Navijači

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 10 Sep 2008, 21:43

Jadan je ovo topik kad ja mora postavljam vesti o Zagrebachkim pizdarijama :roll: :lol:

Hrvati napali navijače Engleske
Sreda, 10. septembar 2008.

Uprkos najavama da je policija ''na svakom zagrebačkom uglu'', već u utorak kasno uveče počeli su obračuni hrvatskih i engleskih navijača, čije nacionalne selekcije igraju utakmicu drugog kola kvalifikacija za Mundijal 2010. godine.
Prvo je na području kvarta Trnje, grupa Hrvata napala i pretukla dvadesetjednogodišnjeg Engleza, koji je iako sa povredama, odbio pomoć hrvatske policije.
Nakon toga, počela je masovna tuča u Šenoinoj ulici, prilikom koje su uhapšene četiri osobe. Iz neslužbenih izvora elektronski mediji saznaju da je deo napadača bio maskiran kapama s prorezima na očima i naoružan palicama.
Gotovo u isto vreme sa ''fajtom'' u Šenoinoj, izbila je tuča i na raskrsnici Štrosmajerovog trga i Ulice Matice hrvatske gde su engleski policajci uhapsili osamnaestogodišnjeg Hrvata, od ukupno 14 privedenih navijača "kockastih", među kojima je bio i jedan nemački državljanin.
Tracionalno najviše Engleza je na centralnom trgu u Zagrebu, gde ispijaju hektolitre piva uz ogromnu englesku zastavu, čijem razvijanju je prisustvovao i britanski ambasador u Hrvatskoj Dejvid Blant.

Policija spremna za duel visokog rizika

Utakmica Hrvatske i Engleske označena je kao visoko rizična, jer će osim mnogobrojnih Engleza, očekuje i dolazak velikog broja Hrvata, kako iz svih gradova zemlje, tako i iz inostranstva.
Prema proceni hrvatskih medija duelu na Maksimiru trebalo bi da prisustvuje više od 30 hiljada domaćih fanova.
Policija je saopštila da se već nedeljama priprema za visokorizični duel u Zagrebu. Iako njemu neće prisustvovati tri hiljade engleskih navijača, sklonih nasilju, koji imaju zabranu putovanja u inostranstvo, pripadnici javnog reda razmešteni su u velikom broju duž celog Zagreba.
Policija očekuje sporadične ekscese kao i pre dve godine kada je privedeno 250 navijača zbog manjih izgreda.
Osim Engleza, kojima je onemogućen dolazak na duel na Maksimiru, i oko 130 hrvatskih navijača ima zabranu prisustva duelu u Zagrebu, i dva sata pre početka susreta moraju da se jave najbližoj policijskoj stanici.
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 10 Sep 2008, 23:34

Charlie surfs again wrote:@ Mali Zmaju - i postoje Vitezovi i ne postoji, po potrebi, kad nam dodje skupimo se, ali sad je vishe taj fazon ANTI-STADION ekipice, koji ne idu uopshte na tekme jer je fudbal sranje i sve se vrti oko love nego ono idemo jurcamo chobane oko stadiona bez obzira na pripadnost bilo kojoj grupi, ko nam naleti naleteo je, nije vazno da Obilic igra sa njim ili ne, mi smo ti pioniri tog fazona u Srbiji barem :lol:
Obilic jos ima navijace ? Niste se pokupili po misjim rupama kad vam je poginuo idejni finans... vodja pre 8 godina ?
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 11 Sep 2008, 06:44

