Lake Placid 2 1,5/5 - TRAILER
Nastavak meni osobno izvrsne horror komedije iz 99. god. o ogromnom krokodilu u jezeru sa Bill Pullmanom, Bridget Fondom i Oliverom Plattom u gl. ulogama. No dok je original bio zaista zabavan (i po mom mišljenju mrvicu podcjenjen) filmić, nastavak je nevjerojatno loš i glup...ali glup do te mjere da je zapravo presmiješan, što namjerno, što nenamjerno. Doslovno sam se cerio kroz cijeli film...zato i pola ocjene gore haha. Ima tu svačega, glupih likova, sisatih žena koje se pojave tek toliko da pokažu sise, lošeg CGI-a, a krokodil(i) grizu svakih 2 min LOL, no RADNJU, likove, (dobru) režiju i glumu ili bilo što što se u drugim slučajevaima vrijednjuje kao kvaliteta filma ovdje ne treba tražiti jer toga jednostavno nema...
Loš film koliko to samo loš film može biti...lol
Skinwalkers 1,5/5 -
TRAILER
Očekivao sam nekakav cool film ala Underworld a dobio katastrofu od filma...lol. Ovaj film kao da je uzeo priču od Terminatora 2, izbacio sve dobre stvari iz nje i zamjenio Terminatore sa vukodlacima lol. Ovo bi kak ti trebao biti horror ali je zapravo riječ o akcijskom filmu koji BTW i nema neku akciju. Čak ni maske (pokoj mu duši) Stana Winstona, odnosno njegovog studija nisu ništa posebno. Jedina svijetla točka je Rhona Mitra (zbog nje i pola ocjene gore lol) koja me ovom ulogom podsjetila na Saru Connor i kako je zbilja šteta što nju nije dopala ta uloga u seriji "The Sarah Connor Chronicles". Iako kog briga za to...vjerujem da je i Lena Headey bila jednako dobar izbor.
Uglavnom...zaobiđite ovaj film samo tako...
Dead Birds 4/5 -
TRAILER
E ovo se zove horror, malo krvi ali mnogo jezive atmosfere koja ježi. Film ima svojim mana, sam zaplet nije ništa novo (ukleta kkuća) i neke stvari su mi ostale nejasne na kraju, ali ga zato krasi izvrsna jeziva atmosfera koju redatelj izvrsno gradi dugačkim kadrovima i odličnom muzikom. Glumci su također jako dobri i uvjerljivi u svojim izvedbama, iako su neki likovi stereotipni (ono, moraju provjeriti što je iza vratiju koja su se sam otovrila ili tko je sklupčana djevojčica u kutu sobe a koja tamo nije bila prije sekundu ili dvije) pa to malo ide na živce. Budžet filma je bio mali, svega 1,500,000 $, no redatelj Alex Turner je uspio to pretvoriti u svoju prednost i napraviti film koji djeluje daleko skuplje.
Sve u svemu zanimljivi mix žanrova, western horror koji će vas sa zanimanjem držati uz ekran.