KA BOOOMMMM
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
- dr mladjo
Taken (2008)-odličan akcijski film.vidi se utjecaj bourna.samo su kraj zeznuli. 8,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- A$H
The X Files: I Want to Believe - 4/5 super film..posto ga je vecina popljuvala imao sam mala ocekivanja..ali totalno sam iznenadjen..nakon toliko vremena vidjet te likove zajedno...jedino mi je na jetra isao Xzibit
...prica je sasvim solidna i bolja od nekih iz serije...tak da neznam zakaj toliko pljuju po njoj...Mulder i Scully napokon skupa..
..fanovi se samo moraju pomirit sa tim da je ovo drugo vrijeme...vrijeme X Filesa je proslo, glumci stare i dolaze nove stari, serije...film vise nemre bit dobar i originalan kako se serija bila pocetkom 90ih...ali volio bi jos jedan X Files film.. 
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:The X Files: I Want to Believe - 4/5 super film..posto ga je vecina popljuvala imao sam mala ocekivanja..ali totalno sam iznenadjen..nakon toliko vremena vidjet te likove zajedno...jedino mi je na jetra isao Xzibit...prica je sasvim solidna i bolja od nekih iz serije...tak da neznam zakaj toliko pljuju po njoj...Mulder i Scully napokon skupa..
..fanovi se samo moraju pomirit sa tim da je ovo drugo vrijeme...vrijeme X Filesa je proslo, glumci stare i dolaze nove stari, serije...film vise nemre bit dobar i originalan kako se serija bila pocetkom 90ih...ali volio bi jos jedan X Files film..
Meni je sve to isto bilo ok, ali ne mogu prežalit šta je slučaj onako jadan, samo da su ubacili nešto spektakularnije bila bi čista desetka, ovako šestica, sedmica.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Dragonrage
Znači i ovaj put dijelimo isto mišljenje hehe...jedino kaj sam mu ja dao 3,5/5A$H wrote:The X Files: I Want to Believe - 4/5 super film..posto ga je vecina popljuvala imao sam mala ocekivanja..ali totalno sam iznenadjen..nakon toliko vremena vidjet te likove zajedno...jedino mi je na jetra isao Xzibit...prica je sasvim solidna i bolja od nekih iz serije...tak da neznam zakaj toliko pljuju po njoj...Mulder i Scully napokon skupa..
- john_constantine
incredible hulk - 3/5, solidan film, koji je dosadnjikav u pola filma, s liv tyler i edwardom nortonom... Ali su zato scene s hulkom odlično napravljene, naročito ona u parku. A završna borba protiv abominationa nije loša, makar nije niti pravi spektakl. Samo sam čekao da se film konačno završi...
Michel puši karu.
- dr mladjo
Blades of Glory (2007)-ah dobra ideja.ali jednostavno nema originalnog humora...6/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
GreenHornet
-
GreenHornet
objektivno je film remek djelo ali meni osobno je "samo" vrlo vrlo dobar...možda zato što su mi svi danima brujali da je jedan od naj filmova ikad pa sam izgleda malo više očekivao.dr mladjo wrote:baš razmišljam koji film da skinem i sjetim se da ga odavno nisam pogledao..GreenHornet wrote:"One flew over the cuckoo´s nest"
8/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
-
GreenHornet
nakon par mjeseci opet pogledah "the silence of the lambs"
stvarno meni osobno jedan od najboljih filmova ikad snimljenih,Hopkins se pojavljuje svega 20ak minuta ali ono 20 minuta genijalnosti!uloga od jodie sigurno spada u top 10 ženskih uloga u povijesti filmske industrije...jednostavno filmu ne mogu naci zamjerku osim jedne sitnice koja je možda napravljena da probudi našu maštu...
SPOILER
Kako Lecter potpuno zavezan par metara od kreveta uspije psihijatru ukrasti kemijsku koja će mu poslije uvelike pomoći pri bijegu?!

9,5/10
stvarno meni osobno jedan od najboljih filmova ikad snimljenih,Hopkins se pojavljuje svega 20ak minuta ali ono 20 minuta genijalnosti!uloga od jodie sigurno spada u top 10 ženskih uloga u povijesti filmske industrije...jednostavno filmu ne mogu naci zamjerku osim jedne sitnice koja je možda napravljena da probudi našu maštu...
SPOILER
Kako Lecter potpuno zavezan par metara od kreveta uspije psihijatru ukrasti kemijsku koja će mu poslije uvelike pomoći pri bijegu?!
9,5/10
Last edited by GreenHornet on 20 Sep 2008, 19:40, edited 2 times in total.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!