Pod devizom, "epski film, epski DVD"...The Ten Commandments je SCE na tri diska, uz originalni film iz 20 i neke kao bonus na trecem. Gladiator je isto SCE, extended verzija, bog i otac extrasa, audio komentari, i cuvena obrisana scena u kojoj se Crowe bije sa nosorogom u areni. Ben-Hur pak...cetiri diska, film na dva, extrasi na jednom + Ben Hur : The Tale of the Christ iz 20 i neke kao ekstra bonus, plus reprodukcija originalne brosure koja se delila na premijeri.

Das Boot, Columbia Classics edition. Postoji jos filmova u ovoj ediciji (Easy Rider, Taxi Driver, Close Encounters of the Third Kind, Lawrence of Arabia itd.), ali me je ovaj privukao jer je za sada jedino mesto gde mozes imati CEO Das Boot u originalnom miniseries formatu. Oni stillovi i promo fotosi tesko da skode.

Bruce Lee 25th anniversary commemorative boxset (Hong Kong Legends). Svi filmovi (bez Enter the Dragon, koji imam kao i Dragonrage isti), svi sa odlicnim audio komentarima eksperta Beya Logana, hardcover knjizica na masnom papiru. Imam inace jedno 10tak HKL izdanja, i sva su redom odlicna. Ako jurite HK film, nema boljeg od HKLa.

Escape from NY SE R1...R2 je mnogo tunjav u odnosu na ovo. Extrasi su izmedju ostalog i "izgubljena" scena alternativnog pocetka (Snake i ekipa pljackaju banku), i onaj Snake Plissken Chronicles strip sto se da videti iz slike.

The Magnificent Seven, Warnerov "ultimate edition". K'o sto vidite. Imam i Terminatora u ovom formatu.

Ceo Stanley Kubrick na jednom mestu. Dobro, izuzev onih kratkih filmova koje imam na DivXu, i Fear and Desire koji navodno postoji kao bootleg, ali ga ne mos' naci pa da ga jebes.