Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 12 Sep 2008, 19:51

Pa vish da shamari nisu pomogli pa su ti momci morali iako ne vole to nasilje da pribegnu ipak tim nepopularnim merama :lol:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 12 Sep 2008, 20:12

Charlie surfs again wrote:Pa vish da shamari nisu pomogli pa su ti momci morali iako ne vole to nasilje da pribegnu ipak tim nepopularnim merama :lol:
Ruku na srce, bar je pravi covek dobio samare.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

The Undertaker

Post by The Undertaker » 13 Sep 2008, 13:48

Mairosu wrote:
Charlie surfs again wrote:Pa vish da shamari nisu pomogli pa su ti momci morali iako ne vole to nasilje da pribegnu ipak tim nepopularnim merama :lol:
Ruku na srce, bar je pravi covek dobio samare.
A to je covek?
:lol:
Ja sam uvek mislio da je nesto drugo...
None off you all seem to understand.
I'm not locked in here with you,
you're locked in here with me!

Freddy

Post by Freddy » 13 Sep 2008, 13:50

GreenHornet wrote:
Freddy wrote:
GreenHornet wrote:Jučer mali milijun engleza u Zg,piju,pjevaju,vrište,provociraju a hrabri bbb napadaju armadu u omjeru 20 na 5...Stvarno su mi najogavnija grupa na svijetu...Jebo ja sebe ako mi UF nisu draži od njih...
i zbog toga su ti najgori....pa svaka grupa,torcida,armada,kohorta,da je njih 20,a nas 5 uvjek če napast....meni je inače to glupo tak....j i moja ekipasa kvarta znali smo doč...neznam sad,njima 7,8-ci,a nas 30...i kažemo ribnjak,nas če isto biti 7 i poštena šora...kolko sam znao puta uletit među njih 5,6....nemožeš po tome samo sudit
stvar je u tome da napadate hrvatsku grupu dok englezi bez problema vješaju svoje zastave po zagrebu...
prije par mjeseci ste kohorti u 7 ujutro napravili čeku kad je repka igrala i istukli ih,prije 2 god naših 6 pretukli svim i svačim radi čega je donekle i puklo primirje na reprezentaciji između torcide i bbb...
pa doklen više?

na hrv-nizozemska u st-u smo bbb mogli napasti bez problema,sve smo znali-gdje su,koliko ih je ali ništa od toga jer nema smisla...
pa to je smisao svega....uzeti drugoj navijačkoj skupini trasparent...to je uvjek tak bilo,a to što nismo napali engleze.....bilo je napada i u utorak i u srijedu,samo ne previše...ako si bio u zagrebu,onda bi vidio kolko je interventne bilo...brijem da niko u europi nema tolko osiguranje....pazi 4 mil.kn se potrošilo na osiguranje....a znaš kaj mi trebamo napravit,svi se zajedno skupit i napast interventnu
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 13 Sep 2008, 14:13

pa majstore naravno da je smisao uzeti transparent ali kad igraš protiv toga kluba a ne na reprezentaciji... :shock: :shock:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Freddy

Post by Freddy » 13 Sep 2008, 20:09

GreenHornet wrote:pa majstore naravno da je smisao uzeti transparent ali kad igraš protiv toga kluba a ne na reprezentaciji... :shock: :shock:
dobro,ti znaš...pa tak je bilo i prije 2god.kad smo se potukli sa torcidom i englezima....,i uvjek če tako biti....da dođu poljaci...opet bi se sigurno potukli ili sa kohortom ili sa armadom,i sa poljacima.....pa da su sad došli englezi u split.....i da sad jedna grupica torcide vidi 10 pripadnika BBB ,napali bi,zato ne pričaj gluposti,i nemoj se :shock: ,jer očito ti imaš totalno krivi pogled na to :wink:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 13 Sep 2008, 20:19

baš radi tvojih pogleda nema više zajedništva na reprezentaciji....
ali svejedno to torcidi odgovara....protiv engleske prije 2 god ste prvo rastjerani na trgu b.jelačića,pa ste par sati iza dobili batina na kennedyevu trgu...na hrvatska-estonija ste pretukli kohortu,ali je popodne jedna vaša dosta dobra ekipa dobila batina od torcidinih mlađih...

na hrv-niz u splitu smo dobro znali da se vaših 8 nalazi u jednom kasinu,ali nismo htjeli ispasti pizde i napasti jer nas je bilo puno više...

mada se bbb više ništa ne čudim,kad sam čuo informaciju momaka koji su bili u fightu kod bjelopolja da ste unesvještenom momku bacali kamen kojeg su jedva 2 nosila po glavi...

