Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Sep 2008, 00:50

Freddy wrote:
GreenHornet wrote:Jučer mali milijun engleza u Zg,piju,pjevaju,vrište,provociraju a hrabri bbb napadaju armadu u omjeru 20 na 5...Stvarno su mi najogavnija grupa na svijetu...Jebo ja sebe ako mi UF nisu draži od njih...
i zbog toga su ti najgori....pa svaka grupa,torcida,armada,kohorta,da je njih 20,a nas 5 uvjek če napast....meni je inače to glupo tak....j i moja ekipasa kvarta znali smo doč...neznam sad,njima 7,8-ci,a nas 30...i kažemo ribnjak,nas če isto biti 7 i poštena šora...kolko sam znao puta uletit među njih 5,6....nemožeš po tome samo sudit
stvar je u tome da napadate hrvatsku grupu dok englezi bez problema vješaju svoje zastave po zagrebu...
prije par mjeseci ste kohorti u 7 ujutro napravili čeku kad je repka igrala i istukli ih,prije 2 god naših 6 pretukli svim i svačim radi čega je donekle i puklo primirje na reprezentaciji između torcide i bbb...
pa doklen više?

na hrv-nizozemska u st-u smo bbb mogli napasti bez problema,sve smo znali-gdje su,koliko ih je ali ništa od toga jer nema smisla...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 12 Sep 2008, 08:53

GreenHornet wrote:ahahahahahahahahahaha

Moj decko je skinhed koji navija za Rad, a meni je majka Hrvatica. Ne smem da mu kazem, ne znam kako bi se to odrazilo na nasu vezu."

Andjelka, Zemun

"Draga Andjelka, jako smo srecni sto imas takvog zlatnog decka. Kad bi smo bili iskreni, rekli bi smo ti da si potpuni idiot sto si se uopste smuvala s takvom budalom, ali posto imamo obzira prema nasim citaocima i njihovim problemima pokusajmo ovako : Porazgovaraj sa svojim deckom sta ga je opredelilo da bude skinhed. Da li je u pitanju cinjenica da su nacisti pobili toliko miliona ljudi, pa je zeleo da se oseca malo jacim? Ili mozda svrsava za tri sekunde, a fasisticke parole gramaticki pravilno uzvikuje citave cetiri? Ili mozda ne moze da mu se digne? Ili se mozda lozi na svog tatu? Ilii ga je mozda neko ubedio da je 2005. pravo vreme da Srbi pokazu koliko su zapravo iskompleksirani? U svakom slucaju, ako je pravi fasista, na ova pitanja odgovarace ti silom, pa ih postavljaj ili preko telefona ili sa pancirom i slemom na golom telu. Ipak ako je kao i svi ostali srpski fasisti samo mu reci da vise nikada necete imati seksualni odnos ako nastavi tako da se ponasa i on ce pustiti kosu i zulufe, obuci ce zvoncare a preko leta ce pustim beogradskim ulicama hodati bos."

:prayer: :rotflmao:
Gde si ovo nasho lebac ti jbm razeni ? :lol: :lol: :lol:
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 12 Sep 2008, 09:32

Francuske jajare vs. smrdljivi gastarabajteri + burzuji iz Srbije koji su ladno izdvojili po trichavih 500-600 evra za ovaj izlet :o :lol:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Sukob sa obezbedjenjem u sivim duksevima zbog parole protiv shipaca iz Marselja :

Image

Image

Image

Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Sep 2008, 12:02

ne voliš baš vaše gastrabajtere?! :lol:

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 12 Sep 2008, 13:03

Ne znam ko voli srpske gastere od nas srba...pogotovo one sto su rodjeni preko. Ti su najgori.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Sep 2008, 13:08

Mairosu wrote:Ne znam ko voli srpske gastere od nas srba...pogotovo one sto su rodjeni preko. Ti su najgori.
slično mišljenje imam i za naše...rođen u kanadi,argentini,novom zelandu i onda mi tu dođe na ljetovanje i fura se na velikog ustašu i domoljuba...
sad prije utakmice na euru hrvat iz kanade dava intervju na engleskom jer ne zna hrvatski!alooooo eeee??!!!on je nabavio kartu a mnogi navijači sa 100+ gostovanja nisu...ma daj...

Mairosu

Post by Mairosu » 12 Sep 2008, 16:13

GreenHornet wrote:
Mairosu wrote:Ne znam ko voli srpske gastere od nas srba...pogotovo one sto su rodjeni preko. Ti su najgori.
slično mišljenje imam i za naše...rođen u kanadi,argentini,novom zelandu i onda mi tu dođe na ljetovanje i fura se na velikog ustašu i domoljuba...
sad prije utakmice na euru hrvat iz kanade dava intervju na engleskom jer ne zna hrvatski!alooooo eeee??!!!on je nabavio kartu a mnogi navijači sa 100+ gostovanja nisu...ma daj...
Pa takvi su i nasi. Sve najveci cetnik kad dodje na leto, a inace uredan gradjanin, placa porez i boli ga qrac.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Sep 2008, 17:06

Evo čitam izvještaj srpskih navijača iz Francuske i opet se spominje da se pilo i zabavljalo sa ekipama PSG-a- B.B. i Karsudom. :shock:
Zna li tko odprilike čemu to prijateljstvo?

