekopala sobu i nasla stare kazete na kojima je snimljen The pet sematary :jawbreaker: i hellraiser pa se odlucih prisjetit dobrih starih filmova :axe:

elrania

Post by elrania » 18 Sep 2008, 09:52

miss_s wrote: One missed call (engleska i kineska verzija)
japanska :lol:

ot:

demoni 2 [1986]
pa tu su si negdje 1. i 2., no mozda mi je ovaj mio mrvicu losiji; nekak imam dojam da je u prvom bilo vise killova i djelovao mi je sve u svemu veselije.
izuzev toga, glazba je odlicna, a maske su mi zbilja predobre. 8)

miss_s

Post by miss_s » 18 Sep 2008, 10:14

elrania wrote:
miss_s wrote: One missed call (engleska i kineska verzija)
japanska :lol:

ma dobro mali pemac..japanska/kineska...zna se na kaj sam mislila... :lolcina:

I jos sam se sjetila da sam gledala Scanners-e nedavno....dobar film
...he broke my heart.....so I riped his out....

Post Reply