Gosp.

Post by Gosp. » 13 Sep 2008, 23:27

Htio bih komentirati, ali bolje da zadržim svoje mišljenje za sebe. :roll:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 00:52

Hahahahaha zapravo je stvar u tome da se Freddy sad izdao da bbb smišljeno napadaju druge grupe,jer se oni vazda opravdavaju da je došlo do nesporazuma. :lol: :lol:

Freddy

Post by Freddy » 14 Sep 2008, 14:28

GreenHornet wrote:Hahahahaha zapravo je stvar u tome da se Freddy sad izdao da bbb smišljeno napadaju druge grupe,jer se oni vazda opravdavaju da je došlo do nesporazuma. :lol: :lol:
pa daj pogledaj postove si...p kaj ti pričaš....neznam kaj tebe pere,ljubomora ili kaj....bzw izmišljaš neke stvari,i kaj češ stim dokazat,nije važno ko je dobio batina ovdje,sad bi ja trebo reč ,vi ste dobili na bačvicam batina,,97,98 sezona da ne pričam....samo što današnja mladež pogotovo na tribini,znači 15-18 god.nema poštovanja prema starijima....kad ste vi nas tjerali po našem trgu,to je obična izmišljotina....znam kad ste vi došli jedne sezone i hodali ste po cjelom zagrebu i onda smo vas mlatili i lovili po cjelom zagrebu,no nema veze,ja sam svoje reko,jer vidim da nisi odraso na tribini več si internet navijač

Freddy

Post by Freddy » 14 Sep 2008, 14:29

Gosp. wrote:Htio bih komentirati, ali bolje da zadržim svoje mišljenje za sebe. :roll:
izjavi mišljenje slobodno

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 14:30

Freddy wrote:.kad ste vi nas tjerali po našem trgu,to je obična izmišljotina....
http://www.youtube.com/watch?v=UDxvM8eK ... re=related

što se ostalih stvari tiče-uopće ne shvaćam ozbiljno čovjeka koji u predstavljanju na forumu piše da mu je hobi bio lomljenje tuđih glava i slično.

Freddy

Post by Freddy » 14 Sep 2008, 14:34

GreenHornet wrote:
Freddy wrote:.kad ste vi nas tjerali po našem trgu,to je obična izmišljotina....

što se ostalih stvari tiče-uopće ne shvaćam ozbiljno čovjeka koji u predstavljanju na forumu piše da mu je hobi bio lomljenje tuđih glava i slično.
dobro,i kaj je to fight,neznam kaj se tebi mota po glavi,ali smiješan si :roll: :roll:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Sep 2008, 14:36

Freddy wrote:
GreenHornet wrote:

dobro,i kaj je to fight,neznam kaj se tebi mota po glavi,ali smiješan si :roll: :roll:
hahahaha ajde molim te,nemoj se više blamirati,cijeli balkan zna da ste tu debelo popušili...a bile su vaše viđenije ekipe kao što su NBG,ZCB,NS...uostalom ne znam kako navijač poput tebe ne zna za ovaj fight...

Freddy

Post by Freddy » 14 Sep 2008, 15:17

GreenHornet wrote:
Freddy wrote:
GreenHornet wrote: http://www.youtube.com/watch?v=UDxvM8eK ... re=related

hahahaha ajde molim te,nemoj se više blamirati,cijeli balkan zna da ste tu debelo popušili...a bile su vaše viđenije ekipe kao što su NBG,ZCB,NS...uostalom ne znam kako navijač poput tebe ne zna za ovaj fight...
znam za to,to sam vidio odavno,ali dragi moj,to ti nije fight,kakav je to fight,ma o čem ti pričaš,oprt izmišljaš,ovdje ču ja stat,ne odg.više,prejadan si,mogu ti se samo smijat,ali ovi razgovori sa tobom nemaju smisla,važno mi je da smo se dokazali mnogo više nego vi,ali to bi i reko za armadu koja je po meni poslje BBB druga grupa po svemu,vi ste smeča,to ču ti reč :boooo: :shajse: :pointlaugh: :pointlaugh: fakat jadno od tebe,ajd više vas neču ponizavat,ionako ste se sami ponizili,a dobro je pozbato da ste vi internet navijači. :roll:

Post Reply