A shto si ti je tako sivo lice - si udiiso puno smoga ili shta ?! :shock: :lol:
Nema potrebe za vredjanjem bilo koga znachi ako ja poshtujem hrvatske navjache ja ne vidim razlog zasto si ti sad koji qrac bano ovde kad veze nemas sa navijachima , shta da zavedesh red da me malo spustish ili poshto Mali Zmaj nije mogo da me potera lepim rechima da mi ti dash do znanja da ne treba vise da pishem o srpskoj navijachkoj sceni jer realno kontam da kad vdish onakve koreografije u 3. ligi i onakve incidente vama realno nije dobro jer vas cepaju kompleksi jer to e mnogo jako za 3. ligu, ali meni to zaista i nije bio cilj ja sam samo postavljao fotke, isto je to mogo bilo ko od vashih da uradi i za BBB, za Torcidu, Armadu i ostale ai dzaba kad ovaj Torcidash bojkotuje BBB, nece njihove fpotke da postavlja vec samo od svoje grupe, a kako to da ja nemam tih problema, niti ovde niti na bilo kom drugom forumu, znachi postavljam ovo isto i na moj forum i znachi ne pravim nekakvu razliku dal je neko Cigan , Grobar ili Fors ako je dobra koreografija ili baklje i dimovi, ako je dobar klip incidenta uvek cu to rado postaviti, a odavde kupim to shto mi Zmaj postavlja Torcidino pa postavljam i to jer ja te komplekse zaista nemam, mozda ih neko ima, mozda neko gaji tu mrznju ali ja jok, i zato ti maliciozni komentari o navijachima Obilica su zaista jadni i vidi se da veze nemash o chemu prichash jer kad je Arkan pogino naravno da smo nastavili da idemo na tekme jer pobogu nismo ishli zbog Arkana nego zbog Obilica, poshto je OK mali klub , gotivna ekipa, obilic je postojao i pre Arkana, znachi punih 80 godina on postoji a postojace i dugo posle njega, i naravno da smo ishli, ishli smo verovo ti ili ne aktivno sve do 2006. kad sam ja zabatalio fazon jer se ekipa osula zbog raznoraznih stvari, a da nije bilo tog kriminala i tog dilovanja narkotika ja mislim da bi i dan danas bili jedna od jachih grupa u Srbiji, ali jbga ljudi su otishli u druge vode, sve to ima u dokumentarcu sasvim lepo objasnjeno tako da za ovaj bedan komentar o misijim rupama mogu samo da ti kazem nesto shto se rimuje al necu jer si mangup pa kao poshto imash tu titulu SITE ADMIN dosho si ovde da talasash i da bilo koga prozivash a do sad te niti jednom nisam vido na ovom topiku. Znachi ako imate problem sa postavljanjem fotki sa SRPSKE NAVIJCHKE SCENE vi mi to otvoreno recite sada i ja necu vishe postavljati ali onda shta kurac poshtavlja mali Zmaj Torcidu kad smo zajedno podrzavali ovaj topik tj. realno vishe ja nego on i to po meni nije fer znachi bio sam korektan i zelim da mi se istom merom vrati...znachi da se KAZE shta je i kako je, a ne udri po Obilicevim navijachima jer ti se moze...pusti se te mangupacije jer ne znash o chemu prichash, realno si lupio i osto ziv...nek ti sluzi na chast...

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 11 Sep 2008, 11:28

Image

:lol: :lol: :lol:

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Sep 2008, 12:10

Charlie surfs again wrote:A shto si ti je tako sivo lice - si udiiso puno smoga ili shta ?! :shock: :lol:
...

Pa što se uzrujavaš? :lol:
Mislim da svako na forumu pogleda slike sa ovog topica i sumnjam da ikoga nerviraju.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Mairosu