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 12 Sep 2008, 19:16

Brate reko sam ti u tim grupama ima dosta starijih Srba pa su kachene i srpske zastave po tekmama a i prijave kad je bilo sranje oko Kosova a i te grupe su u sukobu sa ovim shipcima iz Marselja koji su kachili zastavu kosova pa izginuli u onoj nesreci...

Image

Hahaha - znachi snimite barabu skroz desno iznad ove zute Obilic zastave, ladno cumaja Psihodelik-Draza-Worhol - haha koj je to lik isti onaj shto na onim demosima kad je navatan Karadza onako skroz mrshav ko lesh do pojasa go i maskiran preko lica pokazuje bulju i kurac muriji i gadja ih svim sranjima :lol:
Njega sam ja josh 5. oktobra proglasio za najludjeg Viteza, pravog predstavnika nashe ne-navijachke grupe jer je ono koman-speedoman i uvek znachi uvek je prvi gde god, ne jebe al znachi nikog a ovi u kraju ga prozvali GAD jer je bash realni zlotvor :lol:
Al' jbga otisho je da se ne vrati jer ima ovde gomilu sranja chekaju ga neka sudjenja za razbojnistva i tako, uzas, nek mu je sa srecom jer to je kralj kakvog nema, njega su Zemunci "kidnapovali" onomad ne znam koje godine tachno jer je omashio ulaz na tribinu pa dosho medj TB i kad su ga pitali jel Vitez on im ladno reko DA iako je znao da su ovi TB, znachi no fear fazon, nikog taj ne jebe :lol: ...a poshto je tako sitan bio i realno izgledao bash bolestan stavili ga na krkache i pevali nam : "OVO je VASHE" ahahahah, naravno mali se uopshte nije uplashio ali prijava je suluda jedna od najludjih zemunskih iz tog vremena kad su bili mala grupica :mrgreen:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Sep 2008, 19:29

Charlie surfs again wrote: stavili ga na krkache i pevali nam : "OVO je VASHE"
:prayer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 12 Sep 2008, 19:36

Kultna akcija al kultna, nisu ga nishta cimali jer je bash izgledo bolesno-dete nego ono samo ga drzali tako na krkachama pola tekme i zajebavali nas :lol:
A snimi ga ovde kom je fazonu, znachi sam dosho, stavio zastavu preko svih onih velikih, popo se na tu shipkicu i nikog ne jebe, nije on tolko visok bash :mrgreen:

Polupani automobili fudbalerima Zvezde!

Posle šamara koji je jedan navijač lupio Ognjenu Koromanu, skandiranja: "Manekeni, marš iz Zvezde", fudbaleri Crvene zvezde dobili su još jedno konkretno upozorenje - polupani su im automobili na parkingu stadiona!
U petak posle podne, fudbaleri Crvene zvezde došli su na sastanak sa novim trenerom Čedomirom Janevskim, a potom ih je čekalo neprijatno iznenađenje - svi automobili na parkingu (prema rečima očevidaca bar 20-ak vozila je bilo na parkingu) su oštećeni.
Na parkingu postoji obezbeđenje, ali očigledno je da nisu smeli da reaguju.
Prema tvrdnjama očevidaca i samih fudbalera, grupa od tridesetak ljudi sa "fantomkama" na glavama, ušlo je na parking i koristeći bejzbol palice i šipke počelo da lupa sva vozila. Oštećen je i automobil novog sportskog direktora Crvene zvezde Ilije Ivića.
Pretpostavlja se da su pojedini navijači Crvene zvezde hteli da upute još jednu jasnu poruku fudbalerima da se više ne igraju sa ugledom kluba, koji je trenutno poslednji na tabeli Superlige i koji je sramno eliminisan iz kvalifikacija za Kup UEFA.
Fudbaleri i članovi stručnog štaba potom su otišli na trening, ali je atmosfera u ekipi posle incidenta poremećena.
Zvezda u nedelju igra na Banovom brdu protiv Čukaričkog u 4. kolu Superlige, a pitanje je kako će ovaj incident uticati na njih i novog trenera Janevskog.
Last edited by Charlie surfs again on 12 Sep 2008, 19:40, edited 1 time in total.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Sep 2008, 19:39

novi sportski direktor najebao ni kriv ni dužan... :lol:

inace moram priznati da mi se ovakve "akcije" ne sviđaju... :roll:

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 12 Sep 2008, 19:44

A vi ste sa onim "grobovima" kao bolji a ? :o :lol:

Daj bre burzujchine ima bre da plate ioanko drkaju samo qrac i nista ne igraju te lopte po toj livadi shto neki zovu teren a primaju ogroman kesh i kao jadni oni, dobro su josh i proshli. :wink:

Mairosu

Post by Mairosu » 12 Sep 2008, 19:47

Jadan Marjan Markovic, taman se vrati u zvezdu i opet mu sjebu kola.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 Sep 2008, 19:48

a slusaj,ne znam koji sve nogometasi igraju za zvezdu ali predpostavljam da ima onih koji su se vratili iz inozemstva gdje su krvavo trenirali,nisu imali slobodnog vremena da bi kupili te aute...
ne znam,moje mišljenje je da je bolje igrača našamarat nego mu uništavat imovinu... :roll:

Post Reply