CERN

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Mamoorlook

Post by Mamoorlook » 05 Sep 2008, 00:48

gandalf wrote:
A$H wrote:seru o tome vec trideset godina pa nikaj...pre skup je taj projekt da ga sad bace u vodu..a i nije da se nekaj brinem..samo nek oni nadju tu bozju cesticu..

@Cons - :rotflmao: :rotflmao: :kasapljenje: sto je to..cccc..

Ja se više brinem da neće biti kakav zombie outbreak! :roll:
brijem da ces bar ti znat sta treba napravit u tom slucaju ko pol ekipe sa foruma :twisted:
inace ako nekoga zanima moze naci puno informacija na http://www.lhcconcerns.com/

a ako se netko stvarno brine, nek mu ne bude bed, ako se neko sranje stvarno desi, ionako ce sve bit gotovo toliko brzo da NITKO nece NISTA skuziti.
ja cu probat pit to jutro pa da bar ne propadne dan za đaba.
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

A$H

Post by A$H » 05 Sep 2008, 04:47

Mamoorlook wrote:
gandalf wrote:
A$H wrote:seru o tome vec trideset godina pa nikaj...pre skup je taj projekt da ga sad bace u vodu..a i nije da se nekaj brinem..samo nek oni nadju tu bozju cesticu..

@Cons - :rotflmao: :rotflmao: :kasapljenje: sto je to..cccc..

brijem da ces bar ti znat sta treba napravit u tom slucaju ko pol ekipe sa foruma :twisted:
inace ako nekoga zanima moze naci puno informacija na http://www.lhcconcerns.com/

a ako se netko stvarno brine, nek mu ne bude bed, ako se neko sranje stvarno desi, ionako ce sve bit gotovo toliko brzo da NITKO nece NISTA skuziti.
hehe nacekat ces se...jer to nejde u jednom danu..prvo ce trebat tjedni za prvi sudar..a onda cak i do tri godine da se postigne zeljena brzina pri cijem sudaru bi se trbala pojavit bozija cestica..a ako su se zajebali i napravili premali tunel onda ni tad.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Gosp.

Post by Gosp. » 05 Sep 2008, 09:43

FilmTV wrote: Nije stanje u svijetu baš tako spektakularno mirno da ne možeš zamisliti bacanje bombi, sve se to može odigrati dosta brzo. Sigurno brže od desetljeća (ili više) koliko ovaj projekt traje.

Ja mislim da će se jednoga dana sranje dogoditi baš zato jer će neki debil reći "what does this button do?" i napraviti sranje :lol:
Pa nije li desetak godina prilično zadovoljavajuče razdoblje da te pripremi na rat?
Moje osobno mišljenje jest to da svijet već prolazi kroz stadij III. svjetskog te da će u roku od maksimalno 5 godina doći do otvorenih globalnih sukoba.
Međutim, u novinama je problematika "stvaranja mini crne rupe" prezentirana u stilu "9.9. će se nešto napraviti i stvorit će se crna rupa koja će progutati cijeli svijet".
A$H tvrdi da će proces trajati godinama.
Eto, doista nisam kompetentan za neke dublje razgovore o temi CERN-a pa mogu samo komentirati one stvari koje sam pročitao u Večernjem ili Jutarnjem listu. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

dragonheart

Post by dragonheart » 05 Sep 2008, 10:16

A$H wrote:
Mamoorlook wrote:
gandalf wrote:

hehe nacekat ces se...jer to nejde u jednom danu..prvo ce trebat tjedni za prvi sudar..a onda cak i do tri godine da se postigne zeljena brzina pri cijem sudaru bi se trbala pojavit bozija cestica..a ako su se zajebali i napravili premali tunel onda ni tad.. :lol: :lol:

Joj dobro je,ja sam mislio da smo onda već 10-og gotovi,a Punisher ima Varaždin premijeru 12-og,sada mogu mirno spavat....
My Professional opinion- J... mi se za čestice i za tajnu otkrivanja svemira,da mogu digo bi taj stroj u zrak,i radije bi nahebo od nuklearnog rata il ne znam čega i jednog dana se borio rame uz rame sa John O'Connorom :D :D :D :D :D :D :D
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

elrania

Post by elrania » 05 Sep 2008, 13:53

tako mi je svejedno za to sto ce se dogoditi, ako ce uopce biti ista.

ak nece, onda u miru cekam 2012. da vidim hoce li tada biti ista :lol:

filmofil

Post by filmofil » 05 Sep 2008, 14:51

Evil Xander wrote:Evo, papa je u travnju dekretom ukinuo Limbo za nekrstenu djecu, sada valjda idu ekspeditivno u raj ili pakao. Mene u ovom slucaju zanima kamo ce nekrstena djeca ako ih pojede crna rupa, jel, nacelno ne idu nikamo bas...
čime se ti zamaraš
This is the Zodiac speaking.

FilmTV

Post by FilmTV » 05 Sep 2008, 15:14

filmophil wrote:
Evil Xander wrote:Evo, papa je u travnju dekretom ukinuo Limbo za nekrstenu djecu, sada valjda idu ekspeditivno u raj ili pakao. Mene u ovom slucaju zanima kamo ce nekrstena djeca ako ih pojede crna rupa, jel, nacelno ne idu nikamo bas...
čime se ti zamaraš
On se ne zamara, zajebava se ;)

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Sep 2008, 16:53

FilmTV wrote:
filmophil wrote:
čime se ti zamaraš
a on naivac koji puši foru. :lol:
Michel puši karu.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 08 Sep 2008, 10:18

filmophil wrote:
čime se ti zamaraš

To ti je tzv. caterpillar effect, tjeram ljude na preobrazaj da se pokazu u najboljem svjetlu.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Boby

Post by Boby » 08 Sep 2008, 10:35

Ma pljuvao bih svaku religiju koja sakramentima uvjetuje moralnu vrijednost osobe. Katolicizam, u biti kompletno kršćanstvo se zasniva na učenju moralnog usavršavanje čovjeka te u skladu s time više cijeni poštenog i dobrog ateistu nego nekog "vjernika" kojemu je vjera samo reklama

Gosp.

Post by Gosp. » 08 Sep 2008, 12:06

To doista ima velike veze sa temom CERN-a.
Evo, ja se pripremam polagano na apokalipsu.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

filmofil

Post by filmofil » 08 Sep 2008, 12:57

john_constantine wrote:
FilmTV wrote:
filmophil wrote: čime se ti zamaraš
kaj trebam stavit kilu smajlića da bi ljudi shvatili šta sam napisao :roll:
This is the Zodiac speaking.

FilmTV

Post by FilmTV » 08 Sep 2008, 15:34

filmophil wrote:
john_constantine wrote:
FilmTV wrote: On se ne zamara, zajebava se ;)
kaj trebam stavit kilu smajlića da bi ljudi shvatili šta sam napisao :roll:
Da, ovako izvlačenje je jeftino ;)

Mamoorlook

Post by Mamoorlook » 08 Sep 2008, 20:06

Činjenica je da LHC može stvoriti sićušnu, gotovo beskonačno kratkotrajnu (čitaj: potpuno bezopasnu) crnu rupu.

To je gotovo nemogući slijed događaja, i oko njega se fizičari zapravo najmanje uzbuđuju.

dada, to su rekli i u black mesi za cascade resonance!

ja imam svoj crowbar, a vi!?
All right then, roll! ROLL through the gates of hell. Must you take the fun out of everything?

Post Reply