Post by Mairosu » 11 Sep 2008, 12:50

Charlie surfs again wrote:A shto si ti je tako sivo lice - si udiiso puno smoga ili shta ?! :shock: :lol:
Nema potrebe za vredjanjem bilo koga znachi ako ja poshtujem hrvatske navjache ja ne vidim razlog zasto si ti sad koji qrac bano ovde kad veze nemas sa navijachima , shta da zavedesh red da me malo spustish ili poshto Mali Zmaj nije mogo da me potera lepim rechima da mi ti dash do znanja da ne treba vise da pishem o srpskoj navijachkoj sceni jer realno kontam da kad vdish onakve koreografije u 3. ligi i onakve incidente vama realno nije dobro jer vas cepaju kompleksi jer to e mnogo jako za 3. ligu, ali meni to zaista i nije bio cilj ja sam samo postavljao fotke, isto je to mogo bilo ko od vashih da uradi i za BBB, za Torcidu, Armadu i ostale ai dzaba kad ovaj Torcidash bojkotuje BBB, nece njihove fpotke da postavlja vec samo od svoje grupe, a kako to da ja nemam tih problema, niti ovde niti na bilo kom drugom forumu, znachi postavljam ovo isto i na moj forum i znachi ne pravim nekakvu razliku dal je neko Cigan , Grobar ili Fors ako je dobra koreografija ili baklje i dimovi, ako je dobar klip incidenta uvek cu to rado postaviti, a odavde kupim to shto mi Zmaj postavlja Torcidino pa postavljam i to jer ja te komplekse zaista nemam, mozda ih neko ima, mozda neko gaji tu mrznju ali ja jok, i zato ti maliciozni komentari o navijachima Obilica su zaista jadni i vidi se da veze nemash o chemu prichash jer kad je Arkan pogino naravno da smo nastavili da idemo na tekme jer pobogu nismo ishli zbog Arkana nego zbog Obilica, poshto je OK mali klub , gotivna ekipa, obilic je postojao i pre Arkana, znachi punih 80 godina on postoji a postojace i dugo posle njega, i naravno da smo ishli, ishli smo verovo ti ili ne aktivno sve do 2006. kad sam ja zabatalio fazon jer se ekipa osula zbog raznoraznih stvari, a da nije bilo tog kriminala i tog dilovanja narkotika ja mislim da bi i dan danas bili jedna od jachih grupa u Srbiji, ali jbga ljudi su otishli u druge vode, sve to ima u dokumentarcu sasvim lepo objasnjeno tako da za ovaj bedan komentar o misijim rupama mogu samo da ti kazem nesto shto se rimuje al necu jer si mangup pa kao poshto imash tu titulu SITE ADMIN dosho si ovde da talasash i da bilo koga prozivash a do sad te niti jednom nisam vido na ovom topiku. Znachi ako imate problem sa postavljanjem fotki sa SRPSKE NAVIJCHKE SCENE vi mi to otvoreno recite sada i ja necu vishe postavljati ali onda shta kurac poshtavlja mali Zmaj Torcidu kad smo zajedno podrzavali ovaj topik tj. realno vishe ja nego on i to po meni nije fer znachi bio sam korektan i zelim da mi se istom merom vrati...znachi da se KAZE shta je i kako je, a ne udri po Obilicevim navijachima jer ti se moze...pusti se te mangupacije jer ne znash o chemu prichash, realno si lupio i osto ziv...nek ti sluzi na chast...
Obrisi suze, smiri se.

Da, gajim mrznju prema navijacima Obilica i Obilicu kao entitetu, zbog ukradene titule '98 i najveceg jebenog gmaza kojeg je Srbija izrodila kao glavnog aktera. Ali sve se vraca, sve se placa, velicine ostaju velicine, a vi cete lepo nazad u beogradsku zonu, gde vam je i mesto.

U stvari, od navijaca beogradskih pseudoklubova tipa OFK, Rad, Obilic itd. mozda su samo gori Slaninari sa njihovim iluzijama velicine...

PS. Nisam Hrvat.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Sep 2008, 13:47

Charli slobodno ti stavljaj slike,ne znam zasto si stekao dojam da netko ne želi da predstavljas srpsku navijačku scenu... :shock:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Sep 2008, 21:06

Jučer mali milijun engleza u Zg,piju,pjevaju,vrište,provociraju a hrabri bbb napadaju armadu u omjeru 20 na 5...Stvarno su mi najogavnija grupa na svijetu...Jebo ja sebe ako mi UF nisu draži od njih...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Sep 2008, 21:32

ahahahahahahahahahaha

Moj decko je skinhed koji navija za Rad, a meni je majka Hrvatica. Ne smem da mu kazem, ne znam kako bi se to odrazilo na nasu vezu."

