imas link di neko od glavnih to izjavljuje?..jer vec zadnjih 2-3 mjeseca taj trac kruzi netom..Boby wrote:Najbolja vijest je što će izaći već sredinom listopada što je dosta rano s obzirom da još igra u kinima.
Inače, ne znam dal su već svi čuli ali je i službeno potvrđeno kako su negativci za idući nastavak Riddler (igrat će ga Johnny Depp) i Penguin (Philip Seymour Hoffman)
The Dark Knight
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Boby
Pročitao sam to na TTX-u RTL-a. Izjavu je dao Michael Caine koji je to pak saznao od jednog od producenataA$H wrote:imas link di neko od glavnih to izjavljuje?..jer vec zadnjih 2-3 mjeseca taj trac kruzi netom..Boby wrote:Najbolja vijest je što će izaći već sredinom listopada što je dosta rano s obzirom da još igra u kinima.
Inače, ne znam dal su već svi čuli ali je i službeno potvrđeno kako su negativci za idući nastavak Riddler (igrat će ga Johnny Depp) i Penguin (Philip Seymour Hoffman)
- Boby
-
Baš potpuno suprotno. Barem za sada, ovo je 100% netočno. Philip Seymour Hoffman je izjavio:Boby wrote:Nije, ali je vrlo vjerojatno.
http://splashpage.mtv.com/2008/09/09/da ... d-penguin/No one has talked to me about it ever — never. It happened, like, five years ago, too. It was a rumor back then and it’s still a rumor. It’s just in the press. It’s funny.”
- A$H
ides..nikad dosta love..

The Dark Knight has already broken tons of box office records but it appears that Warner Bros. wants something else on their mantle. That is of course an Academy Award. Right now they are planning to bring The Dark Knight back to IMAX theaters in January to give people a friendly reminder that they think their movie rocks.
Well I'm not that big of a fan of the movie myself but I can't deny the immense popularity that the film has garnered. To date the film has pulled in an amazing $512 million domestically and another $440 internationally. That includes more than $55 million in IMAX showings alone. If they do manage to get some nominations I'm sure the box office numbers will climb even higher.
I'm not surprised one bit that they are going to rerelease the film but the difference here is that the film will already be on DVD if they still plan to release it in December. This will create an interesting test to see if people will actually go to the theater to see a great film on the big screen despite having it at home. We'll keep you informed if they plan on releasing it in conventional theaters as soon as we get word.
- dr mladjo
pogledajte koliko je titanic zarađivao novca u zadnjim danima emitiranja a i dalje je bio puštan....A$H wrote:ides..nikad dosta love..![]()
http://www.boxofficemojo.com/movies/?pa ... itanic.htm
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Dragonrage
- A$H
Dark Knight Gets Oscar Disqualification
Its a good thing that Dark Knight is coming to DVD really soon. It will settle all the enraged comic book fans when they start reading that the films score was disqualified from oscar contention. According to ReelComix the score which was submitted with the 5 names of the people who worked on it was disqualified for that very reason. The fact it had 5 people working on it.Apparently 5 is to many and as such the score has been taken out of contention and now is not worth.
- john_constantine
- undying
bolji film od betmen begining a mnogo bolji od iron mana, ali opet ni ovaj film nije nesto sjajno, nekakav prosjek 7/10
plus mu dajem zato sto su koliko toliko uspjeli napraviti ozbiljnu mracnu i na trenutke tesku atmosferu a minus kod vec toliko puta vidjenih i nerealnih zapleta poput one kad prisluskuju ljude ili one vec dosadne i pateticne recenice "joker je opet pobijedio"
toliko su hvalili ulogu jokera meni je taj lik vec milion puta vidjen kroz nekakve druge filmske likove.. cak me u par scena kad "filozofira" podsjeca na kanibal lektora.. ne kazem da ta uloga kvari film, nego nista posebno..
c. bale mi je losh kao batman.
plus mu dajem zato sto su koliko toliko uspjeli napraviti ozbiljnu mracnu i na trenutke tesku atmosferu a minus kod vec toliko puta vidjenih i nerealnih zapleta poput one kad prisluskuju ljude ili one vec dosadne i pateticne recenice "joker je opet pobijedio"
toliko su hvalili ulogu jokera meni je taj lik vec milion puta vidjen kroz nekakve druge filmske likove.. cak me u par scena kad "filozofira" podsjeca na kanibal lektora.. ne kazem da ta uloga kvari film, nego nista posebno..
c. bale mi je losh kao batman.
-
- undying
i jedno i drugo - pa nije ovaj betmen film poput planet terora da je sve to zajebancija, ljepo sam napisao da mu dajem plus zato sto je napravio koliko toliko ozbiljnu atmosferu ali je opet padao na malim stvarima.. i koliko puta treba da vidim u superheroj filmu kako je on nekakav jebeni kapitalista, oko njega se lome sve moguce zene a on sve to kulira, jer preko noci postaje dobri "robin hud" - dobro tu foru prodati u jednom filmu ali u bash svakom ma daj... ili ona fora kad superheroj prolazi pokraj nekih klinaca a oni vauuuuu dosadno brate...filmophil wrote:koja si ti picajzla, jel gledaš filmove zbog zabave ili ih duboko analiziraš?? snobić mali
da, za ovo "snobic" znash, poslao bi te u pizdu materinu, ali necu, bosanac sam, pa necu da se spustam na tvoju razinu - aj pozz
- Scarface
filmophil wrote:koja si ti picajzla, jel gledaš filmove zbog zabave ili ih duboko analiziraš?? snobić mali
Ti ka da si s Marsa pa, pa ode su na forumu skoro svi picajzle i malo koji film se gleda čisto iz zabave, pa jesmo li filmofili ili ne, običan puk gleda filmove uz mozak na pašu, šta fali analiziranju, pa to je i smisao filma, da neko dublje razmisli o njegovoj poruci i kvaliteti. Uostalom, konkretno za Dark knight, ovo šta je undying napisa nije ni do kolina analizama ostalih forumaša, prema tome, ovo je baš bezobrazno s tvoje strane.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.