Andjelka, Zemun

"Draga Andjelka, jako smo srecni sto imas takvog zlatnog decka. Kad bi smo bili iskreni, rekli bi smo ti da si potpuni idiot sto si se uopste smuvala s takvom budalom, ali posto imamo obzira prema nasim citaocima i njihovim problemima pokusajmo ovako : Porazgovaraj sa svojim deckom sta ga je opredelilo da bude skinhed. Da li je u pitanju cinjenica da su nacisti pobili toliko miliona ljudi, pa je zeleo da se oseca malo jacim? Ili mozda svrsava za tri sekunde, a fasisticke parole gramaticki pravilno uzvikuje citave cetiri? Ili mozda ne moze da mu se digne? Ili se mozda lozi na svog tatu? Ilii ga je mozda neko ubedio da je 2005. pravo vreme da Srbi pokazu koliko su zapravo iskompleksirani? U svakom slucaju, ako je pravi fasista, na ova pitanja odgovarace ti silom, pa ih postavljaj ili preko telefona ili sa pancirom i slemom na golom telu. Ipak ako je kao i svi ostali srpski fasisti samo mu reci da vise nikada necete imati seksualni odnos ako nastavi tako da se ponasa i on ce pustiti kosu i zulufe, obuci ce zvoncare a preko leta ce pustim beogradskim ulicama hodati bos."

:prayer: :rotflmao:

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 11 Sep 2008, 21:58

Mairosu wrote:Da, gajim mrznju prema navijacima Obilica i Obilicu kao entitetu, zbog ukradene titule '98 i najveceg jebenog gmaza kojeg je Srbija izrodila kao glavnog aktera. Ali sve se vraca, sve se placa, velicine ostaju velicine, a vi cete lepo nazad u beogradsku zonu, gde vam je i mesto..
A vi cigano-grobari nikad niste krali titule sve ste ih regularno osvojili a ? Mojne se lazemo jbga, dosho Arkan reko dosta poremetio vam koncepciju da vechito vi uzimate titule pa ste ispizdeli i pocepalii vas pleksi ? Shto je jedan Arkan gori od bilo kog vasheg bjeke Zeke dzaje Cveleta i ostlih lopova i shtelovatelja ? Jbte Arkan je uzo samo jednom i to tamo 90-ih a vi kradete svake godine i josh se secate te bolne epizode i josh vas boli ta jedna titula jer kako je bre smeo da se usudi vama poshtenima da ukrade titulu, sram ga bilo :evil:
O vashi tutalama nemam vise komentara...jer se zna kako ste ih zaradili i kako ih iz godine u godinu iznova samo vrtite u krug, evo sad ste sjebali Vojvodinu jer vam bilo krivo da mogu oni da vam uzmu titulu pa aj sad ko je tu lopov pokojni Arkan ili vashe glaveshine cigansko-grobarske ?

I izjasni se za koga navijash iako si uopshte navijach inache mojne spamujesh temu bezveze, znachi ovaj topik postoji vec masu i tek si sad izvalio a navodno si ADMIN ?! :shock:

@Zmaju - ma istripovo sam posle onog razlaza da necesh vise da pisemo jer je bilo previse srpskih grupa a nista od vashih jbga...i onda sam kontao da te zato nema na topiku a i kad sam te pitao reko si da oces da ne pisemo vise i ja prestanem i ti nastvish :lol: , i aj sad sta ja da pomislim, a druga stvar pojavi se ovaj stanoviti admin niotkuda i baci prijavu, mislim tachno se vidi da nema veze sa navijachim nego ono ceni taj izuzetni fudbal pa mu krivo shto je tamo neki arkan krajem 90-ih uzo titulu, patetichn bre...a oni ih kradu svake godine i namestaju tekme.... :D

Cek samo da saznamo za koga "navija" pa cesh da vidish :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 11 Sep 2008, 22:02

Po onome u profilu mu izgleda da navija za Zvezdu. :lol: 8)

Mairosu

Post by Mairosu » 11 Sep 2008, 22:13

Charlie surfs again wrote:A vi cigano-grobari nikad niste krali titule sve ste ih regularno osvojili a ? Mojne se lazemo jbga, dosho Arkan reko dosta poremetio vam koncepciju da vechito vi uzimate titule pa ste ispizdeli i pocepalii vas pleksi ? Shto je jedan Arkan gori od bilo kog vasheg bjeke Zeke dzaje Cveleta i ostlih lopova i shtelovatelja ? Jbte Arkan je uzo samo jednom i to tamo 90-ih a vi kradete svake godine i josh se secate te bolne epizode i josh vas boli ta jedna titula jer kako je bre smeo da se usudi vama poshtenima da ukrade titulu, sram ga bilo :evil:
Boli. Kada je pre Arkana vidjen navijac Obilica ? Ko je u beogradu uopste pre '98 rodjen da navija za obilic ? Jel neko video neki dres obilica ? Sal mozda ? Gde je, bre, taj Obilic ? A da, eno ga u kanalu. Gde mu je i mesto.
O vashi tutalama nemam vise komentara...jer se zna kako ste ih zaradili i kako ih iz godine u godinu iznova samo vrtite u krug, evo sad ste sjebali Vojvodinu jer vam bilo krivo da mogu oni da vam uzmu titulu pa aj sad ko je tu lopov pokojni Arkan ili vashe glaveshine cigansko-grobarske ?
Kad ovo slusa neko sa strane, pomisli da je Vojvodina imala Maradonu, Pelea, Cruijffa i Charltona, ali da smo im mi ukrali titulu. Siroma slaninari. Najbolju ekipu su imali '94 recimo, posle one poslednje Ljupkotitule. Ti sad stani pred ogledalo pa reci sebi, da li je ijedan tim kvalitativno odskocio do te mere da uzme titulu od Zvezde i Patizana od raspada SFRJ naovamo ? Jer ja ih nesto ne vidim.

A nasi cinjenica kradu, i mi imamo penale u 98. minutima i razne gluposti, medjutim nasi jos uvek nisu stigli do nivoa da ulaze u svlacionice i prete pucanjem u kolena.
I izjasni se za koga navijash iako si uopshte navijach inache mojne spamujesh temu bezveze, znachi ovaj topik postoji vec masu i tek si sad izvalio a navodno si ADMIN ?! :shock:
Navodno jesam Admin. Do te mere cak, sve opise ovih jebenih foruma sam ja pisao. To sto me nema po par meseci ne znaci da sam manji admin. Navijam za Zvezdu od 9/7/80, u navijackim frakcijama vise nisam otkako je stoka sa Severa pocela da vise navija za FK Kosovo i FK Radovan nego za fudbal na terenu. Bio sam zvanicni novinar FKCZ, putovao sa timom u Italiju i Izrael na pripreme, znam 80% sadasnje selekcije licno, znam manje-vise celu proslu garnituru. Hoces da ti listam sta je sve namesteno ? Od sudije Sipke naovamo, dugacki su spiskovi druze, ali sve ja to znam i ne treba mi neki navijac...khm...obilica da mi to predocava. Ali stvarno, buduci da je vasa vesela druzina uglavnom sastavljena od ex nasih i komsijskih (kao uostalom i svi "alternativni navijaci" grada Beograda, citaj UF i tako dalje), nisi u poziciji da mi solis pamet. Ili, pretpostavljam da ste svi rasli na Vracaru i zeljno cekali nedelju pre podne da gledate derbi protiv Seceranca ? Yeah, thought so.

Freddy

Post by Freddy » 11 Sep 2008, 23:05

ovaj topic treba izbjegavat...bezveze se živciram
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Freddy

Post by Freddy » 11 Sep 2008, 23:13

GreenHornet wrote:Jučer mali milijun engleza u Zg,piju,pjevaju,vrište,provociraju a hrabri bbb napadaju armadu u omjeru 20 na 5...Stvarno su mi najogavnija grupa na svijetu...Jebo ja sebe ako mi UF nisu draži od njih...
i zbog toga su ti najgori....pa svaka grupa,torcida,armada,kohorta,da je njih 20,a nas 5 uvjek če napast....meni je inače to glupo tak....j i moja ekipasa kvarta znali smo doč...neznam sad,njima 7,8-ci,a nas 30...i kažemo ribnjak,nas če isto biti 7 i poštena šora...kolko sam znao puta uletit među njih 5,6....nemožeš po tome samo sudit
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Charlie surfs again

Post by Charlie surfs again » 12 Sep 2008, 00:36

Boli. Kada je pre Arkana vidjen navijac Obilica ? Ko je u beogradu uopste pre '98 rodjen da navija za obilic ? Jel neko video neki dres obilica ? Sal mozda ? Gde je, bre, taj Obilic ? A da, eno ga u kanalu. Gde mu je i mesto.
Ochigedno se vidi da pojma nemash, znaci nisi chak ni dokumentarac pogledo a da jesi znao bi da navijanje na Obilicu pochinje od '91 al poshto si ti obichni cigojnerski novinarski leshinar onaj klasichni a ne navijach ni ne rachunam da imas bilo kakvog pojma o navijachkoj scenu u Srbiji kako 90-ih tako ni sada...i kakve veze ima u kojoj ligi igra koji klub pa evo ti ZEMUN u 3. ligi , a TB su nikad jachi, evo ti Radnicki KG u istoj toj trecoj ligi pa bi mogli vas maknekene Kalashture da odlome od batine i to samo kod vas cigana ako niste prvi onda kukate i plachete ko pichke jer ste ciganske...
Navodno jesam Admin. Do te mere cak, sve opise ovih jebenih foruma sam ja pisao. To sto me nema po par meseci ne znaci da sam manji admin. Navijam za Zvezdu od 9/7/80, u navijackim frakcijama vise nisam otkako je stoka sa Severa pocela da vise navija za FK Kosovo i FK Radovan nego za fudbal na terenu. Bio sam zvanicni novinar FKCZ, putovao sa timom u Italiju i Izrael na pripreme, znam 80% sadasnje selekcije licno, znam manje-vise celu proslu garnituru. Hoces da ti listam sta je sve namesteno ? Od sudije Sipke naovamo, dugacki su spiskovi druze, ali sve ja to znam i ne treba mi neki navijac...khm...obilica da mi to predocava. Ali stvarno, buduci da je vasa vesela druzina uglavnom sastavljena od ex nasih i komsijskih (kao uostalom i svi "alternativni navijaci" grada Beograda, citaj UF i tako dalje), nisi u poziciji da mi solis pamet. Ili, pretpostavljam da ste svi rasli na Vracaru i zeljno cekali nedelju pre podne da gledate derbi protiv Seceranca ? Yeah, thought so.
U redu je ADNANE mnogo si zajeban... :oops:
Koji su to kompleski prema UF zar su vas onoliko bash odvalili na Trosharini da ih i sad mrzish kad ih je murija rasturila, kad ih realno vishe nema onih pravih ? :shock:
A posto ste vi uvek bili rezimski navijachi, pevali ste Slobi, klanjali se Arkanu (plahili ga se chak - eto odakle taj bes, iz nemoci - jbo vam je kevare one romske :lol: ), pevali ste Vuku, pa posle Kostunici pa sad protiv Kostunice za Radovana i slichno, ali shto se ja raspravljam sa tobom kad si ti obichna NOVINARSKA PATKA ? :mrgreen:

Kake ti veze imas sa navijachima - nikakve - znachi otvori sebi nov topik o sportskom novinarstvu ili o fuzbalu pa tamo udri kako je fuzbal zanimljiv jedan sport, a batali ovaj topik jer nemas veze sa njim pa ne znas ni neke osnovne podatke, a oko ovog topika smo se cimali nas 2-3 meseceima i shta ti si sad uleteo sa svojim novinarskim drukanjem (vi ste poznate drukare i cinkarosi zato te i nema na severu vise - ne zato shto ti se ne svidja "TA STOKA" nego zato shto si kao novinar proteran, tako je na severu barem, uvek bilo i ostace). Znachi nisi navijach shta oces bre vishe ? Oces da ti priznam kako je Zvezda najbolji fudbalski klub u Srbiji, evo OK najbolji ste fudbaleri i sportisti i na Balkanu ako treba ali zapamti to nema veze sa navijachima, znachi nisi navijach i zato kad istresesh svu svoju mrznju i komplekse od Arkana koji vas je jebo u mozak i dao vam ide DELIJE a ti onda lagano nastavi dalje...opaki ADMINE... :lol:

Kalshtura - to je pravi izraz za ljude koji su od ciganskih navijacha postali novinari...cao, zdravo...pa, pa... :D

Post Reply